Afrika & Safari

Klassisk Sør-Afrika | Bestill hos Bennett Ferie Asker | Africa Collection

Reise til Sør-Afrika - vi har laget et forslag på en klassisk luksusreise. På denne 10 dagersreisen vil du oppleve noe av det beste Sør-Afrika har å by på.

Reise til Sør-Afrika - vi har laget et forslag på en klassisk rundreise. På denne 10 dagersreisen vil du oppleve noe av det beste Sør-Afrika har å by på. Safari i Sabi Sand Game Reserve, antagelig Sør-Afrikas beste safariområde, Cape Town, en av verdens vakreste storbyer, vinsmaking gjennom vindistriktene i Stellenbosch og Franschhoek, fantastisk natur, kulinariske opplevelser, koselige kystbyer og strender langs Cape Peninsula og mye mer! Reis på den den ultimate luksusreisen til Sør-Afrika.


Høst / vinter i Norge er vår / sommer i Sør-Afrika, reiser du f.eks. i oktober - mars har du mulighet for å oppleve våren og sommeren, en av de vakreste og varmeste tidene på året.


Mangfoldige Sør-Afrika byr på fantastiske opplevelser, uendelig kombinasjonsmuligheter, store variasjoner, noen av verdens vakreste vingårder og en fantastisk kulinarisk scene, overveldende natur, The Big Five, flotte golfmuligheter, pulserende byliv med gallerier, shopping og musikk.


Vi lover mye valuta for pengene og uforglemmelig opplevelser! Et stort pluss ved å reise til Sør-Afrika er at det ikke er noen tidsforskjell - du slipper jetlag og ved ankomst er du klar til å starte rett på eventyret!


Reiseforslag | Eksklusiv 9 netters opplevelsesreise i Sør-Afrika:


Pris: kontakt oss for pristilbud, da prisen vil variere avhengig av antall reisende, reisedato, ønsket standard og ledig kapasitet.


Reiseforslaget inkluderer:
 • Flybilletter Norge - Johannesburg, Cape Town - Norge, bagasje og flyskatter inkl.
 • Innenriksfly Johannesburg - Kruger Skukuza Airport - Cape Town, bagasje og flyskatter inkl.
 • 4 netter safari ved Sabi Sabi Selati Camp med helpensjon, drikkevarer (house brands), parkavgifter og safarier
 • 3 netter opphold i Franschhoek ved The Last Word Franschhoek, superior dobbeltrom med frokost
 • 2 netter innkvartering i Cape Town på Mount Belmond Hotel, superior rom med frokost og lunsj
 • Heldags Cape Peninsula Tour med egen guide og bil - en av de vakreste utfluktene i Sør-Afrika. Med egen guide får dere maksimalt utbytte av turen hvor dere lærer mye om historie og lokal kultur.
 • Lunsj på sjømatrestauranten Harbour House i Kalk Bay.
 • Heldagstur langs vinveiene med forskjellige vingårsbesøk inkludert lunsj på Waterford Wine Estate og vinsmaking på Mullineaux & Leeu Family.
 • Billetter til Franschhoek "hop on, hop of Wine tram" - tilbring dagen med å utforske forskjellige vingårder. Hvor ellers i verden kan du ta deg videre fra vingård til vingård med en trikk?
 • Halvdags Cape Town City Tour med egen guide og bil, inkl Table Mountain, Company Gardens, Camps Bay, Kirstenbosch Botanical Garden
 • All nødvendig privat transfer
 • 24h assistanse på telefon


Mulig med ekstra netter, oppgradering av romtyper og singelrom.


Frister det med en luksuriøs reise til Sør-Afrika? Vår Afrika - ekspert Stella fra Bennett Ferie Asker har satt sammen dette reiseforslaget, ta kontakt for mer informasjon, tips, råd og bestilling. Telefon 66 76 14 60 eller epost stella.sjoeberg@bennettnorway.no.


