x
No items found.
Cruise

Svalbard cruise med Hurtigruten MS Nordstjernen | Bennett Ferie

Dette er ferien som gjør deg forelsket i Svalbard. Vår tidligere kollega Kristin var på Svalbard-cruise med Hurtigruten MS Nordstjernen. Cruiset rundt Svalbard var en fantastisk opplevelse som hun anbefaler på det sterkeste!

Dette er ferien som gjør deg forelsket i Svalbard. Vår tidligere kollega Kristin var på Svalbard-cruise med Hurtigruten MS Nordstjernen. Cruiset rundt Svalbard var en fantastisk opplevelse som hun anbefaler på det sterkeste! Dette er den ultimate Svalbard-opplevelsen. Tilbring en eller to netter i Longyearbyen og resten til sjøs langs vestkysten av Svalbard. Svalbard er både øde, mystisk og ekstrem. Her kommer du i land med småbåter mange steder. Du har med et kunnskapsrikt ekspedisjonsteam som holder forelesninger både ombord og i land.


Dette er et lite skip og du kommer enda tettere på de vakreste stedene langst kysten. Dramatiske isbreer som kalver med du ser på, majestetiske fjellformasjoner, dype fjorder, arktisk tundra, sel, sjøfugler, polarrev, reinsdyr, hvalross og isbjørn om du er heldig. Denne turen er et must ifølge Kristin!


Priseksempler | Cruise rundt Svalbard med Hurtigruten MS Nordstjernen i 2024:


5 netters cruise med MS Nordstjernen, fra søndag til fredag med 2 netter på land og 3 om bord på cruise langs vestkysten av Svalbard, flere avganger i perioden mai til august 2024, fra 16.900,-.


5 netters cruise med MS Nordstjernen, fra onsdag til mandag med 1 natt på land og 4 om bord på cruise langs vestkysten av Svalbard, flere avganger i perioden mai til august 2024, fra 17.900,-.


Prisen inkluderer:
 • Prisen er pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
 • Hurtigruten ekspedisjonscruise i valgt lugar inkludert helpensjon
 • Transport mellom flyplassen og hotellet i Longyearbyen
 • Transport mellom skipet og hotellet i Longyearbyen
 • Én hotellovernatting i Longyearbyen før ekspedisjonscruiset, inkludert en lett middag og frokost
 • Én hotellovernatting i Longyearbyen etter ekspedisjonscruiset, inkludert en lett lunsj, middag og frokost
 • Tre timers sightseeing inkludert Camp Barentz og museum som ender på brygga når vi skal gå om bord
 • Komfort om bord
 • Kaffe og te inkludert hele dagen
 • Engelskspråklig ekspedisjonsteam som organiserer og blir med på aktiviteter om bord og på land
 • WiFi om bord uten kostnad. Merk at det er svært begrenset WiFi- og telefondekning i de fjerntliggende områdene vi seiler til, og strømmetjenester kan ikke brukes. Mens vi er på Svalbard er det kun WiFi og mobildekning i Longyearbyen
 • Aktiviteter og foredrag
 • Ekspertene i ekspedisjonsteamet holder dyptgående foredrag om en rekke temaer
 • Uformelle samlinger med mannskapet, som daglige oppsummeringer og forberedelser til neste dag
 • Landinger med små ekspedisjonsbåter og følge mens vi er på Svalbard
 • Lån av vandrestaver og varmedrakter til aktiviteter


Tillegg for fly t/r. Bagasjeservice, reiseforsikring og valgfri tips til personalet (det forventes ikke at du tipser) kommer i tillegg. Ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket i priseksemplene ovenfor.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. Hurtigruten tilbyr flere cruise på Svalbard, cruise med varierte reiselengder, reiseruter og med andre Hurtigruteskip. Spør oss om mulighetene.


MS Nordstjernen

Ms Nordstjernen er oppkalt etter en av verdens mest kjente stjerner. Stella Polaris (Nordstjernen) er kjent for å hjelpe sjøfolk med å navigere mot nord helt tilbake til vikingtiden.


Skipet ble bygget for hurtigruteflåten i 1956 og gjennomgikk en omfattende modernisering i 2000 og 2014 for å kunne gjøre eksklusive seilaser i Arktis. I dag tar hun oppdagere på eventyr i farvannene langs vestkysten av Svalbard og helt opp til 80 grader nord. Til tross for modernisering har denne “gamle damen” fortsatt beholdt mye av det klassiske interiøret. Bruk av messing og tre har tatt henne tilbake til sin gamle storhetstid. Hun kombinerer ekte nostalgi med moderne komfort, og dette skaper en helt unik atmosfære. Ute på dekk kommer du ekstra nær den uberørte naturen. Det er tak over store deler av dekket - dermed kan du nyte livet ute, selv i dårlig vær.


MS Nordstjernen har både restaurant, bar, kafé, panoramasalong og bibliotek. Skipet har koselige innvendige og utvendige lugarer, de fleste med køyeseng. Noen lugarer har vask, med delt dusj/toalett i korridoren, men det finnes og utvendige lugarer med eget bad. I alle fellesområder og på lugarene finner du fortsatt gammelt, vakkert treverk, og skipet har fortsatt all sin originale kunst om bord.


Å oppleve Svalbard til sjøs er noe helt spesielt der man kommer tett på dyrelivet og finner en helt egen ro.


Svalbard har store opplevelser for hele familien. Vil du ha rolige dager så kan Longyearbyen by på både hyggelige kafeer og shopping. Longyearbyen er også et mekka for god mat og drikke. Hundegården Greendog er en favoritt blant de minste. Er man ekstra heldig finnes det nyføldte hvalpekull som barna kan hilse på. Beltevognsafari, ut i villmarken med hundeslede, elektrisk snøscootertur, tur til isgrotta på Longyearbreen, båtturer, kajakkturer, ølsmaking på Svalbard Bryggeri eller spennende tur på Svalbard Museum.

Svalbard cruise med Hurtigruten MS Nordstjernen

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Svalbard cruise med Hurtigruten MS Nordstjernen
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.