Storby

Julemarked i Praha | Bestill fly og hotell hos Bennett Ferie

Legg storbyferien til vakre Praha før jul. Shoppingmulighetene er gode og severdighetene mange!

Legg storbyferien til vakre Praha før jul. Shoppingmulighetene er gode og severdighetene mange! Bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie.


Praha er perfekt for en storbyferie og en weekendtur, og hvorfor ikke ta en koselig førjulstur? Prahas julemarkeder er som oftest åpne fra starten av desember til starten av januar, åpningstidene for julen 2024-2025 er ikke klare enda, og blir regnet blant Europas beste. De 2 største markedene finner du på Old Town Square og Wenceslas Square og i tillegg er det flere mindre markeder. Her tilbys lokalt kunsthåndverk, koselige boder og lokale spesialiteter.


Skal du ut og spise godt i Praha, enten det er lunsj eller middag, kan vi anbefale restauranten Next Door by Imperial - der har de rett og slett veldig god mat!


Priseksempel | Reise til Praha:  


Fly Oslo - Praha, bo 2 netter på 4 - stjerners Pure White. Et meget godt likt hotell (Tripadvisor karakter 4.5 av 5) i utkanten av Gamlebyen, med ca 10 minutters gange til Vaclavplassen.  


Pris på forespørsel


Fly Oslo - Praha, bo 2 netter på 5 - stjerners Iron Gate Hotel and Suites, et meget godt likt hotell (Tripadvisor karakter 4.5 av 5). Luksus boutique hotellet i hjertet av Praha tilbyr en fantastisk opplevelse med 48 unike rom og suiter. Rommene er i bygningen fra 1400-tallet, bare noen skritt fra den kjente Astronomisk klokken i gamlebyen. Andre severdigheter som Karlsbroen, Nasjonalteateret, Wenceslas plass og Nasjonalmuseum er alle i gangavstand fra hotellet.


Pris på forespørsel


Prisen inkluderer:
  • Pris pr. person når 2 reiser sammen
  • Fly Oslo - Praha t/r inkl. bagasje
  • Overnatting i dobbeltrom, frokost inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter  


Andre priser fra andre avreisebyer. Tillegg for ekstra netter, singelrom, hotell og rom med høyere standard. Som oftest lavere pris hvis du velger å fly med mellomlanding.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Praha før jul? Ta kontakt med våre reiseeksperter

Julemarked i Praha

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Julemarked i Praha
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ingen bilder funnet