x
No items found.
Afrika & Safari

Opplev safari i Kenya | Bennett Ferie Asker

Opplev den høyeste tettheten av ville dyr i verden og bo på miljøvennlige og unike camper som fokuserer på å verne naturområder og gi noe tilbake til lokalbefolkningen.

Reis på en av våre mest populære safariturer i Kenya. Den perfekte kombinasjon av safari i to forskjellige områder i Masai Mara, for å gi dere variasjon i opplevelser og omgivelser.

Her får du se på det varierte og fantastiske dyrelivet som Masai Mara og de tilhørende randsonene kan tilby og oppleve unike safaricamper. Du vil også få tid til å kunne slappe av og absorbere inntrykkene underveis.

Reiseeksempel | Reise til Kenya: 

Pris: kontakt oss for pristilbud, da prisen vil variere avhengig av antall reisende, reisedato, ønsket standard og ledig kapasitet.

Reiseforslag inkluderer:
 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler et dobbetrom
 • Fly Oslo - Nairobi t/r, bagasje og flyskatter inkl.
 • Fly Masai Mara - Wilson med Safarilink, inkludert kun 15 kg innsjekket bagasje i kun myke vesker/sekker
 • All transport til og fra flyplass med autoriserte transportbiler       
 • 1 natt innkvartering i Nairobi ved House of Waine, frokost inkl.
 • 2 netter safari i Masai Mara nasjonalparken ved Basecamp Adventure Camp
 • Full pensjon (frokost, lunsj, middag)   
 • Pikniklunsjer på heldagssafari 
 • Safari i åpne safaribiler med Maasai guider
 • 3 netter safari i Mara North Conservancy ved Kicheche Mara Camp
 • Alle måltider  
 • Utvalgte lokale drikkevarer
 • Sundowners (drink i solnedgang)
 • 1-2 safarier pr. dag, sammen med andre gjester på campen i delvis åpne safaribiler med noen av landets beste safariguider
 • Gåsafari 
 • Alle parkavgifter og Conservancy fees 
 • Lokal kontaktperson i Nairobi - tilgjengelig 24h
 • Amfref flying doctors-nødhjelp ved eventuell akutt situasjon/helikopter til nærmeste flyplass

Begrenset antall plasser og spesielle betingelser gjelder. Egne priser for barn som deler med voksen. Priser oppgis basert på dagens USD-kurs. Prisene kan endres på kort varsel, ettersom hva som er ledig til enhver tid.


Ta kontakt for mer informasjon og bestilling. Vi har lang erfaring med Kenya og å skreddersy reiser til det Afrikanske kontinentet. Alle bostedene er kvalitetssikret av oss.


Reise til Kenya

Vi har satt sammen et reiseforslag til Kenya. I Kenya finner du den høyeste tettheten av ville dyr i verden og du bor på miljøvennlige og unike camper som fokuserer på å verne naturområder og gi noe tilbake til lokalbefolkningen.


Vårt forslag er med 1 natt i Nairobi ved House of Waine, 2 netter Basecamp Adventure og 3 netter Kicheche Mara.

Etter å ha passert pass-, visum- og bagasjekontrollen ved akomst Nairobi, Jomo Kenyatta flyplass, blir dere tatt imot av en av våre hyggelige sjåfører/guider som kjører dere videre til hotellet House of Waine hvor dere tilbringer den første natten. Ettermiddagen tilbringes ved hotellet eller i Karen-området. Her får man slappet av og «akklimatisert» seg etter flyturen før man starter på selve safarieventyret.


Tidlig neste morgen blir dere hentet av den samme sjåføren som kjører dere til det lille Wilson flyplassen. Her flyr dere i småfly ut til Masai Mara hvor dere blir møtt av deres lokale Masai-guide som kommer til å være med dere på safari hver morgen og ettermiddag. Safarieventyrer starter i det du lander i Masai Mara, det er en en helt spesiell følelse å lande midt på savannen.


Basecamp Adventure Camp.

Dere tilbringer de 2 neste nettene på Basecamp Adventure, en enkel, men hyggelig teltcamp som tilbyr 6 romslige telt med utsikt over slettene og dyrelivet som rusler forbi. Campen ligger like i utkanten av nasjonalparken Masai Mara, rett ved masaibyen Talek.


