x
No items found.
Sportsreiser

Opplev skiskyting verdenscup i Ruhpolding | Bennett Ferie

World Cup skiskyting Ruhpolding 2025. Bennett Ferie Hønefoss og partnere arrangerer tur for både firmaer og enkeltpersoner til verdenscupen i Ruhpolding, skiskytingens mekka.

World Cup skiskyting Ruhpolding 2025 ! Bennett Ferie Hønefoss og partnere arrangerer tur for både firmaer og enkeltpersoner til verdenscupen i Ruhpolding, skiskytingens mekka, i perioden 15. el. 16. til 20. januar 2025, 4 eller 5 netters reise.

Skiskyting i Ruhpolding er en meget populær tur - folkelivet og stemningen må bare oppleves! Vi bor i den sjarmerende landsbyen Reit im Winkl og våre hoteller ligger i sentrum av denne trivelige "dorfen".  


Inkludert i gruppereisen til Ruhpolding, verdenscup i skiskyting:  


Fly Oslo - München, bo 4 eller 5 netter på et av våre valgte hoteller i Reit im Winkl, Hotel Theresenhof, Hotel Oberschmied eller Hotel Løven.


4 netter fra 14.990,-

5 netter fra 15.990,-


Prisen inkluderer:
  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Gardermoen - München t/r
  • Overnatting på valgte hotell, 4 el. 5 netter, frokost inkl.
  • Buss flyplass - hotell t/r
  • Tribunebilletter alle dager
  • Norsk reiseleder


Tillegg for enkeltrom i Reit im Winkl, fra 2.400,-. NB! Vi ordner gjerne med flyvning fra andre norske byer.


Begrenset antall plasser. Spesielle betingelser gjelder. Forbehold om ev. trykkfeil og prisendringer. Tekn. arr. Bennett Hønefoss i samarbeid med Sponsor Compagniet.


Kontakt oss hvis du er interessert i å være med til Ruhpolding i 2025; telefon 32 17 11 00 eller e-post: honefoss@bennettnorway.no


Gruppereise til verdenscup skiskyting i Ruhpolding

Hvert år arrangeres det verdenscuprenn i skiskyting i Ruhpolding. VM i skiskyting har vært arrangert i Ruhpolding hele 4 ganger, i 1979, 1985, 1996 og 2012.


Vi bor i den flotte tyrolske landsbyen Reit Im Winkl, bare 20 minutter fra stadion.


Ved stadion ligger det store øl-telt med ompamusikk og en stemning man ikke finner maken til. I forbindelse med VM i skiskyting Ruhpolding 2012 ble stadion bygget ut og den innehar alle fasiliteter som matservering, kiosker og toaletter.


Det går shuttlebusser som transportmiddel til og fra skiskytter stadion (ekstra kostnad). Dette er en meget fleksibel løsning som gir mulighet for fritt spillerom for hver enkelt reisende. Bussene går fra Reit im Winkl og stopper rett utenfor skiskytter stadion. Disse bussene kjører hele dagen og en stykke ut på kvelden.

Reit im Winkl. Foto: AdobeStock
Skiskyting verdenscup i Ruhpolding 2025

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Skiskyting verdenscup i Ruhpolding 2025
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.