x
No items found.
Sol & Bad

Langtidsferie Costa del Sol | Bestill hos Bennett Ferie

Reis med Elite Travel på langtidsferie til Costa Del Sol - flere avganger vinteren 2025. Solkysten, som mange nordmenn kaller området, omfatter den vakre kyststrekningen fra Malaga og sørvestover mot Marbella og Gibraltar.

Reis med Elite Travel på langtidsferie til Costa Del Sol - flere avganger vinteren 2025. Solkysten, som mange nordmenn kaller området, omfatter den vakre kyststrekningen fra Malaga og sørvestover mot Marbella og Gibraltar. Denne delen av Andalucia er kjent for sine flotte strender, pittoreske landsbyer og behagelige klima året rundt. Nyt noen uker med varmere vær og fantastiske utfluktsmuligheter.


Costa Del Sol byr på alt fra storbyer, små hvite landsbyer oppe i fjellene, langstrakte strender, og mange golfbaner. Området har flere interessante historiske steder, blant annet takket være maurerne, som hadde herredømme over store deler av den iberiske halvøy i middelalderen. De satte sitt preg på Andalucia i form av stedsnavn, kultur og arkitektur, deriblant moskeen i Córdoba og kongepalasset Alhambra i Granada.  


Priseksemplet nedenfor er med opphold på 4 - stjerners, Doña Lola Resort i Calahonda, femten kilometer øst for Marbella og rett ved stranden.

Priseksempel | 21 eller 42 netters reise til Costa del Sol:

Fly Oslo/Stavanger - Malaga t/r, 21 eller 42 netters opphold på 4 - stjerners Doña Lola Resort. Avreise fra Oslo 18. januar (21 nt.), 8. februar (21 og 42 nt.) og 1. mars (21 nt.). Avreise fra Stavanger 18. januar (21 nt).


Fra 15.590,-
for 21 netter
Fra 26.990,- for 42 netter

‍Prisen inkluderer:
  • Direktefly Norge – Malaga t/r
  • Flyskatter
  • Innsjekket bagasje på flyet
  • Transport flyplass – Dona Lola Resort t/r   
  • 21 el. 42 netter i valgt romkategori
  • Rengjøring én gang pr uke, inkludert skift av sengetøy og håndklær
  • Velkomstmiddag
  • Bli-kjent-utflukt
  • Utflukter til Ronda og Malaga
  • Norsk reiseleder fra Elite Travel


Oppgitte priser er fra priser - det er tillegg for havutsikt. Vi kan hjelpe med bestilling av tilslutningsbilletter. Tillegg for måltider, valgfrie utflukter og forsikringer.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. Teknisk arrangør: Elite Travel


Frister det med en langtidsferie på Costa del Sol? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Langtidsferie på Costa del Sol

Aktiviteter og utflukter

Det blir mulighet til å bli med på ulike aktiviterer og utflukter i løpet av oppholdet. Et besøk i Ronda, Granada eller Mijas gir opplevelser av det ekte Spania. En kontrast til det spanske får du i den britiske kronkolonien Gibraltar nær sørspissen av Spania.  

Marbella

Marbella er en av de mest populære turistbyene langs Costa del Sol. I hjertet av gamlebyen ligger torget Plaza de los Naranjos – Appelsintorget. Like utenfor sentrum finner du det gigantiske shoppingsenteret La Canada, som inkluderer både kinoer og mange spisesteder. Det andalusiske kjøkken sies å være blant Spanias beste, og du kan glede deg til både tapas og mye god sjømat.


Calahonda

Vårt langtidshotell Doña Lola Resort har en flott beliggenhet ved stranden i Calahonda, en liten kystby halvveis mellom Marbella og Fuengirola. Calahonda er et populært turistområde, og her finner du et godt utvalg av butikker, restauranter og barer i nærheten av hotellet. Den norske Sjømannskirken på Costa del Sol ligger også i Calahonda, og har diverse sosiale arrangementer.


Rundt 20 minutter unna hotellet ligger Playa de Calahonda, en fin og bred sandstrand som er over 4 km lang. Langs stranden går den populære strandpromenaden La Cala Boardwalk, som er perfekt for en rusletur i solen. Området er kjent for golfbaner i verdensklasse, og det ligger ti baner innen en 15-minutters kjøretur fra hotellet. Det behagelige klimaet gjør også at andre aktiviteter som tennis og gåturer er perfekt.


Fra Calahonda er det enkel adgang til de andre feriebyene i nærheten. Fra Doña Lola Resort tar det omtrent 20 minutter å kjøre til Marbella. Alternativt kan du ta lokalbussen som bruker rundt 45 minutter. Bussholdeplassen er bare fem minutters gange fra hotellet. Like utenfor sentrum av Marbella ligger La Cañada, et gigantiske innendørs shoppingsenter med over 150 butikker og mange spisesteder.

Doña Lola Resort

Doña Lola Resort er et leilighetshotell med god standard og meget gode tilbakemeldinger (karakter 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor). Det ligger rett ved stranden i Calahonda, 15 kilometer øst for Marbella. Her bor du i store, lyse leiligheter med ett eller to soverom. Alle leilighetene har sydvendt terrasse eller balkong.


Leilighetene er romslige og har ett eller to soverom, eget bad, velutstyrt kjøkken, kombinert stue/spisestue, terrasse eller balkong, og aircondition. Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap/fryseboks i full størrelse, ovn, kokeplate, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker og kaffemaskin. Rommene har en 49-tommers flatskjerm-TV med NRK, Wi-Fi, telefon, strykebrett og strykejern, og safe. Badene har kombinert dusj og badekar og er utstyrt med hårføner. Det er tilgang til vaskeritjenester i resepsjonen.


Doña Lola Resort har en fantastisk beliggenhet ved stranden og den populære strandpromenaden. Små stier tar deg gjennom komplekset av villaer, hager og små fossefall, til resortet sine svømmebasseng, restaurant og bar. Det er to utendørs svømmebasseng, samt et innendørsbasseng. Andre fasiliteter inkluderer to utendørs tennisbaner, treningsstudio, spa (behandlinger mot tillegg) og en badstue. Det er ikke heis på hotellet.


Ved hovedbassenget ligger La Plaza Beach restaurant, hvor du kan nyte en cocktail, frokost, en lett lunsj eller en middag mens du ser på solnedgangen over Middelhavet. Ellers er det også et stort utvalg av andre restauranter i nærheten av hotellet. Supermarkedet El Jambon ligger i kort gåavstand fra hotellet. Det er også flere leiebilselskaper og apotek i området. Det er gratis ubetjent parkering tilgjengelig på stedet.


VIKTIG INFORMASJON -
Elites langtidsferier er ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede. Elites bosteder har trapper og på utfluktene er en del av opplegget at man går til fots i vanlig tempo. Videre må alle deltakere kunne håndtere sin egen bagasje da det ikke kan forventes at reiseleder skal bistå med dette.

Langtidsferie på Costa del Sol med reiseleder

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Langtidsferie på Costa del Sol med reiseleder
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.