Storby

Stockholm før jul

Reis på weekendtur til Stockholm! I tiden før jul er det flere koselige julemarkeder i Stockholm, blant annet på Stortorget i Gamla Stan, på Skansen og på Grøna Lund.

Reis på weekendtur til Stockholm! I tiden før jul er det flere koselige julemarkeder i Stockholm, blant annet på Stortorget i Gamla Stan, på Skansen og på Grøna Lund. Julemarkedene er åpne fra slutten av november til 23. desember. Her finnes koselige salgsboder, julegodter, underholdning og aktiviteter. Bestill storbyferien hos reisebyrået Bennett Ferie.


Reis på storbyferie til Stockholm, og finn hvorfor dette er en by alle vender tilbake til. Se et show, besøk en nattklubb eller besøk et casino i sentrum. Stockholm har et stort utvalg shoppingmuligheter og et stort utvalg av gode restauranter.


Priseksempel | Storbyferie til Stockholm, avreise fredag 15. desember:  

Fly Oslo - Stockholm t/r, bo 2 netter på 3+ - stjerners Scandic No 53, sentralt i Stockholm, rundt hjørnet fra Hötorgshallen og Hötorget.
Fra 3.495,-


Fly Oslo - Stockholm t/r, bo 2 netter på 4 - stjerners Freys Hotel, et meget godt likt, stilig hotell med en urban stil som er perfekt for et opphold i Stockholm. Ligger på en rolig, men sentral gate med shopping, restauranter og severdigheter rundt hjørnet. Sentraljernbanestasjonen og flyplassbussholdeplassen ligger bare noen få minutters gange fra hotellet.
Fra 3.550,-


Fly Oslo - Stockholm t/r, bo 2 netter på 5 - stjerners Lydmar, et meget godt likt hotell (Tripadvisor) anbefalt av vår reisekonsulent Stella fra Bennett Ferie Asker. Hun har bodd på hotellet selv og sier følgende: "Utrolig flott hotell med herlig og varm atmosfære, nydelig STORE rom og like store bad." Hotellet ligger sentralt i Stockholm.
Fra 8.595,-


Prisen inkluderer:

  • Prisen er pr. person når 2 reiser sammen
  • Fly Oslo - Stockholm t/r (SK/OO), 1 kolli bagasje inkl.
  • Overnatting i dobbeltrom, frokost inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter


Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller samt et utvalg utflukter og sightseeing.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Høres det trivelig ut med en reise til Stockholm før jul? Ta kontakt - vi hjelper deg!

Bennett Ferie Logo
Stockholm før jul

Ta kontakt for bestilling. Denne reisen kan bestilles hos:

Til toppen
No items found.