Klassisk rundreise i Sør-Afrika

Turen starter med 4 netter på førsteklasses safari i den beste delen av Krügerparken. Sabi Sand er uten tvil det beste området for å se leopard, som er det dyret av "The Big Five" det er vanskeligst å se. Det blir intense og opplevelsesrike dager, men man har også god tid til å slappe av og nyte omgivelsene og campen mellom safariene. På safari starter dagene tidlig, rundt 06:00 om morgenen med kjeks og kaffe levert på rommet før man setter ut for game drive før solopgangen. Ingenting kan måles med det vakre morgenlyset, den klare luften og bushens stillhet når man skal ut hver morgen på safari. Rundt 09:00 - 10:00 drar man tilbake til campen for frokost/brunch og deretter har man noen timer til avslapping, enten ved bassenget eller på rommet. Kl 15:00 møtes man for “high tea” før det igjen bærer ut på safari. Safarien avsluttes med en Sundowner (en drink i solnedgangen). På vei tilbake fortsetter safarien med lyskaster dersom det blir mørkt. Sterkere lukter og ukjente lyder strømmer på fra alle kanter mens du sitter og venter i spenning på hva som skal vise seg frem.


Om kveldene er det en bedre middag med fantastisk vin fra Sør-Afrika, med bushens lyder rundt deg. Mat og vin er en stor del av opplevelsen her.


Deretter flyr dere til Cape Town og tilbringer 3 netter i Franschhoek mens dere opplever vindistriktene. Cape Town er et must når man først skal til Sør-Afrika og dere avslutter turen ved å bo godt i 2 netter på Mount Nelson hotellet som tilhører den eksklusive hotellkjeden Belmond Hotels.


Om reisen og bostedene

Vårt utvalgte hotell i Cape Town er det historiske luksushotellet Belmond Mount Nelson. Hotellet har flott beliggenhet ved foten av Table Mountain og er det perfekte utgangspunkt for å utforske denne vakre byen. Rommene er elegante og alle har utsikt over hotellets vakre hager og Table Mountain. Hotellet har nydelig SPA- og bassengområde, god service og fantastisk frokost!


Du har egen guide og bil disse dagene som tar deg på utflukter langs Cape Peninsula, vinområder og rundt i byen.


Når du er på safari bor du på Sabi Sabi Selati Camp, en intim 5-stjerners boutique camp som ligger i Sabi Sand konsesjonen som grenser til Krüger nasjonalpark. Sabi Sands er ett av de beste safariområdene i Sør-Afrika og Selati Camp er en av de beste campene i luksuskategorien.


Sabi Sabi Selati Camp byr på en klassisk safariopplevelse med det lille ekstra. Spektakulær safari, utsøkt mat og profesjonell, lidenskaplig service i kombinasjon med luksuriøs innkvartering. Dere har 2 klassiske bilsafarier inkludert hver dag, i tillegg til gå-safari for de som ønsker det. Campen er i klassisk “Out of Africa” stil, men med et moderne preg.


The Last Word er et fantastisk boutiquehotell med perfekt beliggenhet i Franschhoek. Hotellet er luksuriøst, privat og med fantastisk service og er det perfekte valget for de kresne reisende som liker litt luksus. Hotellet er elegant og moderne, med mye naturlig lys og smakfulle møbler av god kvalitet overalt. Hotellområdet er strålende og svært godt vedlikeholdt, med frodige hager, vakre bougainvillea og et lite bassengområde. Personalet her leverer en personlig opplevelse til hver gjest og streber etter å opprettholde de høyeste standardene for service under hele oppholdet.


Noen av landets beste vingårder og restauranter ligger et steinkast unna. Franschhoek er kjent for sin historiske sjarm og ypperlige spisesteder, som ligger i gangavstand fra hotellet. Hotellets concierge hjelper med tips og anbefalinger.

Klassisk Sør-Afrika

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Klassisk Sør-Afrika
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ingen bilder funnet