x
No items found.
Cruise

Cruise med Oasis of the Seas i Middelhavet | Bennett Ferie

Cruise i Middelhavet med flotte Oasis of the Seas, ett av verdens største cruiseskip. Bestill cruise i Middelhavet hos Bennett Ferie.

Flotte Oasis of the Seas skal seile i Middelhavet sommersesongen 2024! Ruten i det vestlige Middelhavet går til noen av Middelhavets vakreste og mest klassiske destinasjoner; her får du en fantastisk kombinasjon av kultur, historie, sol og bad på steder som Provence, Roma, Capri og Mallorca.

Oasis of the Seas var det første skipet i Royal Caribbeans "Oasis-klasse"; store skip (blant verdens største) med utrolige fasiliteter som byr på super service, flotte lugarer, deilig mat og ikke minst et stort utvalg av underholdning og aktivitetsmuligheter!


Priseksempler | Cruise med Oasis of the Seas, avreise fra Barcelona (også mulig å starte cruiset i Roma) i perioden mai - september 2024:


Avreise 8. september fra Barcelona, 7 netter:
Reiserute:
Barcelona - Palma de Mallorca - Provence (Marseille) - Firenze/Pisa (La Spezia) - Roma (Civitavecchia) - Napoli/Capri - til sjøs - Barcelona


Fra 22.135,- pr. person i innvendig lugar
Fra 29.210,- pr. person i balkonglugar med havutsikt
Fra 50.020,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 12 år) i innvendig lugar
Fra 63.295,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 12 år) i balkonglugar med havutsikt


Prisene inkluderer:
  • Cruise i valgte type lugar    
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonell
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg for fly t/r. Tillegg for ekstra netter, singelrom og oppgradering av lugartype. Ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket i priseksemplet ovenfor.


Prisforslaget gjelder på de gitte datoene og cruise. Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra minutt til minutt.  


Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!


Cruise med flotte Oasis of the Seas

Oasis of the Seas, det første skipet i Royal Caribbean's Oasis-klasse som består av verdens største skip. Oasis er en favoritt blant norske cruisegjester. Om bord står banebrytende design og innovative løsninger i fokus. Noen av høydepunktene om bord er vakre Central Park, pulserende Boardwalk og den spektakulære utendørscenen Aqua Theater. Måltider, underholdning og aktiviteter om bord er selvfølgelig inkludert.


Om bord på Oasis, kan du rusle rundt i grønne, rolige og frodige Central Park, se et fantastisk show i Aquatheatre, henge i ZipLine høyt over skipet, kose deg på Boardwalk mens ungene kjører karusell. I tillegg kommer de "vanlige" fasilitetene som Royal Caribbean tilbyr på mange av sine andre skip, som f.eks skøytebane og surfebølge. Vi kan skrive under på at showene om bord er fantastiske, maten kjempegod og servicen upåklagelig!


En uke om bord gir deg en ferie spekket med opplevelser, deilige dager på soldekk eller landhugg på spennende destinasjoner. På ruten får du en fin blanding av storbyferie og strandliv med nye destinasjoner nesten hver dag.


Reis på et klassisk middelhavscruise; sommeren 2024 seiler Oasis of the Seas 7 netters seilinger fra Barcelona til cruisedestinasjoner i Spania, Frankrike og Italia.

Cruise med Oasis of the Seas i Middelhavet

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Cruise med Oasis of the Seas i Middelhavet
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.