Sportsreiser

Tour de France 2024 | Reis med Bennett Hønefoss

Reise til Tour de France 10. - 16. juli 2024 med Bennett Ferie Hønefoss og partnere.

Reise til Tour de France 10. - 16. juli 2024 med Bennett Ferie Hønefoss og partnere. Dette blir den ellevte turen vår til Tour de France og vi skal oppleve 5 etapper. Opplev den fantastiske stemningen rundt dette flotte arrangementet. Ekstra spennende er det å være i start- og målområdet hvor du kommer tett på de store sykkelstjernene.


Vi skal oppleve flate etapper, fjelletapper, start og målgang; totalt 5 etapper. Sommeren 2024 skal vi igjen bo i sentrum av Toulouse, på Novotel Toulouse Centre Wilson. Toulouse er hovedstad i det franske departementet Haute-Garonne og i regionen Occitanie. Byen ligger ved elven Garonne og kanalen Canal du Midi.


Gjennom årene har våre gjester opplevd både Thor Hushovd, Edvald Boasson Hagen og Alexander Kristoff på toppen av seierspallen. Vi har hvert år kontakt med de norske utøverne og de som har gjort Tour de France så populært i Norge, nemlig det fantastisk kunnskapsrike og populære TV2-teamet. Våre reiseledere har god kontakt med TV2's Dag Otto Lauritzen og NRK’s "sykkelmann" Ole Kristian Stoltenberg. Dette gjør at du som gjest får oppleve "det lille ekstra". Mange av våre gjester har fått autografer fra de norske stjernene, tatt selfie med Dag-Otto og vi har ved flere anledninger blitt intervjuet på TV2:-) Vi tar deg rett og slett tett innpå dette fantastiske sirkuset!

Tour de France 2023. Foto: Sponsor Compagniet AS

Hvert år har vi med oss 40-50 gjester. Vi blir en sammensveiset gjeng som bor på samme hotell og drar ut på etappene i felles buss. Vi bruker de samme erfarne reiselederne hvert år. Disse har meget god erfaring med Tour de France og denne typen sportsreiser, noe som gir deg som gjest en ekstra trygghet og et godt innarbeidet turopplegg.


Inkludert i gruppereisen til Tour de France 2024: 


Fly Oslo - Toulouse/Montpellier t/r, 6 netter på Novotel Toulouse Centre Wilson i Toulouse og norsk reiseleder.  


Fra 16.500,-


Prisen inkluderer:

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Toulouse/Montpellier t/r
  • Buss flyplass - hotell t/r
  • Buss ut på alle etappene
  • 6 netter på Novotel Toulouse Centre Wilson, frokost inkl.
  • Norsk reiseleder


Enkeltromstillegg 3.800,-. Vi hjelper gjerne med tilslutningsbilletter fra andre norske flyplasser.


Begrenset antall plasser. Spesielle betingelser gjelder. Forbehold om ev. trykkfeil og prisendringer. Tekn. arr. Bennett Hønefoss i samarbeid med Sponsor Compagniet.


Kontakt oss for spørsmål og påmelding!


Tour de France

Tour de France (også kjent som Frankrike rundt) er verdens største sykkelritt. Det kjøres vanligvis hver sommer i Frankrike i juli. Rittet starter på en lørdag og varer i tre uker. Tour de France ble arrangert første gang i 1903, og er siden den gang blitt arrangert hvert år, bare avbrutt av verdenskrigene.Tour de France er delt inn i flere etapper, hvor det gjennomføres en etappe hver dag. Under hver etappe registreres tiden hver rytter bruker. Denne tiden blir til slutt lagt sammen og rytteren med lavest sammenlagt tid får bære den gule ledertrøyen. Rytteren som har lavest sammenlagt tid ved målgang i Paris vinner Tour de France.


De fleste etappene foregår i Frankrike, men det er vanlig å ha et par etapper i nærliggende land som Italia, Spania, Sveits, Belgia, Luxembourg eller Nederland. Det har også vært etapper i Irland, Storbritannia og Danmark. Det er svært prestisjefylt å ha start eller målgang i byen, og de som ønsker å være arrangørby er villige til å betale store summer for dette.

Tour de France 2023. Foto: Sponsor Compagniet AS
Tour de France

Bestill nå

Ta kontakt for bestilling. Denne reisen kan kjøpes hos:

Til toppen
No items found.