x
No items found.
Norgesferie

Norgesferie på De Historiske Hoteller | Bestill hos Bennett Ferie

Norgesferie med De Historiske Hoteller – der hotellet er et reisemål i seg selv. De Historiske er en unik medlemsorganisasjon bestående av mange av Norges mest sjarmerende hoteller og spisesteder med kulturhistorisk bakgrunn.

Norgesferie med De Historiske Hoteller – der hotellet er et reisemål i seg selv. De Historiske er en unik medlemsorganisasjon bestående av mange av Norges mest sjarmerende hoteller og spisesteder med kulturhistorisk bakgrunn. 66 hoteller, 21 spisesteder og 2 båter er medlemmer av gruppen. Her kan du velge mellom herregårder, herskapshus, gods og nostalgiske hoteller - alle preget av varme og gjestfrihet.


Enten du skal på en langhelg, en ukes ferie, eller en 2-dagers tur, velger et hotell midt i byen eller et roligere sted en time unna, vil du få en opplevelse utenom det vanlige på et hotell som tilhører De Historiske. Basert på dine ønsker, vil vi i reisebyrået Bennett Ferie skreddersy et komplett reiseforslag som passer for akkurat deg.


De Historiske har hoteller sentralt i mange norske byer, men også utenfor allfarvei. Det gir rom for spennende og opplevelsesrike aktiviteter på noen av de vakreste stedene i Norge.


På De Historiske kan du forvente utsøkte matretter og årgangsviner, vakker kunst og kultur, design og utsmykking basert på lange tradisjoner og historie, herskaplig behandling, spennende historiefortellinger, en romantisk stemning og mye mer som kan oppleves uten å måtte forlate hotellene. Golf, kanefart, skiløyper, fjorder, fosser, fiske, jakt, båtliv, fjelltopper, museer, shopping, ridning, vandreturer og mye mer kan du oppleve rett utenfor hotellets dører, hvis det skulle friste.


Noen av våre favoritt Historiske Hoteller fra sør til nord:

  • Engø Gård - Engø Gård på Tjøme er en eksklusiv og fredfull idyll ved havet, langt borte fra hverdagens krav, stress og mas. Her skal private opphold, selskap, møter og arrangementer foregå i rolige og sjarmerende omgivelser, kombinert med kulinariske nytelser og velvære.
  • Bekkjarvik Gjestegiveri - Bekkjarvik Gjestgiveri har havet og historien i ryggen, og ligger på en av øyperlene i Austevoll kommune, sør for Bergen. Du er garantert en kulinarisk matopplevelse på kjøkkenet til en verdensmester!
  • Utne Hotell - et snart 300 år gammelt levende, intimt og autentisk hotell, med kontinuerlig drift siden 1722. Hotellet byr på unik atmosfære med vakker beliggenhet ved Hardangerfjorden, tradisjon, godt vertskap og fokus på gjestene. På Utne Hotel er det ingen forstyrrende elementer som tv, bar, spa eller treningssenter. Her står avkobling i fokus, langt fra byens stress og mas. Hotellet er et utmerket utgangspunkt for aktiviteter i vakre Hardanger. Hotellet er fredet av Riksantikvaren, og er møysommelig vedlikeholdt og renovert gjennom årene. Dette er stedet for god mat, god vin og godt samvær - et pustehull i hverdagen.
  • Røisheim Hotell - i Bøverdalen, i en fredet skysstasjon med bygninger fra 17- og 1800-tallet, finner du Røisheim Hotell. Moderne komfort, god mat, historisk sus og rike naturopplevelse.
  • Svinøya Rorbuer - oppdag majestetiske Lofoten med Svinøya Rorbuer som base. Idyllisk plassert mellom fiskemottak, brygger og gammel lokal bebyggelse.
  • Herangtunet Boutique Hotel - på en kolle i skogen like ved Heggefjorden, like før Beitostølen, finner du Herangtunet Boutique Hotel, et historisk bygdetun ved foten av Jotunheimen. Her kan du nyte en luksuriøs og behagelig atmosfære omgitt av uberørt natur og ville fjell. Et helt spesielt sted som må oppleves.
  • Britannia Hotel – om turen går til Trondheim for romantikkens del, for de kulinariske opplevelsene, for kulturen eller rett og slett for jobbens skyld, har hotellet det du trenger for å gjøre turen komplett. Ærverdige og staselige Britannia Hotel med sine nyoppussede rom gir deg den eksklusive komforten du forventer av et internasjonalt hotell. Britannia Hotel er et restauranthus, et reisemål i seg selv, enten du foretrekker fine dining, afternoon tea eller et mer uformelt spisested. Ser du etter restauranter i Trondheim, kan hotellet tilby seks ulike mat- og drikkekonsepter, uansett anledning: Fra spennende, uformelle restauranter og barer, til kokkekunst på aller høyeste nivå i Speilsalen, ledet av Bocuse d’Or-sølvvinner Christopher Davidsen. Speilsalen fikk også nylig en stjerne i berømte Guide Michelin. Unn deg litt luksus og ta en helg på Britannia Hotel.
  • Erzscheidergården - et lite og trivelig hotell med sjel, varme og raushet med Røros kirke som nærmeste nabo. Erzscheidergården fra 1600-tallet bærer Bergstadsjelen med seg, og preges av den samme atmosfæren som resten av trehusbebyggelsen i kjernen av verdensarven Røros. Bo i koselige rom med hvert sitt unike interiør, og hver sin egenartede stemning, alle inspirert av Røros’ natur, kultur og mennesker. Hotellet byr også på et trivelig vertskap og en fantastisk frokost med lokale råvarer.


Husk at det ikke koster deg noe mer å bestille via oss. Vi kjenner destinasjonene og hotellene og setter sammen den perfekte reisen basert på dine behov.  

De Historiske Hoteller

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
De Historiske Hoteller
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.