Sportsreiser

VM skiskyting 2024 i Nove Mesto | Reis med Bennett Ferie Hønefoss

Bli med på tur for å oppleve spenningen og folkefesten rundt VM i skiskyting i Nove Mesto 2024.

Bli med på tur for å oppleve spenningen og folkefesten rundt VM i skiskyting i Nove Mesto 2024. Vi var i Oberhof da Johannes Thingnes Bøe ble VM-konge i 2023 og gleder oss til igjen å få lov til å oppleve stor idrett og magisk stemning fra tribuneplass. Bennett Hønefoss og partnere arrangerer gruppereise til VM skiskyting i Nove Mesto 2024 som passer for både bedrifter og enkeltpersoner, flere alternative avreisedatoer og reiselengder i perioden 8. - 19. februar.  


Verdenseliten samles for å gjøre opp om medaljene i VM i Skiskyting 2024 i tsjekkiske Nove Mesto. Byen har ca. 10 500 innbyggere og er det ledende vintersportsstedet i landet. Skiskytterarenaen i Nove Mesto er anerkjent blant publikum og her er alltid fullsatte tribuner og god stemning. Arenaen ligger utenfor den lille byen og ca 180 km sørøst for Praha. Vi skal bo på Hotel Avanti i byen Brno, ca en times kjøretur fra arenaen. Vi i Bennett Hønefoss og Sponsor Compagniet AS har hatt vellykkede gruppereiser til skiskytter VM tidligere, senest i Oberhof i 2023, og vi gleder oss til å ta med oss nok en hyggelig gjeng på tur. Håper vi ses!


Inkludert i reisen:


Fly fra Oslo t/r, buss flyplass - hotell, buss hotell - arena, hotellovernattinger med frokost, tribunebilletter alle dager og selvfølgelig norske reiseledere.


Tur 1; 8. - 12. februar fra 13.490,-
Tur 2; 12. - 19. februar fra 16.970,-
Tur 3; 8. - 19. februar fra 24.490,-


Prisen inkluderer:

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Gardermoen - Praha t/r
  • Buss flyplass - hotell t/r
  • Buss hotell - arena t/r
  • Hotell med frokost (Hotel Avanti)
  • Gode tribunebilletter alle dager
  • Norske reiseledere


Begrenset antall enkeltrom, enkeltromstillegg 1600,-, 2.400,- og 4.000,-. Vi hjelper gjerne med tilslutningsbilletter fra andre norske flyplasser.


Begrenset antall plasser. Spesielle betingelser gjelder. Forbehold om ev. trykkfeil og prisendringer. Tekn. arr. Bennett Ferie Hønefoss i samarbeid med Sponsor Compagniet.


Kontakt oss for spørsmål og påmelding! Telefon 32 17 11 00 og e-post honefoss@bennettnorway.no.

Bennett Ferie Logo
VM skiskyting i Nove Mesto

Ta kontakt for bestilling. Denne reisen kan bestilles hos:

Til toppen
No items found.