Cruise

Sommerferiecruise med Oasis of the Seas - ferdig pakket drømmeferie, 28. juni - 7. juli 2024

Drømmeferie - reis på cruise med Oasis of the Seas i Middelhavet i sommerferien, 28. juni - 7. juli. Vi har pakket klar en ferie for deg med fly, hotell i Barcelona og et herlig cruise til gode priser.

Nå er det på tide å booke seg sommerferie for 2024 og vi har laget klar en pakke for dere med fly, 2 dagers opphold i Barcelona og 7 netters cruise i Middelhavet, 28. juni - 7. juli 2024. Gled dere til sommerferien som har alt – ett par deilige dager i fantastiske Barcelona og deretter 7 netter om bord på Oasis of the Seas, skipet som er perfekt for familieferien. Her ferierer du om bord på en omreisende luksusby og får oppleve noen av Middelhavets vakreste og mest klassiske destinasjoner - en uforglemmelig ferie med det meste inkludert. Oasis of the Seas har romslige lugarer og nabolag for enhver smak. Underholdningen er i toppklasse, aktivitetene er mange, varierte og familievennlige, det er et stort og godt utvalg av mat og drikke og ikke minst er det topp service fra alle ombord.


For de fleste er det å utforske destinasjonene underveis et høydepunkt på turen. Men om bord på Oasis of the Seas blir selve reisemåten også et høydepunkt, skipet er som en stor fornøyelsespark for både barn og voksne. Det som også er fantastisk med cruise, er at du besøker mange flotte steder på en og samme ferie, men trenger bare å pakke opp kofferten en gang (eller to da, hvis du teller med Barcelona).


Vi har pakket klart en ferie for deg om bord på Oasis of the Seas sommeren 2024: 


Fly Oslo - Barcelona t/r, 2 netter på 4 - stjerners hotell i Barcelona, 7 netters cruise med Oasis of the Seas fra Barcelona, 28. juni - 7. juli.


Cruisets reiserute:
Barcelona - Palma de Mallorca - Marseille (Provence) - La Spezia (Firenze og Pisa) - Civitavecchia (Roma) - Napoli (Capri) - til sjøs - Barcelona


Fra 24.840,-
pr. person når 4 personer deler en balkonglugar med havutsikt
Fra 31.780,- pr. person når 2 voksne deler en balkonglugar med havutsikt
Fra 33.430,- pr. person når 5 personer deler en ekstra romslig balkonglugar med havutsikt.


Prisen inkluderer:

  • Direktefly Oslo - Barcelona t/r, inkl innsjekket bagasje
  • 2 netter på sentralt 4* hotell i Barcelona, frokost inkl. (familierom el. dobbeltrom)
  • 7 netters cruise i balkonglugar med havutsikt
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter


Drikkepakke kan bestilles i tillegg. NB! Vi ordner gjerne med flyvning fra andre norske byer. Begrenset antall plasser. Spesielle betingelser gjelder. Forbehold om ev. trykkfeil og prisendringer. Tekn. arr. Bennett Ferie Asker


Flyet som er inkludert i pakken, med forbehold om endringer, er SAS direktefly t/r. Utreise 28. juni kl. 1645 med ankomst Barcelona kl. 2010. Retur fra Barcelona 7. juli kl. 2130, ankomst Gardermoen kl. 0055.


Inkludert hotell er 4 - stjerners Hotel Duquesa de Cardona eller tilsvarende.

Duquesade Cardona er et sjarmerende hotell som ligger ved havnen sentralt i Barcelona. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for å oppleve den gotiske bydelen, med alt fra trange gater og gamle bygninger til mange små butikker, gallerier og restauranter på Placa Nova.

Foto: Duquesa De Cardona

Kort avstand til Placa Reial som er et populært sted å spise middag eller nyte et glass vin under palmetrærne på ettermiddagen eller kvelden. Etter en innholdsrik dag i byen er et deilig å trekke tilbake til denne rolige "oasen" og slappe av på takterrassen, på en av solsengene ved bassenget eller ta en matbit og en drink mens du nyter utsikten over havnen og byen.


Hotel Duquesa de Cardona er Bennett Ferie Asker’s utvalgte hotell i Barcelona.

