x
No items found.
Sol & Bad

Langtidsferie på Costa Blanca | Bestill reisen hos Bennett Ferie

Livet er for kort til ikke å ta lange avbrekk. Bli borte lenger og ta deg tid til å gå i dybden på kulturer, bli kjent med nye folk, få varme - nyte en annerledes hverdag noen uker.

Livet er for kort til ikke å ta lange avbrekk. Bli borte lenger og ta deg tid til å gå i dybden på kulturer, bli kjent med nye folk, få varme - nyte en annerledes hverdag noen uker. Reis på langtidsferie til Spania - en herlig og lang sydentur! Alicante på Costa Blanca kan etter en ny studie skryte av at de er den storbyen i Europa som har flest soldager i løpet av ett år.


Priseksempel | Langtidsferie på Albir, Costa Blanca, reise 19. november - 17. desember:


Fly fra Oslo til Alicante, 4 ukers opphold i leilighet med 1 soverom på 3 - stjerners Albir Garden Resort, reise på egenhånd (ikke i gruppe med guide).  


Fra 13.650,-


Prisen inkluderer:
  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Direktefly Oslo - Alicante t/r (DY/XP), 1 kolli bagasje inkl.
  • 4 ukers opphold i 2-romsleilighet, ingen måltider inkl. (SH)


Andre priser fra andre avreiseflyplasser og med andre bosteder. Husk å sjekke gyldighet på reiseforsikringen din når du skal være borte så lenge! Mot tillegg kan vi også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller.  


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Høres det fristende ut med en reise til Costa Blanca? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud


Albir

Badebyen Albir på Costa Blanca i Spania er et populært feriested for nordmenn, så ønsker du å være litt sosial er det gode muligheter for det. Da det er mange norske fastboende, så er det også mange andre faste norske innslag i hverdagen. Du kan få kjøpt norske aviser og litt norske varer i butikkene. Om vinteren har byen en god blanding av voksne turister og fastboende.


Albir er destinasjonen for deg som ønsker et rolig og behagelig opphold. Albir ligger i naturskjønne omgivelser nær havet og stranden. Det er en rekke gode utfluktsmuligheter, f.eks. kan du reise inn og bese deg i gamlebyen i Benidorm, besøke den nydelige lille byen Guadelest, hyggelige Altea og Calpe. Større steder som Valencia, Alicante og Cartagena er også innen grei avstand. I Albir er du omringet av appelsinlunder og oliventrær, og du har flotte turmuligheter langs den lange strandpromenaden og oppe i fjellene. I tillegg har området flere fornøyelsesparker og golfbaner


Vårt reiseforslag er med opphold i ca 4 uker, og du bor i leilighet med et soverom på 3 - stjerners Albir Garden Resort i Playa del Albir. Et godt likt hotell, karakter 4 av 5 på Tripadvisor. To store terrasser leder fra hovedbygningen ned til et flott bassengområde med to store svømmebaseng, eget barnebasseng, solsenger, poolbar og et innendørsbasseng som er oppvarmet i løpet av vinteren. I tillegg finnes det også et treningsstudio, tennisbane, lekepark, tv-stue, bagasjerom og parkeringsplass. Leilighetene er moderne og har eget bad, separat soverom med to senger, stue og oppholdsrom med to soveplasser, fullt utstyrt kjøkkenkrok og balkong eller terrasse. *Rengjøring 1 gang/uke, håndkleskift 1 gang/uke, lakenskift 1 gang/uke.

Langtidsferie på Costa Blanca

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Langtidsferie på Costa Blanca
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.