x
No items found.
Cruise

Cruise med MSC fra New York til Orlando og Karibien | Bennett Ferie

Bli med på cruise med flotte MSC Meraviglia fra New York til Orlando og Karibien. MSC Meraviglia seiler fra New York frem til høsten 2024, stort sett 7 netters cruise som er innom Orlando (Cape Canaveral), Nassau og MSC's egen øy på Bahamas, Ocean Cay MSC Marine Reserve.

Bli med på cruise med flotte MSC Meraviglia fra New York til Orlando og Karibien. MSC Meraviglia seiler fra New York frem til høsten 2024, stort sett 7 netters cruise som er innom Orlando (Cape Canaveral), Nassau og MSC's egen øy på Bahamas, Ocean Cay MSC Marine Reserve. Legger du til et par netter i New York i for- og/eller etterkant av cruiset kan du få en perfekt kombinasjon av storby, mulighet for utflukt til temaparker i Florida (f.eks. DisneyWorld eller Kennedy Space Center) og herlige strender på Bahamas. Vi hjelper deg med å sette sammen drømmeferien!


Priseksempel | Cruise med MSC Meraviglia fra New York;


Avreise 8. september 2024, 7 netter: 
Reiserute: New York, USA - til sjøs - til sjøs - Royal Naval Dockyard, Bermuda - Royal Naval Dockyard, Bermuda - Royal Naval Dockyard, Bermuda - til sjøs - New York, USA 


Fra 5.910,- pr. person i innvendig lugar
Fra 8.870,- pr. person i balkonglugar
Fra 16.510,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i innvendig lugar
Fra 24.490,-
for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar


Avreise 6. oktober 2024, 7 netter: 
Reiserute: New York, USA - til sjøs - Port Canaveral (Orlando), USA - Nassau, Bahamas - Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas - til sjøs - til sjøs - New York, USA 


Fra 6.410,- pr. person i innvendig lugar
Fra 8.750,- pr. person i balkonglugar
Fra 18.390,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i innvendig lugar
Fra 24.490,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar


Prisene inkluderer:
  • Cruise i valgte type luar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Obligatorisk tips til personalet om bord
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg for fly t/r avreisehavn og ev. overnattinger i for- og/eller etterkant av cruiset. Tillegg for høyere lugarkategorier. MSC har knallgode barnepriser! Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med et cruise fra New York til Karibien? Ta kontakt - vi hjelper deg!


Cruise med MSC Meraviglia fra New York

MSC Meraviglia fra 2017 er ett flott skip hvor du kan nyte deilig mat på en rekke forskjellige spisesteder, flott underholdning, herlig utsikt, en to-etasjes "innendørs promenade" (Galleria Meraviglia er en 96 meters lang promenade fylt med butikker, restauranter og rolige steder for å handle, spise og slappe av samt for å sosialisere. På kvelden er det live musikk, fester og underholdning) med en 480 kvadratmeters LED kuppel og et spektakulært fornøyelsesområde som er tilknyttet et utendørs vannland. MSC Meraviglia er ett av fire skip som seiler til MSC Cruises eksklusive reisemål i Bahamas: Ocean Cay MSC Marine Reserve.


Skipet seiler stort sett de samme 7 netters rutene fra New York, innom Port Canaveral (Orlando) i Florida, samt Nassau og Ocean Cay MSC Marine Reserve på Bahamas. Innimellom seiler det litt andre og lenger ruter, spør oss om hva som finnes. Vi anbefaler at du forlenger ferien med noen netter i New York; byen over alle byer er et internasjonalt episenter for popkultur, gastronomi og trend. The Big Apple er en kulturell smeltedigel og en slags verdenshovedstad.


Når skipet er i Port Canaveral kan du ta en utflukt, enten på egenhånd eller via MSC Cruises, til f.eks. Disneyparkene i Orlando eller til Kennedy Space Center i Port Canaveral. I Nassau kan du f.eks. svømme med delfiner eller være med på en rekke andre aktiviteter (snorkling, dykking etc) i og med vann, eller du kan finne deg en herlig strand for dagen.  


Ocean Cay MSC Marine Reserve

MSC's egen øy, Ocean Cay MSC Marine Reserve, åpnet november 2019. Ocean Cay ligger vest på Bahamas og er en del av Biminis øygruppe. MSC Cruises har sammen med bahamanske miljøeksperter forvandlet det tidligere industriområdet til et blomstrende økosystem som nå er en privat øy, eksklusiv for MSC Cruises-gjester.


På øya er det seks fantastiske strender, en stor lagune, en by i autentisk bahamansk stil og fargeglade tiki-barer. Du kan finne flere restauranter ved havet, og personalet fra MSC Aurea Spa som tilbyr massasje og ulike skjønnhetsbehandlinger i gode solsenger med havutsikt. Med våre utflukter kan du oppleve MSC Marine Reserves myldrende tropiske undervannsliv. Du kan prøve ut flere ulike vannsportaktiviteter, samt snorkle og svømme i Ocean Cays krystallklare vann.


Som det første globale cruiseselskapet klimakompanserte MSC Cruises flåten sin fra 1. januar 2020, og cruisevirksomheten er dermed karbonnøytral. Initiativet er del av en større innsats for å fremme FNs mål for bærekraftig utvikling. Sammen med fortsatte investeringer i akselerert utvikling av avansert miljøteknologi muliggjør dette skipsoperasjoner med null utslipp.


MSC Cruises har veldig gode barn- og ungdomspriser og er derfor gunstig for familier.

MSC Meraviglia fra New York til Orlando og Karibien

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
MSC Meraviglia fra New York til Orlando og Karibien
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.