x
No items found.
Storby

Reise til Aberdeen | Bestill fly og hotell hos Bennett Ferie

Ta en tur til den koselige havnebyen Aberdeen i Skottland. I Aberdeen får du oppleve ekte og hyggelig skotsk dagligliv og kultur, mat og drikke.

Ta en tur til den koselige havnebyen Aberdeen i Skottland. I Aberdeen får du oppleve ekte og hyggelig skotsk dagligliv og kultur, mat og drikke. Du bør også sette av minst en dag til sightseeing utenfor byen; det vakre landskapet rundt byen byr på mange flotte naturopplevelser og det finnes mange whiskydestillerier og slott å besøke. Bestill storbyferien av erfarne reisekonsulenter hos reisebyrået Bennett Ferie.

Aberdeen er et mekka for golfsport med en rekke golfbaner i nærheten av byen. Byen har to universiteter, og dermed også et yrende studentliv, som igjen fører til et hektisk og vibrerende uteliv på byens hyggelige barer/puber og restauranter. Her er også masser av shoppingmuligheter. Byen kalles ofte Granittbyen på grunn av at de fleste bygningene består av lokal granitt.

Priseksempel | Reise til Aberdeen, fly fra Oslo og 4 netter på hotell:


Bo på 4 - stjerners Leonardo Hotel Aberdeen, midt i Aberdeen på Guild Street, mellom buss- og togstasjonene og få minutter fra Aberdeens havn og fergeterminalene.


Fra 6.850,-, eks. reise 13. - 17. september (SK-OOOO)


Prisen inkluderer:
 • Pr. person når 2 deler dobbeltrom
 • Fly Oslo - Aberdeen t/r, inkl. bagasje
 • 4 netter i dobbeltrom, ingen måltider inkl. (SH)
 • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for andre romtyper, ekstra netter og hotell med høyere standard. Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, leiebil etc.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Høres det fristende ut med en reise til Aberdeen? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.


Reise til Aberdeen

Aberdeen ligger på nord-øst kysten av Skottland og kan by på både storbyopplevelser, flotte utfluktsmuligheter og naturopplevelser. Se delfinene leke utenfor havnen, rusle rundt i trivelige, brostensbelagte gater, gå turer langs de fantastiske strendene, ta en runde golf eller en skikkelig shoppingrunde, besøk et av byens flotte museum, et av områdets mange flotte slott eller whiskydestillerier.  


Aberdeen har en travel havn og et stort fiskemarked. Restaurantene i byen byr på deilig sjømat; prøv restauranten The Silver Darling for fantastisk sjømat og sjøutsikt.


8 tips til hva du kan gjøre i Aberdeen (i byen)

I tillegg til sin unike arkitektur kan sentrum av Aberdeen også by på andre attraksjoner. Her er forslag til 8 steder/attraksjoner du bør besøke for å bli kjent med kulturen og historien til Aberdeen.

 • Marischal Collage - flotte granittbygninger
 • Duthie Park - flott park hvor du også finner "David Welch Winter Gardens", en av Europas største innendørs hager
 • Gordon Highlanders Museum - forteller historien om Gordon Highlanders, fra Napoleonskrigene fram til moderne tid
 • Aberdeen Beach - gå en tur langs den flotte stranden, kun kort avstand fra sentrum. I området finner du også aktiviteter, spisesteder og tivoli  
 • Aberdeen Maritime Museum - et interaktivt museum som forteller om Aberdeens maritime historie
 • King's College Chapel - det vakre kapellet er hjertet av Kings College University Campus
 • St. Machar's Cathedral - en flott kirke datert tilbake til 1200-tallet
 • His Majesty's Theatre - et fantastisk vakkert teater

Reise til Aberdeen

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Aberdeen
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.