Foto: Duquesa De Cardona

På cruise med Royal Caribbean
Cruise er en ferieform som passer for alle. Det finnes et rederi, et skip og en reiserute for enhver anledning og Royal Caribbean er det perfekte valget for familieferien. Ingen stress eller tidsplaner, tiden med faste spisetider er forbi. Selv om det fortsatt er visse måltider som serveres mellom visse tidspunkter er det mange alternative spisesteder hvor du kan nyte et deilig måltid når som helst. Det samme gjelder aktiviteter, du trenger ikke være bekymret for å gå glipp av visse aktiviteter eller måltider hvis du sover litt lenge en morgen. Og det beste av alt, går du glipp av noe i dag, har du morgendagen, som vil by på samme muligheter. Ny dag, ny destinasjon, nye muligheter!


Gjør akkurat hvor mye eller lite du vil. Ønsker du en aktiv ferie med fullpakket timeplan hver dag eller en avslappende ferie med late dager på solsengen - valget er ditt. Aktivitetstilbudet om bord er helt utrolig og barneklubber for barn i alle aldre er inkludert i prisen. Og når du er i land finnes det alltid morsomme utflukter som er spesielt tilpasset dere som reiser med barn.


Start morgenene med vakre soloppganger og behagelig bølgesus i bakgrunnen. Kanskje frister det med en kopp ferskbrent kaffe eller en kakao som kan bestilles via roomservice? Etter en deilig frokost velger du om du vil bli om bord, eller gå i land på dagens destinasjon. Velger du å gå i land, kan du velge å være med på en av Royal Caribbeans utflukter, eller du kan finne på noe på egen hånd. Etter en dag full av nye intrykk er det deilig å returnere tilbake til din lugar, som er fresh og nyvasket, for en liten pust i bakken. La inntrykkene synke inn før man fortsetter med kvelden om bord.


På kvelden spiser dere middag, enten i hovedrestauranten, i buffeten eller i en av spesialrestaurantene (mot tillegg). Måltidene, og kanskje spesielt middagen, er ett av dagens høydepunkter for hele familien. Er man flere familier eller venner på tur er det ofte man gjør litt forskjellige ting på dagen, så samles man rundt middagsbordet på kvelden (man kan velge å bestille en fast bordsetting og tid hver kveld, dersom ønskelig).


Mat og drikke finnes i alle varianter og det meste er inkludert i prisen. Du kan velge blant flere forskjellige spisesteder, både herlig buffeter hvor minstemann kan velge akkurat hva han vil og a-la-carte hovedrestaurant med menyer med stort utvalg og hvor kelnerene gjør alt for at barna skal være fornøyde. Det finnes barnevennlig alternativer over alt. I tillegg finnes det spesialrestauranter mot et lite tillegg, noe som kan være en morsom avveksling. Og hvis man ønsker en litt roligere frokost (eller andre måltider), kan man bestille roomservice og spise i ro og fred på lugaren.


Etter middag kan du se en fantastisk solnedgang fra din egen balkong, med varm og deilig havbris og kanskje noe godt i glasset, før kvelden fortsetter med ett av showene om bord. Is-showet er spektakulært, mange av artistene er tidligere verdensmestre i isdans og kunstløp. Det er vanskelig å ikke bli imponert av profesjonalismen, kreativiteten og perfeksjonismen på disse showene. Showene i aqua-theater er det også bare å glede seg til, det er fart, lyd, lys og imponerende stunts.


Underveis bor dere komfortabelt i balkonglugarer som er innredet i lyse farger. Lugaren er stor nok til 4 personer og har en stor dobbeltseng i tillegg til en god sofa som gjøres om til sovesofa på kvelden.


Havner du besøker underveis:
BARCELONA, SPANIA - Det er lett å forstå hvorfor Barcelona er den mest besøkte byen i Spania. Byen er hovedstad i regionen Catalonia og byr på strender badet i sol, banebrytende arkitektur og verdenskjente spisesteder. Følg i den katalanske arkitekten Antoni Gaudís fotspor gjennom byen, og rusle rundt i det gotiske kvartalet. Hagene i Gaudis Park Güell er verdt et besøk, eller du kan delta på et katalansk kokkekurs. Se kunstutstillinger med Picasso og Miro, eller ta en taubane til toppen av Montjuïc-høyden og nyt utsikten over byen.

