Sol & Bad

Langtidsferie Costa del Sol | Bestill hos Bennett Ferie

Reis med Elite Travel på langtidsferie til Costa Del Sol - flere avganger høsten 2023 og vinteren 2024. Solkysten, som mange nordmenn kaller området, omfatter den vakre kyststrekningen fra Malaga og sørvestover mot Marbella og Gibraltar. D

Reis med Elite Travel på langtidsferie til Costa Del Sol - flere avganger høsten 2023 og vinteren 2024. Solkysten, som mange nordmenn kaller området, omfatter den vakre kyststrekningen fra Malaga og sørvestover mot Marbella og Gibraltar. Denne delen av Andalucia er kjent for sine flotte strender, pittoreske landsbyer og behagelige klima året rundt. Nyt noen uker med varmere vær og fantastiske utfluktsmuligheter. Bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie - samme pris for deg, en liten provisjon til oss.


Costa Del Sol byr på alt fra storbyer, små hvite landsbyer oppe i fjellene, langstrakte strender, og mange golfbaner. Området har flere interessante historiske steder, blant annet takket være maurerne, som hadde herredømme over store deler av den iberiske halvøy i middelalderen. De satte sitt preg på Andalucia i form av stedsnavn, kultur og arkitektur, deriblant moskeen i Córdoba og kongepalasset Alhambra i Granada.  


Priseksemplet nedenfor er med opphold på 3 - stjerners Marbella Beach Resort nær Elviria. Elite Travel tilbyr også langtidsferie til populære, 4 - stjerners, Doña Lola Resort i Calahonda, femten kilometer øst for Marbella og rett ved stranden. Avreise 14. oktober (fullbooket) og 3. november (fullbooket) 2023, 13. januar (21 og 49 nt), 3. februar (28 og 49 nt) samt 2. mars (21 nt) 2024. Spør oss!


Priseksempel | 21, 28 eller 49 netters reise til Costa del Sol:

Fly Oslo - Malaga t/r, 19, 21, 28 eller 49 netters opphold på 3 - stjerners Marbella Beach Resort. Avreise 13. januar (21 nt), 3. februar (fullbooket) samt 2. mars (21 nt) 2024.


Fra 13.990,-
for 21 netter
Fra 16.990,- for 28 netter
Fra 27.390,- for 49 netter


Prisen inkluderer:

  • Direktefly Oslo–Malaga t/r (tilslutning Bergen t/r mulig)
  • Flyskatter
  • Innsjekket bagasje på flyet
  • Transport flyplass–Marbella Beach Resort t/r   
  • Overnatting i valgt romkategori
  • Rengjøring én gang pr uke, inkludert skift av sengetøy og håndklær
  • Velkomstmiddag
  • Bli-kjent-utflukt
  • Norsk reiseleder fra Elite Travel


Oppgitte priser er fra priser - det er tillegg for havutsikt. Bor dere 4 personer i en treromsleilighet er det fratrekk i prisen. Besøk i leilighet under oppholdet: 200kr pr. person pr. natt. Vi kan hjelpe med bestilling av tilslutningsbilletter. Tillegg for måltider, valgfrie utflukter og forsikringer.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. Teknisk arrangør: Elite Travel


Frister det med en langtidsferie på Costa del Sol? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!


Langtidsferie på Costa del Sol


Aktiviteter og utflukter

Det blir mulighet til å bli med på ulike aktiviterer og utflukter i løpet av oppholdet. Et besøk i Ronda, Granada eller Mijas gir opplevelser av det ekte Spania. En kontrast til det spanske får du i den britiske kronkolonien Gibraltar nær sørspissen av Spania.  


Marbella

Marbella er en av de mest populære turistbyene langs Costa del Sol. I hjertet av gamlebyen ligger torget Plaza de los Naranjos – Appelsintorget. Like utenfor sentrum finner du det gigantiske shoppingsenteret La Canada, som inkluderer både kinoer og mange spisesteder. Det andalusiske kjøkken sies å være blant Spanias beste, og du kan glede deg til både tapas og mye god sjømat.


Marbella Beach Resort
Marbella Beach Resort er et leilighetshotell med meget gode tilbakemeldinger. Hotellet har romslige leiligheter med to og tre soverom, aircondition, store terrasser og utsikt mot havet. Leilighetskomplekset består av to blokker (blokk A og B), begge med tre etasjer. Det er heis i begge blokkene. Alle leilighetene har WIFI med høy hastighet.


Et stort svømmebasseng ligger foran leilighetene og noen meter lenger ned ligger den innbydende stranden. En del av stranden er for hotellets gjester med solsenger og servering. Det finnes et utvalg av strandbarer og restauranter i nærområdet og Elviria er kun 30 minutter unna i gåavstand (5 minutter med taxi). Den herlige strandrestauranten Le Papillon, med sin ypperlige beliggenhet ved sjøen, ligger rett utenfor hotellet.


Langtidsreisende som bor på Marbella Beach Resort har full tilgang til fasilitetene på det tilstøtende søsterhotellet Club Playa Real. Blant annet er det populært å spise på den italienske restauranten Robertos i underetasjen på dette hotellet.


Marbella Beach Resort passer også fint for de som reiser alene. Det er felles aktiviteter og sosiale sammenkomster, samt muligheter for å trekke seg tilbake og nyte stillheten. Ønsker du god standard og romslige leiligheter er Marbella Beach Resort et perfekt valg for deg som ønsker å reise alene.


Dersom du ønsker å leie bil er det mulig å parkere på privat parkering inne på Club Playa Real mot betaling. Det er gratis parkering langs veien utenfor leilighetene. En rekke strålende golfbaner er i nærheten og den vakre gamlebyen i Marbella ligger bare ti minutters biltur unna.


I underetasjen på Club Playa Real har Elite Travel et dedikert område der de gjennomfører felles informasjonsmøter med mer. De har også et eget servicekontor ved resepsjonen der reiseleder er tilgjengelig på bestemte tidspunkt.


VIKTIG INFORMASJON -
Elites langtidsferier er ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede. Elites bosteder har trapper og på utfluktene er en del av opplegget at man går til fots i vanlig tempo. Videre må alle deltakere kunne håndtere sin egen bagasje da det ikke kan forventes at reiseleder skal bistå med dette.

Bennett Ferie Logo
Langtidsferie på Costa del Sol med reiseleder

Ta kontakt for bestilling. Denne reisen kan bestilles hos:

Til toppen
No items found.