x
No items found.
Sportsreiser

Tour de France | Reis med Bennett Hønefoss

Reise til Tour de France med Bennett Ferie Hønefoss og partnere.

Reis til Tour de France med Bennett Ferie Hønefoss og partnere. I 2024, 10. - 16. juli, tar vi vår ellevte tur til Tour de France og vi skal oppleve 5 etapper. Opplev den fantastiske stemningen rundt dette flotte arrangementet. Ekstra spennende er det å være i start- og målområdet hvor du kommer tett på de store sykkelstjernene.

Vi skal oppleve flate etapper, fjelletapper, start og målgang; totalt 5 etapper. Sommeren 2024 skal vi igjen bo i sentrum av Toulouse, på Novotel Toulouse Centre Wilson. Toulouse er hovedstad i det franske departementet Haute-Garonne og i regionen Occitanie. Byen ligger ved elven Garonne og kanalen Canal du Midi.


Gjennom årene har våre gjester opplevd både Thor Hushovd, Edvald Boasson Hagen og Alexander Kristoff på toppen av seierspallen. Vi har hvert år kontakt med de norske utøverne og de som har gjort Tour de France så populært i Norge, nemlig det fantastisk kunnskapsrike og populære TV2-teamet. Våre reiseledere har god kontakt med TV2's Dag Otto Lauritzen og NRK’s "sykkelmann" Ole Kristian Stoltenberg. Dette gjør at du som gjest får oppleve "det lille ekstra". Mange av våre gjester har fått autografer fra de norske stjernene, tatt selfie med Dag-Otto og vi har ved flere anledninger blitt intervjuet på TV2:-) Vi tar deg rett og slett tett innpå dette fantastiske sirkuset!

Tour de France 2023. Foto: Sponsor Compagniet AS

Hvert år har vi med oss 40-50 gjester. Vi blir en sammensveiset gjeng som bor på samme hotell og drar ut på etappene i felles buss. Vi bruker de samme erfarne reiselederne hvert år. Disse har meget god erfaring med Tour de France og denne typen sportsreiser, noe som gir deg som gjest en ekstra trygghet og et godt innarbeidet turopplegg.


Opplegget for 2025 er ikke klart enda. Ta gjerne kontakt for å vise din interesse.  


Tour de France

Tour de France (også kjent som Frankrike rundt) er verdens største sykkelritt. Det kjøres vanligvis hver sommer i Frankrike i juli. Rittet starter på en lørdag og varer i tre uker. Tour de France ble arrangert første gang i 1903, og er siden den gang blitt arrangert hvert år, bare avbrutt av verdenskrigene.Tour de France er delt inn i flere etapper, hvor det gjennomføres en etappe hver dag. Under hver etappe registreres tiden hver rytter bruker. Denne tiden blir til slutt lagt sammen og rytteren med lavest sammenlagt tid får bære den gule ledertrøyen. Rytteren som har lavest sammenlagt tid ved målgang i Paris vinner Tour de France.


De fleste etappene foregår i Frankrike, men det er vanlig å ha et par etapper i nærliggende land som Italia, Spania, Sveits, Belgia, Luxembourg eller Nederland. Det har også vært etapper i Irland, Storbritannia og Danmark. Det er svært prestisjefylt å ha start eller målgang i byen, og de som ønsker å være arrangørby er villige til å betale store summer for dette.

Tour de France 2023. Foto: Sponsor Compagniet AS
Tour de France

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Tour de France
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.