Sol & Bad

3 uker på Costa Calida, Spania, med reiseleder | Bestill hos Bennett Ferie

Reis med Elite Travel på "langtidsferie" til Costa Calida, sør for Alicante i Spania. 2 utflukter og norsk reiseleder fra Elite Travel.

Reis med Elite Travel på 3 ukers reise til feriebyen Los Alcázares på Costa Cálida (betyr "varm kyst" på spansk), et område ca 1 times kjøring syd for Alicante. Området er kjent for sitt unike mikroklima med over 300 soldager i året, og er perfekt for en litt lengre sydentur når det er kaldt og mørkt her hjemme.

Området innbyr til utendørsaktiviteter, strandliv og utflukter i Murcia-regionen. Hotel Atrio del Mar ligger i feriebyen Los Alcázares, sentralt til butikker, restauranter, stranden og strandpromenaden. Norsk reiseleder fra Elite Travel, daglig rengjøring, frokost og middag med vann og vin inkludert! Avreise fra Haugesund og Oslo 9. november 2024 og fra Oslo 15. februar 2025. Reiselengde 22 dager.


Langtidsferie til Los Alcázares, Costa Cálida, Spania, 3  uker med reiseleder fra Elite Travel:

Fly Norge - Alicante t/r, 21 netters opphold på Hotel Atrio del Mar. Avreise fra Haugesund 9. november og fra Oslo 9. november 2024 og 15. februar 2025.


Fra 17.590,-
pr. person når 2 deler leilighet


Prisen inkluderer:
  • Direktefly Norge–Alicante t/r
  • Flyskatter
  • Innsjekket bagasje på flyet
  • Transport flyplass–hotell t/r
  • 21 netter på Hotel Atrio del Mar
  • Daglig frokost og middag (halvpensjon)
  • Vann og vin til middagene
  • Bli-kjent-utflukt med Elite Travels reiseleder
  • To utflukter til Cartagena og Lorca
  • Norsk reiseleder fra Elite Travel


Tillegg for tilslutning fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for måltider utover de som er nevnt over, ytterligere valgfrie utflukter (kan bestilles), reise- og avbestillingsforsikring og ev. obligatorisk turistskatt.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. Teknisk arrangør: Elite Travel


Høres det fristende ut med en herlig treukers ferie i Spania? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud


Costa Cálida

Costa Cálida, som bokstavelig talt betyr "varm kyst" på spansk, er et område som strekker seg langs kysten i Murcia-regionen. Costa Cálida er kjent for sitt unike mikroklima året rundt. Med over 300 soldager i året, er dette stedet ideelt for utendørsaktiviteter og strandliv. Europas største saltvannslagune, Mar Menor, holder varmere temperatur enn havet utenfor, og inviterer til bading og vannaktiviteter.

Området har en rik kulturarv, med byer som Cartagena, Lorca og Murcia, som tilbyr imponerende historiske monumenter, museer og arkeologiske steder. Costa Cálida er berømt for sin herlige sjømat. I tillegg dyrker regionen en imponerende variasjon av utmerkede viner og førsteklasses olivenoljer, takket være det fruktbare jordsmonnet og det solrike klimaet som skaper svært gode vekstbetingelser.

Costa Cálida har alt man kan ønske seg av en langtidsferie, og er et perfekt sted for alle som ønsker å nyte sol, strand, kultur og kulinariske opplevelser i vakre omgivelser.


Los Alcázares

Feriebyen Los Alcázares er en sjarmerende kystby på Costa Cálida i Spania. Byen har lange, gylne sandstrender ved Mar Menor (Europas største saltvannslagune) som holder seg varm året rundt, og som gir gode muligheter for bading og vannsport. Los Alcázares har også en nesten syv kilometer lang strandpromenade, hvor du kan spasere eller sykle mens du nyter utsikten over Mar Menor. Langs strandpromenaden ligger et stort utvalg restauranter og kafeer. I den historiske gamlebyen er finner man en vakker kirke og et sjarmerende torg.


Los Alcázares er kjent for sine utmerkede sjømatrestauranter. Prøv lokale spesialiteter som Caldera (en variant av paella med fersk fisk og aioli), ledsaget av velsmakende lokale viner fra Murcia-regionen


Hotel Atrio del Mar

Hotellet som brukes på denne turen ligger i hjertet av feriebyen Los Alcázares. På Hotel Atrio del Mar er du bare en spasertur unna barer, kafeer og restauranter, og et supermarked. Stranden, og den hyggelige strandpromenaden ligger 200 meter fra hotellet. Frokost, middag, vann og vin inkludert! Hotellet har fem etasjer og totalt 88 rom. Det er døgnåpen resepsjon, restaurant, bar og gratis WIFI i alle fellesarealer og på rommene.


Det er mulig å leie sykler på hotellet, og hotellet er behjelpelig hvis man vil leie bil. Parkering mot avgift finnes i nærheten. Frokostbuffet og middag serveres i hotellets restaurant, La Plazita Gourmet, og i tilknytning til restauranten ligger også hotellbaren. På stranden har hotellet sin egen strandbar, Atrio Beach, som serverer forfriskninger og tapas. Rommene er smakfullt innredet, og med moderne bekvemmeligheter som klimaanlegg (med varme og kjøling), safe, Nespresso-maskin og vannkoker, mini-kjøleskap, satellitt-TV, gratis Wi-Fi, hårføner, toalettartikler og daglig rengjøring. Badene er romslige og har kombinert badekar og dusj. Det er godt med garderobeplass. Rommene har en arbeidspult og en lenestol. Alle rom har en liten balkong.

Hotel Atrio del Mar. Foto: Elite Travel
Reiseleder, aktiviteter og utflukter

I løpet av oppholdet blir det mulighet for å bli med på ulike aktiviteter og utflukter. Reiselederen vil organisere utflukter under oppholdet, informasjon gis på velkomstmøte. I tillegg til bli-kjent-utflukten i nærområdet, er det to utflukter inkludert, et besøk til den sjarmerende landsbyen Lorca og til den historiske havnebyen Cartagena.

Lorca. Foto: Elite Travel
Viktig informasjon

Reisen er ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede. På utfluktene kan det ofte være en del gåing. Alle deltakere må kunne håndtere sin egen bagasje på flyplassene. Det kan ikke forventes at reiseleder bistår med dette.

3 uker på Costa Calida, Spania, med reiseleder

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
3 uker på Costa Calida, Spania, med reiseleder
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ingen bilder funnet