Cruise

Cruise fra New York til Bahamas med Symphony of the Seas | Bennett Ferie

Reis på cruise med spektakulære Symphony of the Seas fra New York til Florida og Bahamas med Perfect Day at CocoCay som høydepunkt. Skipet er et av de populære Oasis-klasse skipene, kundefavoritter hos Royal Caribbean.

NYHET! Fra mai 2024 skal fantastiske Symphony of the Seas cruise fra New York til Florida og Bahamas. Høydepunktene på cruiset er skipet i seg selv, besøk i Florida og Perfect Day at Cococay (Royal Caribbeans egen øy i Bahamas) og ikke minst muligheten for å kombinere et herlig cruise med storbyferie i ikoniske New York.

Symphony of the Seas er et av skipene i den populære Oasis-klassen, og i tillegg til å være en generell kundefavoritt er det også en av våre reisekonsulenters favoritter. Om bord på Symphony of the Seas er det en rekke aktivitetsmuligheter, fantastiske show (vi liker spesielt de spektakulære showene i Aquatheatre), mange og varierte spisesteder og ikke minst trivelige Central Park, en rolig oase om bord.


Priseksempel | Cruise med Symphony of the Seas fra New York til Florida og Bahamas: 


Avreise 24. mai fra Cape Liberty, New York, 7 netter:
Reiserute:
Cape Liberty/New York - til sjøs - Port Canaveral/Orlando, Florida - Nassau, Bahamas - Perfect Day at Cococay, Bahamas - til sjøs - til sjøs - Cape Liberty/New York


Fra 16.615,- pr. person i balkonglugar med havutsikt
Fra 39.610,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 12 år) i innvendig lugar
Fra 46.480,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 12 år) i balkonglugar med havutsikt


Avreise 19. juli fra Cape Liberty, New York, 7 netter:
Reiserute:
Cape Liberty/New York - til sjøs - Port Canaveral/Orlando, Florida - Nassau, Bahamas - Perfect Day at Cococay, Bahamas - til sjøs - til sjøs - Cape Liberty/New York


Fra 21.675,- pr. person i balkonglugar med utsikt over Central Park
Fra 56.625,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 12 år) i balkonglugar med havutsikt


Avreise 1. september fra Cape Liberty, New York, 7 netter:
Reiserute:
Cape Liberty/New York - til sjøs - Port Canaveral/Orlando, Florida - Perfect Day at Cococay, Bahamas - Nassau, Bahamas - til sjøs - til sjøs - Cape Liberty/New York


Fra 11.660,-
pr. person i innvendig lugar
Fra 12.255,- pr. person i balkonglugar med havutsikt
Fra 41.880,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 12 år) i innvendig lugar
Fra 50.795,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 12 år) i balkonglugar med havutsikt


Prisene inkluderer:
  • 7 netters cruise i valgte lugartype
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg for fly t/r Norge - New York, tillegg for ev. overnatting i for- og/eller etterkant av cruiset, singel lugar, høyere lugarkategorier, drikke om bord, frivillige utflukter og forsikringer. Ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket i priseksemplet ovenfor.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Høres det fristende ut med et cruise fra New York til Bahamas med Symphony of the Seas? Ta kontakt - vi hjelper deg!


På cruise med Symphony of the Seas fra New York til Bahamas

Royal Caribbean's Symphony of the Seas skal seile ut fra New York på 7 netters seilinger til Bahamas i perioden 24. mai til 27. oktober. Her er det en enestående mulighet for å få en skikkelig drømmeferie; cruise til herlige Bahamas om bord på et fantastisk cruiseskip kombinert med en storbyferie i New York, storbyen over alle storbyer.


Om bord på fantastiske Symphony of the Seas® finner du mer enn du kan drømme om! En rekke fasiliteter, varierte aktiviteter, restauranter, barer og fine lugarer gjør at skipet passer til alle typer reisende. Kofferten pakker du kun en gang, og du bor på et særdeles flott og flytende hotell med et hav av fasiliteter mens du er på din reise, og får en unik kombinasjon av sol, badeferie, storbyferie og opplevelsesferie.


