x
No items found.
Afrika & Safari

Familiesafari i Sørlige Tanzania og barfot luksus på Zanzibar | Bestill hos Bennett Ferie Asker

En kombinasjon for en fantastisk høstferie - safari i Sørlige Tanzania etterfulgt av sol og bad på Zanzibar. Reisen bestiller du hos Stella, vår Afrika-ekspert.

En kombinasjon for en fantastisk familieferie - safari i Sørlige Tanzania etterfulgt av sol og bad på Zanzibar. Å dra på safari og oppleve en av Afrikas mest fantastiske villmarker på nært hold sammen med familien er en stor opplevelse og minner man har med seg resten av livet. Bestill reisen hos vår Afrika-ekspert Stella i Bennett Ferie Asker.

Reiseforslag 27. september - 6. oktober | Safari i Sørlige Tanzania etterfulgt av sol og bad på vakre Zanzibar:


Fly Oslo - Dar es Salaam - Zanzibar - Oslo, 1 natt i Dar es Salaam, 3 netter safari i Mikumi nasjonalpark, 5 netter på Zanzibar hvor dere bor på 5 - stjerners Gold Zanzibar.

Pris fra 41.595,- pr. person når 2 voksen og 2 barn opp til 14 år deler rom


Reiseforslaget  inneholder:
 • Flyreise Oslo - Dar es Salaam- Zanzibar - Oslo på økonomi klasse inkl. innsjekket bagasje
 • Flyreise innenriks Dar es Salaam- Mikumi- Zanzibar inkl. innsjekket bagasje
 • Flyplass transfer i Dar es Salaam og Zanzibar
 • 3 netter på Vuma Hills Lodge med følgende inkl:
  • Full pensjon, alle måltider og snacks
  • 2 game drives/safari per dag
  • Alle skatter, avgifter og parkavgifter
 • 1 natt i Dar es Salaam med frokost inkl.
 • 5 netter innkvartering på Gold Zanzibar Beach House & Spa, Deluxe Ocean View rom
  • Halvpensjon inkl. - mulighet for oppgradering til All Inclusive

Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter. Husk at dette kun er et forslag, det er fullt mulig å forkorte eller forlenge oppholdet, endre bosteder eller reiserute. Ta kontakt med antall reisende, reisedato og ønsket standard. Pristilbud laget 27/05/2024.


Stella er vår Afrika ekspert og har satt sammen dette reiseforslaget. Ta gjerne direkte kontakt med Stella på telefon 66 76 14 60 eller e-post stella.sjoeberg@bennettnorway.no.

Safari i Sørlige Tanzania

En familiesafari i Sørlige Tanzania byr på en autentisk opplevelse for både voksne og barn. Denne regionen, med sine store, uberørte villmarksområder som Nyerere National Park (tidligere Selous Game Reserve), Ruaha National Park og Mikumi National Park tilbyr et rikt dyreliv og varierte aktiviteter som passer for hele familien. Området er også kjent for å være mindre overfylt enn de nordlige parkene, noe som gir en mer privat og eksklusiv opplevelse.

På safari i Mikumi. Foto: Casey Pratt, Vuma Hills Lodge

De store områdene med urørt villmark gjør at man ofte kan kjøre i timevis uten å møte andre safari-kjøretøy, noe som gir en følelse av å ha naturen helt for seg selv. Dette i kombinasjon med sol, bad og avslapping på Zanzibar vil garantert gi en minnerik opplevelse.

Nasjonalparken Mikumi er lite kjent, men er den fjerde største nasjonalparken i Tanzania og byr på fantastisk dyreliv! Landskapet i Mikumi er en blanding av åpne gress-sletter som minner litt om Serengeti, med fjell og skogskledde daler. Utforsk det fantastiske landskapet fra åpne safaribiler. Barn vil elske å se elefanter, løver, sjiraffer og mange andre dyr i deres naturlige habitat. Safari er en lærerik og spennende aktivitet ledet av erfarne guider.

Foto: Casey Pratt, Vuma Hills Lodge

Sørlige Tanzania er kjent for sin gjestfrihet og trygge miljø. Mange safarioperatører tilbyr spesialtilpassede opplevelser og familievennlig lodger, med fasiliteter og aktiviteter som sikrer komfort for hele familien.


Dette gjør en safari i Sørlige Tanzania til et ideelt valg for en minneverdig familieferie, full av eventyr og læring i hjertet av en av Afrikas mest fantastiske villmarksområder.


Vuma Hills er en sjarmerende lodge som ligger på en høyde med fantastisk panoramautsikt over den naturskjønne Mkata-sletten. Lodgen byr på overnatting i klassiske og komfortable safaritelt med eget bad og stor veranda hvor man kan nyte utsikten. Lodgen har selvsagt egen restaurant og bar samt et svømmebasseng hvor man slappe av etter en lang og varm dag på safari.

Foto: Casey Pratt, Vuma Hills Lodge
Zanzibar

Øygruppen Zanzibar ligger utenfor kysten av Tanzania og kjent for sine kritthvite strender, turkise vann og rike kulturarv. De mest kjente øyene er Pemba og hovedøya Unguja (ofte kalt Zanzibar). Zanzibar har noen av verdens vakreste strender, inkludert Nungwi, Kendwa og Paje, som er ideelle for soling, bading og vannsport.


Stone Town, Zanzibars historiske bydel som står på UNESCOs verdensarvliste, byr på svingete gater, sjarmerende gamle bygninger og livlige markeder. Her kan man utforske Zanzibars rikholdige historie.


Zanzibar er perfekt for dykking og snorkling, spesielt rundt Mnemba-atollen, hvor man kan oppleve et fantastisk undervannsliv. Krydderturer gir en innblikk i Zanzibars rolle som en av verdens viktigste produsenter av eksotiske krydder som kanel, nellik og muskatnøtt.

Gold Zanzibar Beach House & Spa er et familievennlig hotell av meget høy standard som ligger på den vakre Kendwa-stranden på Zanzibars nordvestkyst. Hotellet er kjent for sin avslappede eleganse, fantastiske utsikt over Det indiske hav og en av øya's beste strender.

Foto: Gold Zanzibar Beach House & Spa

Kendwa-stranden er kjent for sin hvite sand og krystallklare vann, ideell for bading, soling og spektakulære solnedganger. Ett av de få områder på Zanzibar som ikke er berørt av flo og fjære.


Hotellet tilbyr romslige og stilfullt innredede rom, suiter og villaer, mange med egne terrasser eller hager og direkte adgang til stranden.


Med flere restauranter og barer på stedet, kan gjestene nyte et bredt utvalg av deilig mat, alt servert i fantastiske omgivelser. Zanzibar's kjøkken byr på en smakfull blanding av afrikanske, arabiske og indiske smaker.


Gold Zanzibar har et eksklusivt spa som tilbyr en rekke behandlinger og massasjer.


Hotellet tilbyr et bredt spekter av aktiviteter som dykking, snorkling, vannsport og båtturer. For de som foretrekker landbaserte aktiviteter, er det treningssenter, yoga klasser og kulturelle utflukter. Hotellet tilbyr barneklubb og familievennlige aktiviteter.

Familiesafari i Sørlige Tanzania og barfot luksus på Zanzibar

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Familiesafari i Sørlige Tanzania og barfot luksus på Zanzibar
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.