x
No items found.
Sol & Bad

Reise til Mauritius med kjæresten | Bestill hos Bennett Ferie

Reise til Mauritius! Reis med kjæresten på herlig sol og badeferie, en sydentur med det lille ekstra! Bestill reisen hos Bennett Ferie.

Ta med din kjære på en herlig sol og badeferie med det lille ekstra, på en litt flottere sydentur - reis til postkortvakre Mauritius! Kanskje er det bryllupsreisen som skal nytes? Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede.


Mauritius er en helårsdestinasjon, men vintermånedene (Mauritius vinter) fra juni til oktober er den mest behagelige og beste tiden for en reise til Mauritius, med lange og solfylte dager (den tørreste perioden). Fra november til mars/april kan det forekomme en del regn og temperaturen når opp til 35.


Reiseforslag og priseksempel | Reise til Mauritius:


Fly Oslo - Mauritius t/r, 7 netter på Veranda Paul & Virginie.
Hotellet har 24 timers resepsjonsservice, konferanserom, WiFi internett mot avgift, vaskeriservice mot avgift, to utendørs svømmebasseng, vannsportsaktiviteter som kajakk, pedalbåt, snorkling og windsurfing, Spa (avgift) og bibliotek. Hotellrommene har air-condition, TV, telefon, minibar, safe, te/kaffekoker og eget bad med hårtørker. Hotellet er meget godt likt, har karakter 4,5 av 5 mulige på Tripadvisor.


Fra 28.595,-,
for reise 22. - 30. september (TK-TTQQ)


Prisen inkluderer:
  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Mauritius t/r, bagasje inkl.
  • 7 netter i Privelege-rom med havutsikt på Paul & Virginie med all inklusive inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til vakre Mauritius? Ta kontakt - vi hjelper deg!


Mauritius

Mauritius passer for alle anledninger, både for den romantiske ferien for 2, familieferien, aktiv ferie og avslappende solferie. Mauritius byr på fløyelsmyke sandstrender, krystallklart vann, avslappet atmosfære og god valuta for pengene.


Veranda Paul & Virginie - når du skal reise med kjæresten

Veranda Paul & Virginie er et ganske lite, men veldig koselig "voksen hotell" med meget god score på Tripadvisor. Beliggenheten er kjempefin, rett ved en fin strand og kun 10 minutters kjøring unna livlige Grand Baie. Hotellet gjennomgikk en omfattende oppussing i 2017 og er et herlig hotell med deilig, avslappet atmosfære.


Kos deg på den deilige stranden, lei en bil og kjør rundt på denne vakre øya, prøv fiskelykken (Mauritius er kjent for godt havfiske) og lei en sykkel for å utforske lokalområdet. Grand Baie, en kort kjøretur unna, tilbyr et godt utvalg av butikker og restauranter.

Mauritius med din kjære

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Mauritius med din kjære
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.