Cruise

Cruise med Celebrity Apex i Karibien | Bennett Ferie

Reis på cruise til vakre, solfylte øyer i Karibien med ett skip som tilbyr det lille ekstra; Celebrity Apex (var nytt april 2020). Skipet er det andre i Celebrity's nye skipsklasse Edge, med banebrytende design og teknologi.

Reis på cruise til vakre, solfylte øyer i Karibien med ett skip som tilbyr det lille ekstra; Celebrity Apex (var nytt april 2020). Skipet er det andre i Celebrity's nye skipsklasse Edge, med banebrytende design og teknologi. Vi har vært om bord på søsterskipet Celebrity Edge, og kan skrive under på at det er meget lekkert! Celebrity Apex skal seile 7 netters cruise i østlige og vestlige Karibien fra sin hjemmehavn Fort Lauderdale vintersesongen 2023 - 2024, fra 18. november 2023 til 20. april 2024.


Celebrity Cruises har vunnet flere priser og utmerkelser for sitt kjøkken, servicenivå og elegante skip og har i flere år blitt kåret til "Best premium cruiseline". Og de har gjort det enkelt - det er "All inclusive" med både mat, drikke, wifi og tips inkludert i prisen. Men, hvis du vil kan du også velge "cruise only" til en lavere pris.


Priseksempel | 7 netters cruise med Celebrity Apex fra Fort Lauderdale:  


Avreise 9. desember, vestlige Karibien:

Reiserute: Fort Lauderdale - Key West - til sjøs - Belize City, Belize - Cozumel, Mexico - Georgetown, Grand Cayman - til sjøs - Fort Lauderdale
Fra 16.900,- i innvendig lugar
Fra 23.605,-
i balkonglugar (Infinite veranda)


Avreise 27. januar, østlige Karibien:

Reiserute: Fort Lauderdale - til sjøs - San Juan, Puerto Rico - Philipsburg, St. Maarten - Charlotte Amalie, St. Thomas - Puerto Plata, Dominikanske Republikk - til sjøs - Fort Lauderdale
Fra 17.490,- i innvendig lugar
Fra 24.840,- i balkonglugar (Infinite veranda)


Prisen inkluderer:

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • All inklusive "Classic" drikkepakke
  • Wifi
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg for fly Norge - Fort Lauderdale/Miami t/r, ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Man kan også velge "cruise only" (uten drikkevarer og wifi inkl.) til en lavere pris. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er allerede trukket fra i priseksemplene ovenfor.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med et cruise i Karibien med Celebrity Cruises? Ta kontakt - vi hjelper deg! Celebrity Cruises har mange flotte skip og reiseruter i Karibien!


Cruise i Karibien med Celebrity Apex:

Celebrity Apex er søsterskipet til Celebrity Edge og sto klart for å begynne cruiselivet sitt i april 2020. Celebrity Apex er det andre skipet i den flotte Edge-klassen, cruiseskip med fantastisk design og innovativ teknologi. Enestående luksus hvor designen forener innendørs- og utendørsarealene på en fantastisk måte.


Om bord på Celebrity Apex finner er det mange fantastiske og lekre områder og fasiliteter med lekker design og spennende kunst. Blant annet finner du «the Magic Carpet», en gigantisk bevegelig glassveranda som flytter seg mellom dekk 2 og 16, og hvor verandaens funksjon og innhold vil endres avhengig av hvilket dekk den benyttes på. "The Magic Carpet" brukes som spesialrestaurant, forlengelse av bassengområdet, utendørs bar, eller som en plattform for ilandstigning. Herfra bringer nye, luksuriøse tenderbåter, «Edge Launches», gjestene i land på en raskere og mer komfortabel måte enn noen gang før.


Celebrity Apex har 29 serveringssteder om bord hvorav 12 barer, kafeer og lounger, 7 spesialrestauranter (mot ekstra kostnad), 4 hovedrestauranter, 4 andre inkluderte spisesteder samt 2 spesialrestauranter for suite- og aquaclass gjester. Her er det mye å velge mellom - fra uformelle buffetrestauranter til gourmet. Det er mye herlig mat og drikke å velge mellom som er inkludert og hvis man ønsker seg det lille ekstra kan man betale litt ekstra for å spise på en av spesialrestaurantene (blant annet Steakhouse, sjømat, fransk bistro og grillrestaurant).


Få en liten rundtur på søsterskipet Celebrity Edge:

Bennett Ferie Logo
Cruise med Celebrity Apex i Karibien

Ta kontakt for bestilling. Denne reisen kan bestilles hos:

Til toppen
No items found.