Skipet er på mange måter en fornøyelsespark med aktiviteter som rutsjebane over 10 dekk, sufesimulator, Zipline, klatrevegg, skøytebane, treningssenter, SPA og mye mer. Skipet har også virituelle balkonger i innvendige lugarer, noe som gjør at man får sjøutsikt selv i en innvendig lugar. Om bord er det en rekke show og andre underholdningstilbud, du kan for eksempel oppleve Broadway-musikalen Hairspray på den store og flotte teaterscenen om bord. Vår favoritt er de spektakulære showene i Aquatheatre, utendørs bak på skipet, show spekket med stup, stunts og akrobatikk. Andre favoritter om bord er rolige Central Park, hvor det er herlig å sitte med noe godt å drikke på kvelden. I Central Park finner du også vår frokostfavoritt Park Cafe. Til lunsj anbefaler vi at du, minimum en dag, prøver ut den uformelle meksikanske restauranten El Loco Fresh som byr på frisk og god meksikansk buffet.

Være aktiv, oppleve, se og gjøre, eller bare slappe av i solen eller på en benk i Central Park - om bord på Symphony of the Seas® har du alle muligheter for å skape deg din perfekte ferie!


Cape Canaveral/Orlando, Florida er den første destinasjonen på ruten. I Cape Canaveral finner du Kennedy Space Center og flotte strender. Kjører du ca en time er du i Orlando med sine mange temaparker. Royal Caribbeans mest populære utflukter i Cape Canaveral er utflukt til Kennedy Space Center, Ron Jon Cocoa Beach Shuttle, Gatorland samt transport til temaparkene i Orlando.

Kennedy Space Center i Port Canaveral, Florida. Foto: AdobeStock

Nassau, Bahamas er et annet sted du besøker på dette cruiset. Nassau, hovedstaden på Bahamas, er kjent for sine vakre strender og turkise farvann. Noen av høydepunktene inkluderer Paradise Island, hvor du kan besøke Atlantis Paradise Island Resort og Cabbage Beach. Du kan også ta en tur til Blue Lagoon Island for å svømme med delfiner og utforske det vakre marine livet. På Nassau Straw Market kan du shoppe lokalt håndverk. Royal Caribbeans mest populære utflukter i Nassau er Baha Bay Water Park, Pearl Island Beach Escape samt å svømme med delfiner i Dolphin Cay (Atlantis).


Høydepunktet underveis er "Perfect Day at Cococay", en fantastisk dag på CocoCay, Royal Caribbeans egen øy i Bahamas. På CocoCay kan du velge mellom "Chill", ro og idyll på vakre strender og en aktiv dag med "Thrill" i vannparken, eller du kan selvsagt gjøre litt av hvert. Avslutt dagen med et heftig afterbeach-party i det største ferskvannsbassenget i Bahamas. Vil du ha det lille ekstra kan du få en smak av paradis med din egen Overwater Cabana. Hvis du synes Overwater Cabana er litt i overkant, så anbefaler en av våre kollegaer å unne seg inngang til eksklusive Coco Beach Club. På CocoCay finner du flere inkluderte spisesteder, og du kan benytte deg av ev. inkluderte drikkepakker.

Perfect Day at CocoCay. Foto: Royal Caribbean

Litt fakta om Symphony of the Seas®:
Skipet er 362,1 meter langt, har 47 lugarkategorier (blant annet «The Ultimate Family Suite» med egen sklie og air-hockey bord!), 2775 lugarer, 18 dekk, og tar 6.780 gjester, er 30.000 bruttotonn og 65,68 meter bred


3 av våre høyepunkter om bord:
  • Central Park® -, området midt i skipet hvor det er en "ekte park" med åpne plasser, frodige tropiske områder, stille gangveier, uteservering, butikker, kunstgalleri, konserter og gateunderholdning. Et herlig område å trekke seg litt tilbake i.
  • Restauranten El Loco Fresh for deg som elsker Mexicansk mat. Her tilbys det smakfulle småretter laget av meksikanske kokker - på ekte meksikansk vis! Maten her er kjempegod, og vi anbefaler absolutt at du tar deg en lunsj eller to her!
  • Showene i Aquatheatre
Finn roen i Central Park. Foto: Royal Caribbean
Storbyferie i New York

Vi anbefaler at du utvider ferien med noen dager i den ikoniske storbyen New York, byen som har så mye å by på. Noen av de mest populære attraksjonene inkluderer Times Square, Frihetsgudinnen, Central Park, Empire State Building og Brooklyn Bridge. Er du kunstinteressert må du besøke The Metropolitan Museum of Art og Museum of Modern Art. I tillegg kan New York tilby fantastisk shopping (kanskje vil du ta turen til Woodbury Common Premium Outlet?) og et enormt utvalg av musikaler, teater og konserter. I The Big Apple er det noe for alle!

New York. Foto: AdobeStock
Cruise med Symphony of the Seas fra New York

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Cruise med Symphony of the Seas fra New York
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ingen bilder funnet