Storby

Julemarked i Tivoli | Bestill fly og hotell hos Bennett Ferie

Reis på storbyferie til København og få med deg julemarkedet i Tivoli. Julemarkedet holder åpent fra 17. november - 31. desember 2023.

Reis på storbyferie til København og få med deg julemarkedet i Tivoli. Julemarkedet holder åpent fra 17. november - 31. desember 2023. Her er en herlig atmosfære med tusenvis av julelys, nisser og juletrær. Bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie.  


På en storbyweekend i København kan du besøke det trivelige julemarkedet i Tivoli og nyte det gode liv. I de mange salgsbodene kan du kjøpe julepynt og danske julespesialiteter, og nyte deilig, varmende julegløgg. For å få med deg effekten av alle lysene, bør Tivoli besøkes på kveldstid. Noen attraksjoner som Nissetoget, Musikkarusellen, Juleekspressen og Kælkebakken går bare i julen.


København er en varm og vennlig by, som alle trives i! I København kan du nyte et rikt kulturliv, gode shoppingmuligheter, lange middager og et natteliv som varer langt inn i den lyse morgen. Det er faktisk "dejlig å være norsk - i Danmark!"


Priseksempel | Weekendreise til København, reise 15. - 17. desember:  


Fly Oslo – København t/r, bo 2 netter på 3 – stjerners The Huxley Copenhagen, BW Premier Collection. Dette hotellet har en miljøvennlig profil og ligger i nærheten av Strøget og Tivoli.


Fra 6.060,-


Fly Oslo – København t/r, bo 2 netter på 4 – stjerners Copenhagen Island, rolig beliggenhet på Kalvebod Brygge med fantastisk utsikt over vannet og med gangavstand til Tivoli og Rådhusplassen. Copenhagen Island er både en av Ann-Elisabeth fra Bennett Måløy og Siri fra Bennett Asker sine favoritter i København.


Fra 4.495,-


Fly Oslo – København t/r, bo 2 netter på 5 – stjerners Hotel Skt Petri, et velkjent og meget godt likt sentralt hotell. Medlem av Design Hotel og et godt valg for deg som ønsker luksus. Hotellet har 4,5 av 5 mulige på Tripadvisor. Anbefalt av Anders hos Bennett Ferie Asker, som selv har bodd der; et sentralt og flott hotell!  


Fra 5.695,-


Prisen inkluderer:

  • Prisen er pr. person når 2 reiser sammen
  • Direktefly Oslo – København t/r (SK/LL) inkl. bagasje
  • Overnatting i delt dobbeltrom (SH), frokost inkl.
  • Alle kjente skatter og avgifter


Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til konserter, utflukter, sightseeing og mye mer. Fra prisen inkluderer rimeligste flybilletter på dagene oppgitt i priseksemplet, man må regne med tillegg for å fly på de mest populære tidspunktene og det kan være helt andre priser på andre datoer. Tillegg også for oppgradering av romtype.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Høres det fristende ut med en reise til København? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Bennett Ferie Logo
Julemarked i Tivoli

Ta kontakt for bestilling. Denne reisen kan bestilles hos:

Til toppen
No items found.