Sol & Bad

Langtidsferie på Kypros, 6 uker

Gjør høsten og vinteren litt varmere med en langtidsferie - ta en lang sydentur og nyt det gode liv på Kypros. Den værsikre øya innerst i Middelhavet kan lokke med 300 soldager i året, vakre strender, turkist hav, god service og gjestfrie mennesker.

Gjør høsten og vinteren litt varmere med en langtidsferie - ta en lang sydentur og nyt det gode liv på Kypros. Den værsikre øya innerst i Middelhavet kan lokke med 300 soldager i året, vakre strender, turkist hav, god service og gjestfrie mennesker.


I tillegg til det gode klimaet, kan Kypros også by på små koselige landsbyer, deilig gresk/kypriotisk mat, flott natur, spennende historie og kultur. Mange nordmenn velger å tilbringe vinterhalvåret på langtidsferie på Kypros, så det skulle ikke forundre oss om du traff nordmenn å sosialisere deg med, hvis det er et ønske.


Priseksempel | Langtidsferie til Kypros, eks. reise 6. januar - 17. februar 2024:  


Fly Oslo - Kypros t/r, 6 ukers opphold 3 - stjerners Mayfair Hotel. Et godt likt hotell (4 av 5 mulige på Tripadvisor) beliggende i en rolig del av Paphos, 15 minutters gange fra Kato Paphos turistsentrum og 1.5km fra stranden. Hotellet har 24 timers resepsjon, svømmebasseng, barnebasseng, solterrasse, hage, bar, restaurant, gym, parkering, vaskeri og internettilgang. Rommene er utstyrt med baderom/dusj, telefon, TV, safe (ekstra gebyr), Internettilgang (ekstra gebyr), lufttkondisjonering og balkong/terrasse. Suite med 1 soverom og bassengutsikt, frokost inkl.


Fra 25.095,-


Fly Oslo - Kypros t/r, 6 ukers opphold 5 - stjerners Constantinos The Great Hotel i Protaras. Hotellet ligger på stranden i Protaras en kort spasertur fra attraksjonene i byen. Hotellets fasiliteter omfatter innendørs og utendørs svømmebasseng, treningssenter med massasje rom, badstue, dampbad og tennisbane. Du kan også finne Emperor restaurant med panorama havutsikt, en basseng bar, en strand bar og Atrium bar. Det finnes konferansefasiliteter, internett i lobbyen (ekstra kostnad), vaskeri og parkering. Rommene har balkong, luftkondisjonering, TV, telefon, safe (ekstra kostnad) og hårtørker. Dobbeltrom med havutsikt, halvpensjon inkludert.


Fra 25.095,-


Prisen inkluderer:

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler leilighet
  • Fly Oslo - Kypros t/r (SK-TN) inkl. bagasje
  • 6 ukers opphold på valgte bosted, måltider som nevnt i teksten. (SH)


Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg/fratrekk for lengre el. kortere opphold. NB! Husk å sjekke gyldighet på reiseforsikringen din når du skal være borte så lenge! Mot tillegg kan vi også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller og leiebil hvis ønskelig.  


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt - vi hjelper deg!


Vårt reiseforslag er med opphold i 6 uker, og du kan f.eks. bo i nærheten av Paphos på den sørvestre delen av Kypros. Paphos by er en perle når det gjelder kulturminner og byen står på UNESCO`s verdensarvliste. Langs strandpromenaden ligger det trivelige restauranter og tavernaer og området er et flott utgangspunkt for deg som vil gå på fotturer i Troodos-fjellene og for å utforske den allsidige naturen på Akamas-halvøya.


Eller du kan bo i Protaras/Fig Tree Bay. Her er tempoet rolig og du har fantastiske strender. Utvalget av shopping, restauranter og barer er godt og utelivet er passe avslappet. Fra Fig Tree Bay er det også lett å ta bybussen og gjøre en utflukt til nabobyen Paralimni. Her er det lokalbefolkningen som dominerer gatebildet, og følelsen av å ha kommet til det ekte Kypros er påtagelig. I Paralimni finnes det mange små gater og smug med restauranter, kafeer og lokale barer som venter på å bli oppdaget. Om kvelden skal du passe på å nyte solnedgangen ved Cape Greco. Det er få steder i verden som er så fredfyllte og vakre som Gape Greco i solnedgang. Len deg tilbake og nyt, samtidig som kveldsbrisen fra Middelhavet skaper et herlig velbehag.

Bennett Ferie Logo
Langtidsferie på Kypros

Ta kontakt for bestilling. Denne reisen kan bestilles hos:

Til toppen
No items found.