Parque Güell. Foto: Fotolia

PALMA DE MALLORCA, SPANIA - Palma de Mallorca er en by med internasjonal puls, trendy spisesteder, bra shopping, kultur, severdigheter og nærhet til sol og bad. Besøk gamlebyen med sin sjarmerende atmosfære og vakre arkitektur eller den gotiske katedralen. Rusle rundt i middelalderske gater med aristokratiske rekkehus, kirker fra barokktiden og livlige markeder. Palma er en mangfoldig by med noe for enhver smak.


LA SPEZIA, ITALIA - Den norditalienske havnebyen La Spezia, på grensen til Liguria og Toscana, tilbyr en ideell inngangsport til noen av landets mest berømte og vakreste byer. En time med bil eller tog tar deg til Pisa, hvor du kan beundre de hvite steinbuene til byens berømte skjeve tårn og Pisa-katedralen. Eller tilbring dagen på stranden, Marina di Pisa som ligger kun 20 minutter fra bysentrum. By for deg som ønsker litt av historie og kultur samt bra tilgang til gode restauranter, shopping og strender.


Den vakre middelalderbyen Lucca ligger kun en times kjøretur unna (eller 20 min fra Pisa) og byr på vakre piazzaer, trange brosteinsgater, koselig restauranter, mange vin- og delikatesse butikker som er en opplevelse i seg selv. Byen har fantastisk atmosfære og du vil føle at du har reist flere hundre år tilbake i tid. Spasere gjennom de små gatene med en espresso i hånden og ta inn over deg duften av lokale krydder og trøfler mens du ser på folk. Byen har lite biltrafikk og er omkranset av en 4,2 km lang bymur. En av de vakreste byene i Toscana.


Et tips til en vakker pittoresk havneby som ligger kun 20 min unna La Spezia er Portovenere. Her finner du en rekke steder å bade, hyggelig spisesteder og små lokale butikker. Byen ligger sør for Cinque Terre og her er tempoet litt roligere.

Portovenere. Foto: AdobeStock

CIVITAVECCHIA/ROMA, ITALIA - Ta et skritt tilbake i tid og utforsk den antikke byen Roma. Civitavecchia, hvor skipet ligger til kai, ligger ca 2 timer med tog eller 1.5 time med taxi eller buss fra sentrum av Roma. Har du ikke vært i Roma før anbefaler vi at du tar turen inn. Spaser langs trange brosteinsbelagte gater og over byens mange piazzaer. Det er mye å utforske i Roma, de mest kjente severdighetene er Colosseum, Spansketrappen, Trevifontenen, St. Peterskirken og nabolaget Trastevere. Trastevere er akkurat slikt du forestiller deg Roma, med sjarmerende, smale brosteinsgater, vakre fontener og koselige spisesteder hvor turister og de lokale sitter side om side.


NAPOLI, ITALIA - Med en skyline definert av den høye Vesuvius-vulkanen er Napoli en yrende italiensk by full av skjønnhet. Opplev den rike nyklassisistiske arkitekturen på steder som Gesu Nuovo - kirken med sitt overdådige interiør. Gå enda dypere inn i historien ved katakombene i San Gennaro, der Napoli's første biskoper ble begravet i det andre århundre e.Kr. Gå langs Miglio Sacro ("Holy Mile") og kikk i butikker i Sanita-distriktet med en courgette (søtet espresso) i hånden. Fra Napoli kan du også ta den korte bussturen til foten av Mount Vesuvius hvor en enkel 20 til 30-minutters fottur tar deg til toppen, og et besøk i ruinene av Pompeii etterpå. Napoli er også et perfekt utgangspunkt for et besøk til vakre og romatiske Capri.

Napoli, med Vesuvius i bagrunn. Foto: Fotolia

PROVENCE, (MARSEILLE); FRANKRIKE - Frankrikes eldste by, Marseille, blander gammel sjarm med provençalsk skjønnhet. Om morgenen går du til fiskemarkedet Quai des Belges, hvor handelen har pågått i mer enn 2600 år. Ta en spasertur langs promenader og lagre fra 1700-tallet, og nyt en cafe au lait og en melonterte fra en av de mange kafeene. Utforsk Provence og besøk Basilique Notre-Dame de la Garde, se den moderne arkitekturen og kulturelle artefakter fra Middelhavet på MuCEM-museet eller se de sprø kalksteinsklippene i Calanques nasjonalpark.

Sommerferiecruise med Oasis of the Seas - ferdig pakket drømmeferie

Bestill nå

Ta kontakt for bestilling. Denne reisen kan kjøpes hos:

Til toppen
No items found.