x
No items found.
Storby

Julemarked i Tivoli | Bestill fly og hotell hos Bennett Ferie

Reis på storbyferie til København og få med deg julemarkedet i Tivoli. Julemarkedet holder åpent fra 15. november 2024 til 5. januar 2025.

Reis på storbyferie til København og få med deg julemarkedet i Tivoli. Jul i Tivoli er åpent fra 15. november 2024 - 5. januar 2025. Her er en herlig atmosfære med tusenvis av julelys, nisser og juletrær. Bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie.  


Åpningstider for julen 2024 er 15. - november - 5. januar, i følge info på tivoli.dk, med forbehold om endringer.  

På en storbyweekend i København kan du besøke det trivelige julemarkedet i Tivoli og nyte det gode liv. I de mange salgsbodene kan du kjøpe julepynt og danske julespesialiteter, og nyte deilig, varmende julegløgg. For å få med deg effekten av alle lysene, bør Tivoli besøkes på kveldstid. Noen attraksjoner som Nissetoget, Musikkarusellen, Juleekspressen og Kælkebakken går bare i julen.


København er en varm og vennlig by, som alle trives i! I København kan du nyte et rikt kulturliv, gode shoppingmuligheter, lange middager og et natteliv som varer langt inn i den lyse morgen. Det er faktisk "dejlig å være norsk - i Danmark!"


Priseksempel | Weekendreise til København:  


Fly Oslo – København t/r, bo 2 netter på 3 – stjerners The Huxley Copenhagen, BW Premier Collection. Dette hotellet har en miljøvennlig profil og ligger i nærheten av Strøget og Tivoli.


Fra 5.895,- pr. person for reise 6. - 8. desember 2024  


Fly Oslo – København t/r, bo 2 netter på 4 – stjerners Copenhagen Island, rolig beliggenhet på Kalvebod Brygge med fantastisk utsikt over vannet og med gangavstand til Tivoli og Rådhusplassen. Copenhagen Island er både en av Ann-Elisabeth fra Bennett Måløy og Siri fra Bennett Asker sine favoritter i København.


Fra 5.350,- pr. person for reise 6. - 8. desember 2024


Fly Oslo – København t/r, bo 2 netter på 5 – stjerners Hotel Skt Petri, et velkjent og meget godt likt sentralt hotell. Medlem av Design Hotel og et godt valg for deg som ønsker luksus. Hotellet har 4,5 av 5 mulige på Tripadvisor. Anbefalt av Anders hos Bennett Ferie Asker, som selv har bodd der; et sentralt og flott hotell!  


Fra 5.895,- pr. person for reise 6. - 8. desember 2024


Prisen inkluderer:
  • Prisen er pr. person når 2 reiser sammen
  • Direktefly Oslo – København t/r (DY/XX) inkl. bagasje
  • Overnatting i delt dobbeltrom (SH), frokost inkl.
  • Alle kjente skatter og avgifter


Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til konserter, utflukter, sightseeing og mye mer. Fra prisen inkluderer rimeligste flybilletter på dagene oppgitt i priseksemplet, man må regne med tillegg for å fly på de mest populære tidspunktene og det kan være helt andre priser på andre datoer. Tillegg også for oppgradering av romtype.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Høres det fristende ut med en reise til København? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Julemarked i Tivoli

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Julemarked i Tivoli
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.