x
No items found.
Sol & Bad

Adriaterhavskysten i Italia | Bestill reisen hos Bennett Ferie

Den italienske Adriaterhavskysten med vakre sandstrender, god mat og vakker natur, er et fantastisk reisemål for hele familien.

Den italienske Adriaterhavskysten med vakre sandstrender, god mat og vakker natur, er et fantastisk reisemål for hele familien. Fly for eksempel til Venezia, så har du mange flotte feriebyer å velge mellom, for eksempel Caorle, Lido de Jesolo og Bibione. Bestill reisen hos erfarne reisekonsulenter i reisebyrået Bennett Ferie.


Priseksempel | Reise til Adriaterhavskysten;  


Fly Oslo - Venezia t/r, 1 ukes opphold på 4 - stjerners leiligheter Villaggio Hemingway. Sentral beliggenhet, gangavstand til butikker, restauranter og den flotte stranden (200 meter til stranden). Romslige leiligheter og fint bassengområde (vanlig at bassengområdet er stengt for siesta i Italia). Leilighetene har aircondition.  


Fra 8.095,- pr. person når 2 reiser sammen, for reise 7. - 14. september (DY-XXL)
Fra 22.950,- totalt for 2 voksne og 2 barn, 2 - 11 år, for reise 7. - 14. september (DY-XXL)


Prisen inkluderer:
  • Fly Oslo - Venezia t/r, bagasje inkludert
  • 7 netter i 2 - roms leilighet med balkong, ingen måltider (Sembo)
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser. Tillegg for hotell av høyere standard på bosted. Tillegg for ev. leiebil, vi hjelper deg gjerne med bestilling. Tillegg for transport flyplass - hotell t/r.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Adriaterhavskysten? Ta kontakt for tips, råd og bestilling!


Adriaterhavskysten

Langs Adriaterhavskysten finner du mange badebyer med kilometerlange sandstrender på rekke og rad langs Adriaterhavet. Stemningen er avslappet og trivelig. De lange, brede og langgrunne sandstrendene gjør at dette området er perfekt for barnefamiliene - her kan store og små nyte deilige dager med sol, strand og masse bading.


Om sommeren er badebyene langs kysten fulle av liv og røre. Det er shopping, sportsaktiviteter og i de fleste byene er det også badeland og tivoli om sommeren. Det arrangeres også et lokalt marked en gang i uken hvor du kan kjøpe klær, sko, lokale delikatesser og mye mer.


Sydover i Europa tar man som oftest ikke sommerferie før i august. Velger du å besøke området i juni eller begynnelsen av juli er det noe mindre folk og prisene på hotellene kan være noe rimeligere, dog kan aktivitetstilbudet også være noe mindre.


Caorle

Vi har laget et reiseforslag til vår favoritt, Caorle, litt øst for Venezia. Caorle er en liten og sjarmerende by med trange gater, hyggelige torg og en flott gangvei langs den lange, brede og herlige stranden. Caorle er bebodd året rundt, noe som gjør den mer genuin og ekte enn noen av de andre feriebyene langs kysten. I Caorle er det mange fine butikker, gode restauranter (dog stort sett italienske restauranter), uteserveringer og ikke minst iskremcafeer. I en av de små bakgatene kan du få den beste yoghurtisen du kan tenke deg - bare se etter køen, så finner du stedet.  


Bad og strender -
Caorle har to strender, Levante og Ponente, begge like brede, lange og herlige. Du kan velge å leie solsenger eller å benytte "friområdene". Det er langgrunt, så det er helt perfekte strender for barnefamilien. I Caorle finner du også et badeland hvis du ønsker en liten avveksling fra stranden.  


Transport -
man kan bestille transport/taxi fra flyplassen til ditt feriested eller så er det også mulig å kjøre kollektivt. Det er dog ikke det største utvalget i kollektiv transport fra flyplassen til de forskjellige feriebyene. Man kan kjøre buss, men da ofte med bytte i den koselige byen Portogruaro (verdt et besøk i seg selv). Vi anbefaler leiebil, da det er det enkleste med tanke på å komme seg fra flyplassen til din ferieby, og da du også har tilgang på bil under hele oppholdet, slik at du kan utforske dette fantastiske området.


Utflukter
- har du leiebil (eller har kjørt egen bil ned) har du uendelige muligheter for utflukter. Innen avstand for en dagsutflukt finner du f.eks. Gardasjøen, Trieste, Valpolicella og Verona. Hva med å oppleve opera på den fantastiske utendørsarenaen i Verona? Veneto området er kjent for sine mange gode viner, vi anbefaler ett besøk til en av de mange vin- eller agriturismo-gårdene som fins her. Og, ferierer du i dette området er et besøke til vakre Venezia et absolutt must. Kjør bil og parker i nabobyen Mestre før du tar toget inn til sentrum av Venezia, eller kjør kollektivt. Hvis du ikke ønsker leiebil er det ikke noe problem å besøke Venezia uten bil fra de nærliggende områdene, og det finnes også diverse utflukter med buss man kan være med på.  

Adriaterhavskysten i Italia

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Adriaterhavskysten i Italia
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.