x
No items found.
Cruise

Elvecruise på Rhinen | Besøk julemarkeder

Bli med Elite Travel på julemarkedscruise på Rhinen med populære MS Leonora, avreise 1. og 5. desember. Bestill elvecruise hos Bennett Ferie.

Bli med på et førjulscruise på Rhinen med det populære og hyggelige skipet Leonora, og opplev den magiske stemningen på de tradisjonsrike tyske julemarkedene. I Tyskland har julemarkedene røtter tilbake til middelalderen, og et besøk på markedet er en populær førjulstradisjon. Elvecruiseskipet seiler gjennom et malerisk landskap med vinmarker og gamle borger fra den ene julepyntede byen til den andre. Cruiset starter i storbyen Frankfurt og ender i Koblenz, eller omvendt. I tillegg besøker vi Mainz – Gutenbergs by, og Rüdesheim i hjertet av vindistriktet Rheingau. Lysene langs elven og de mange duftene og smakene av jul vil garantert gi deg førjulsstemning. Elvecruise med norsk reiseleder fra Elite Travel.

Reiserute cruise: Frankfurt - Mainz og Rüdesheim - Rüdesheim og Koblenz

Priseksempel | Julemarkedscruise på Rhinen, gruppereise:  


Fly Oslo - Düsseldorf t/r, 4 netters elvecruise på Rhinen om bord på 4+ - stjerners MS Leonora. Gruppereiser fra Oslo med avreise 1. desember (Frankfurt - Koblenz) og 5. desember (Koblenz - Frankfurt) (5/12 på forespørsel pr. 27/6).


Fra 11.790,-


Prisen inkluderer:
 • Fly Oslo–Frankfurt t/r med Lufthansa
 • Flyskatter
 • Transport flyplass–skip t/r
 • Fire netters cruise i utvendig lugar
 • Havneavgifter  
 • Helpensjon om bord fra middag første dag til frokost siste dag  
 • Kaffe og te tilgjengelig hele døgnet om bord  
 • Tips til besetningen
 • Norsk reiseleder fra Elite Travel

Tillegg for enkeltlugar på forespørsel. Tillegg for oppgradering av lugar. Tillegg for drikke om bord (kan velge å kjøpe drikkepakke), ev. utflukter, reise-og avbestillingsforsikring. Vi hjelper gjerne med tilslutningsfly fra andre norske flyplasser. Ta kontakt for fullt program og mer informasjon.


Reisen har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. Teknisk arrangør: EliteTravel.


Frister det med et elvecruise på Rhinen? Ta kontakt med våre reiseeksperter


Høydepunkter på cruiset

 • Frankfurt, med et av Tysklands største julemarkeder
 • Julemarkedet i gamlebyen Mainz
 • Nasjonenes julemarked i Rüdesheim
 • Koblenz – der elvene Rhinen og Mosel møtes


MS Leonora
Viva Leonora er et populært 4+-stjerners skip med hyggelig atmosfære. Skipet ble bygget i 2008, er 110 m langt og tar 138 passasjerer. MS Leonora er et elegant førsteklasses skip, men moderne interiør og uformell atmosfære. Den vennlige besetningen og gode kjøkkenet bidrar til at passasjerene får et uforglemmelig cruise. Cruisesjefen om bord er dansk, og alle passasjerene er skandinaviske.


Fasilitetene om bord inkluderer restaurant, stor salong med bar og dansegulv, resepsjon, bibliotekhjørne med PCer som kan benyttes av passasjerene, lite trimrom, heis og stort soldekk med jacuzzi. Akterut på øvre dekk er det en liten salong med kaffe/te-stasjon hvor man kan hente drikke hele døgnet. Gratis Wi-Fi (med forbehold om dekning når skipet seiler).


Skipet har totalt 67 lugarer. Alle er utvendige, med vindu eller fransk balkong, og cirka 16 m² store. Lugarene på hoveddekk (Main Deck) har to små vinduer høyt på veggen. På midtdekk (Middle Deck) og øvre dekk (Upper Deck) har lugarene fransk balkong. Skipet har også to suiter på øvre dekk. Disse er på cirka 24 m².

MS Leonora. Foto: Elite Travel
Julemarkedscruise på Rhinen

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Julemarkedscruise på Rhinen
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.