x
No items found.
Sol & Bad

Lang vinterferie på Costa del Sol | Bestill hos Bennett Ferie Asker

Costa del Sol's klima gjør at det er sesong året rundt og herlige sandstrender kan nytes sammen med den rike lokale kulturen, et stort utvalg fritidsaktiviteter og mange og varierte utfluktsmål.

Vårt byrå i Asker har satt sammen et reiseforslag til en 4 - ukers vinterferie til Costa del Sol, en favorittdestinasjon for den som ønsker å komme seg bort fra den Norske vinteren. Områdets deilige klima gjør sitt til at det er sesong året rundt. Herlige sandstrender kan nytes sammen med den rike lokale kulturen, et stort utvalg fritidsaktiviteter og mange og varierte utfluktsmål. Og, spiller du golf er du virkelig på rett plass!


Priseksempel | 28 netters reise til Costa Del Sol, Spania, eks. 25. januar - 22. februar:


Fly Oslo - Malaga
t/r, bo 28 netter på Wyndham Grand Costa del Sol, et suitehotell som er meget godt likt blant tidligere gjester. Et par strender er innen gangavstand. Det er også gangavstand til Fuengirola, som er nærmeste sentrum. Til Mijas er det ca 1 mil, og til flyplassen i Malaga er det ca 2 mil. Hotellet byr på blant annet basseng, treningsrom og spa. Denne resorten består av 3 forskjellige "avdelinger", med litt forskjellig standard.


Juniorsuite De Luxe

Fra 23.915,- pr. person, ingen måltider
Fra 30.315,- pr. person, frokost inkl.


Suite Premium Plus - separat soverom

Fra 25.975,- pr. person, ingen måltider
Fra 35.665,- pr. person, frokost inkl.


Luxury - 2 soverom og privat basseng

Fra 42.190,- pr. person, ingen måltider
Fra 49.870,- pr. person, frokost inkl.


Prisen inkluderer:

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler leilighet
  • Direktefly Oslo - Malaga t/r, setereservasjon og bagasje inkl.
  • Privat transfer flyplass - hotell t/r
  • 28 netter i valgte romtype
  • Skatter og avgifter


Obligatorisk turistavgift kan tilkomme. Andre priser fra andre flyplasser og andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter. Tillegg for ev. leiebil - vi hjelper deg gjerne med bestilling.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Pris pr. 10/6-2024, forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Costa del Sol? Ta kontakt - vi hjelper deg!

Reise til Costa del Sol

Costa del Sol, "Solkysten", ligger langs kysten sør i Spania, og området strekker seg fra Gibraltar i vest til Nerja i øst. Besøkende flyr som oftest inn til flyplassen i Malaga, som er Spanias tredje største flyplass.


Turister fra hele verden tiltrekkes av Costa del Sols herlige klima, det er milde vintre og varme somre og rundt 330 soldager i året. Malaga er den største byen i området, og andre populære feriesteder er f.eks. Benalmádena, Fuengirola, Mijas, Estepona, Nerja og selvfølgelig jetset-byen Marbella.


Området er perfekt for golfentusiaster. Men, i tillegg til over 60 golfbaner byr også Costa del Sol på flotte strender med muligheter for en rekke vannaktiviteter samt andre aktiviteter som f.eks. gåturer i de nærliggende fjellområdene, tennis og sykkel. Utfluktsmulighetene er mange, du kan blant annet reise og oppleve kulturelle og historiske minnesmerker som det mauriske slottet Alhambra, katedralen i Cordoba og den gamle vakre byen Ronda. Den spektakulære gåturen Caminito del Rey kan absolutt anbefales, og en tur til Gibraltar er også fint å ta med seg. Storbyen Sevilla ligger bare 20 mil unna, hvis man vil kombinere sol, strand og storby med å legge inn et par overnattinger i løpet av, før eller etter oppholdet på Costa del Sol.

Alhambra, Granada. Foto: Hege, Bennett Ferie


Mijas er en herlig landsby, kjent for sine hvitkalkede hus, smale gater og fantastiske utsikt over Middelhavet. Utforsk de sjarmerende gatene og nyt den autentiske atmosfæren. Mijas byr på et godt utvalg restauranter og butikker.

Mijas. Foto: AdobeStock

Fuengirola er en tradisjonell spansk badeby med en lang og innbydende strandpromenade. Langs den velbesøkte kystlinjen ligger mange, velbesøkte restauranter og caféer, og midt i sentrum ved siden av kirken, finner du torget som er et populært samlingssted både dagtid og på kveldene. Midt i byen ligger den store marinaen med båter i varierende størrelse og utførelse. Fuengirola ligger midt på Costa del Sol, og det er gode transportforbindelser med buss eller tog til de nærliggende feriestedene Torremolinos, Malaga og Marbella.

Caminito del Rey. Foto: Hege, Bennett Ferie

Lang vinterferie på Costa del Sol

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Lang vinterferie på Costa del Sol
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.