Teltene er komfortable og lyse. Hvert telt har egen uteplass med safaristoler hvor du kan nyte ettermiddagskaffen og utsikten mot slettene. Med kun noen få rom er det veldig hyggelig, personlig og varm service, hjemmekoselig atmosfære og kjempegod beliggenhet. Om natten er du sikret å våkne til en symfoni av bushens lyder og ikke minst latter fra hyenene, da det er en "fastboende" familie som bor rett på andre siden av elven.


Basecamp Adventure er et sted med spennende kontraster som på sitt vis bringer deg nærmere naturen og lar deg finne indre ro. Campen er drevet av maasaiene og blir like mye et hjem som et reisemål. Her blir du en del av Masai-samfunnet.

Campen er ikke inngjerdet og det vil si at det er dyr fritt vandrende rundt mellom teltene. En spesiell følelse og man kjenner respekten for de ville dyrene ekstra sterkt her.
Solnedgang. Foto: Basecamp Adventure Camp
Kicheche Mara Camp.

De 3 neste dagene tilbringer dere i Mara North Conservancy og bor på Kicheche Mara Camp. Etter morgensafari i Masai Mara og frokost reiser dere videre til Mara North Conservancy. Området ligger inntil nasjonalparken (uten gjerder) og dyrene kan fritt bevege seg mellom reservatene. Her samarbeider noen få operatører med masaiene om å ta vare på økosystemet og forhindre konflikter mellom dyr og mennesker.


Mara North har et fantastisk dyreliv og guidene kan kjøre utenfor veiene, som et av de eneste stedene i Kenya. Det betyr at du kan komme enda nærmere dyrene. Det er også mulig å være med på safari til fots og "game viewing" om natten, foruten å spise middag under åpen himmel midt i "bushen".


Allerede ved ankomst Kicheche merker du fort at dette blir en helt spesiell opplevelse. Campen består av kun 8 tradisjonelle safaritelt, plassert i en vakker dal, omgitt av akasietrær og skog, midt i dyrenes rike. Teltveggene består av lerret og innredningen passer perfekt inn i omgivelsene. Du har naturligvis eget bad, og det er varmt vann i bøttedusjen. På forsiden er det en veranda med safaristoler, perfekt for å slappe av med en god kopp kaffe i hånden mellom safariene.

Om natten er det ikke umulig at søvnen din blir avbrutt av dyrelyder, men det hører til safarilivet og når man sover i et «telt». Komforten er til gjengjeld topp! Å høre løvebrøl om natten er noe helt ubeskrivelig!

 
Loungen og spiseområdet er et naturlig samlingsted hver morgen og på kvelden. Her finner du komfortable sitteplasser og et hyggelig bar/lounge område. Måltidene er et av dagens høydepunkter og all maten og utvalgte drikkevarer er inkludert i ditt opphold her. Om kvelden tennes bålet, og du kan nyte synet av stjernehimmelen før en guide følger deg til teltet for natten. Siden campen ikke er inngjerdet, ledsages du alltid av en guide når du beveger deg rundt om kvelden.

Kicheche Mara er ikke bare et sted; det er en fortryllende symfoni av smaker, opplevelser og dufter som danser sammen i naturens eget orkester i hjertet av det store Masai Mara området.


Det er en enorm opplevelse å bo i denne typen telt og i dette området, her får du den mest autentiske safariopplevelsen. Atmosfæren på et slikt sted er en veldig stor del av safariopplevelsen.

Foto: Kicheche Mara
Eksempel på vanlig hverdag på safari:

06:00 - Tidlig «wake-up call» med rykende varm kaffe/te eller varm sjokolade og litt kjeks på sengen

06:30 - game drive hvor den friske morgenlukten, gyldne lys og dugg skaper en helt magisk opplevelse! Dyrelivet om morgenen er mest aktivt. Husk varme klær!

09:00 - frokost på campen eller frokost ute på savannen

11:30 - avslapping på campen / eventuelt heldags safari med med brakte lunsjbokser

13:30 - lunsj servert al fresco

16:00 - ettermiddags game drive med et stop for Sundowner - en deilig avslutning på safarien, med en god drink og vakker utsikt

19:00 - en drink og samtaler ved bålet etterfulgt av en bedre middag

Masai Mara. Foto: Stella, Africa Collection/Bennett Asker
Opplev safari i Kenya

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Opplev safari i Kenya
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.