Sol & Bad

Reise til Mauritius | Bestill hos Bennett Ferie

Mauritius er et perfekt reisemål for både barnefamilier, par, vennegjengen og storfamilien - en av verdens vakreste øyer, en tropisk drøm med fantastisk vakre strender, flotte hoteller, god mat

Mauritius er et perfekt reisemål for både barnefamilier, par, vennegjengen og storfamilien - en av verdens vakreste øyer, en tropisk drøm med fantastisk vakre strender, flotte hoteller, god mat inspirert av fransk, kreolsk og indisk kjøkken, koselig byer med litt shoppingmuligheter og stort utvalg av aktiviteter med blant annet zoo og vannpark for barn og meget gode muligheter for havfiske. Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede.


Det sies at Mark Twain en gang sa; “Mauritius was made first, and then heaven; and heaven was copied after Mauritius.”


Mauritius er helt perfekt hvis du vil ha en avslappende badeferie i fantastiske omgivelser kombinert med vakre naturopplevelser. Øya med hvite sandstrender og blå laguner, omkranset av et fargesprakende korallrev, er for mange selve paradiset på jord. Mauritius passer for alle, og har bosteder tilpasset deg, enten du reiser med din kjære på bryllupsreise eller med familien på en drømmeferie, om du ønsker å bo enkelt til gode priser eller på noen av de råeste luksushotellene du kan tenke deg.  


Mauritius er en helårsdestinasjon, men vintermånedene (Mauritius vinter) fra juni til oktober er den mest behagelige og beste tiden for en reise til Mauritius, med lange og solfylte dager (den tørreste perioden). Fra november til mars/april kan det forekomme en del regn og temperaturen når opp til 35.


Priseksempel | Reise til Mauritus, 4. - 12. juni (ankomst Oslo 13. juni):  

Fly Oslo - Mauritius t/r, 7 netter på 5 - stjerners JW Marriott Mauritius Resort.
Et meget flott hotell beliggende på sør-vest siden av øya, direkte på Le Morne stranden. I området er det et godt utvalg av vannaktiviteter, som f.eks. wind- og kite surfing, dyphavsfiske, snorkling og dykking. Øya er også kjent for fantastiske golfbaner, to av dem nær hotellet. Black River Gorges nasjonalpark og Chamarel er innen 25 minutters kjøretur. Hotellet har 24 timers resepsjon, WiFi på hele resorten, eventfasiliteter og møterom, bibliotek med vinterhage, boutique, underholdningsrom, kino, restauranter og barer, utendørs basseng, solterrasse med barservice og hager. Dessuten er det Spa med badstue, damprom og skjønnhetsbehandlinger (ekstra gebyr), treningsklubb, tennisbane, barneklubb og vannsport med dykke og kit-surf fasiliteter (ekstra gebyr). Rommene er utstyrt med luftkondisjonering, TV, DVD spiller, telefon, balkong eller terrasse, safe, mini bar, takvifte strykejern og brett (etter forespørsel) og baderom med badekar/dusj og hårtørker. 24 timers romservice og vaskeriservice er tilgjengelig (begge mot ekstra gebyr). Hotellet har parkeringsfasiliteter. Hotellet har karakteren 4,5 av 5 på Tripadvisor.


Fra 27.995,- pr. person når 2 deler en Junior Suite, frokost inkl. (MK-OOOO)
Fra 38.095,- pr. person når 2 deler en Junior Suite, halvpensjon inkl. (MK-OOOO)
Fra 71.895,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) som bor i en Junior Suite, frokost inkl. (MK-OOOO)
Fra 91.495,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) som bor i en Junior Suite, halvpensjon inkl. (MK-OOOO)


Fly Oslo - Mauritius t/r, 7 netter på 4 - stjerners La Pirogue
med beliggenhet på vestkystens lengste strand, med utsikt over Le Morne. En favoritt blant barnefamilier med en topp barneklubb og flott langgrunn strand som passer utmerket for små gjester. Det er ett av første hotellene som ble bygget på vestkysten, er fortsatt en favoritt på grunn av sin sjarmerende og bohemske arkitektur - bungalowene er bygget i form av seilet til lokale de fiskebåtene, omgitt av en frodig hage med kokospalmer og rett ved en kritthvit strand. Hotellet har karakteren 4,5 av 5 på Tripadvisor.


Fra 23.650,- pr. person når 2 deler en Garden bungalow, halvpensjon inkl. (MK-OOOO)
Fra 31.495,- pr. person når 2 deler en Garden bungalow, all inklusive (MK-OOOO)
Fra 98.500,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) som bor i et dobbeltrom - pavillion - beach, med all inklusive (MK-OOOO)


Prisene inkluderer:

  • Fly Oslo - Mauritius t/r, inkl. bagasje
  • 7 netter på valgte hotell og romtype (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter.    


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Mauritius? Ta kontakt med våre reiseeksperter. Vår reisekonsulent Stella fra Bennett Ferie Asker er vår Afrika ekspert og har satt sammen dette reiseforslaget. Ta gjerne direkte kontakt med Stella på telefon 66 76 14 60 eller e-post stella.sjoeberg@bennettnorway.no.

Bennett Ferie Logo
Reise til Mauritius

Ta kontakt for bestilling. Denne reisen kan bestilles hos:

Til toppen
No items found.