x
No items found.
Cruise

Cruise med Celebrity Apex i Karibien | Bennett Ferie Asker

Reis på cruise til vakre, solfylte øyer i Karibien med ett skip som tilbyr det lille ekstra; Celebrity Apex (var nytt april 2020). Skipet er det andre i Celebrity's nye skipsklasse Edge, med banebrytende design og teknologi.

Vi har laget klart et priseksempel på "full pakke" - et fantastisk cruise til vakre, solfylte øyer i Karibien med Celebrity Apex, ett skip som tilbyr det lille ekstra. Skipet fra 2020 er det andre i Celebrity's nye skipsklasse Edge, med banebrytende design og teknologi. Vi har vært om bord på søsterskipet Celebrity Edge, og kan skrive under på at det er meget lekkert! Vårt eksempel er med fly Oslo - Miami, en overnatting i Fort Lauderdale i forkant av cruiset og et 7 netters cruise i østlige Karibien, 7. - 14. desember 2024.

Celebrity Apex skal seile 7 netters cruise i østlige og vestlige Karibien fra sin hjemmehavn Fort Lauderdale fra november 2024.


Celebrity Cruises har vunnet flere priser og utmerkelser for sitt kjøkken, servicenivå og elegante skip og har i flere år blitt kåret til "Best premium cruiseline". Og de har gjort det enkelt - det er "All inclusive" med både mat, drikke og wifi inkludert i prisen. Men, hvis du vil kan du også velge "cruise only" til en lavere pris.


Priseksempel | Fly Oslo - Miami t/r, 1 natt på 3-stjerners Riverside Hotel Fort Lauderdale og 7 netters cruise med Celebrity Apex:

Avreise 7. desember, østlige Karibien:
Reiserute: Fort Lauderdale - Key West - Bimini, Bahamas - til sjøs - Labadee, Haiti - Puerto Plata, Dominikanske Republikk - til sjøs - Fort Lauderdale


Fra 28.995,- i balkonglugar, Edge lugar med Infinite Veranda


Prisen inkluderer:
  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar/rom
  • Fly Oslo - Miami t/r, bagasje inkl. (SK-LLLL)
  • 1 natt på Riverside Hotel Fort Lauderdale, ingen måltider
  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • All inklusive "Classic" drikkepakke
  • Wifi
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg for ekstra overnattinger, tips til ombord-personalet, bedre lugartype og singel lugar. Man kan også velge "cruise only" (uten drikkevarer og wifi inkl.) til en lavere pris. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er allerede trukket fra i priseksemplet ovenfor. Priseksempel funnet 27. juni.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med et cruise i Karibien med Celebrity Cruises? Ta kontakt - vi hjelper deg! Celebrity Cruises har mange flotte skip og reiseruter i Karibien!


Cruise i Karibien med Celebrity Apex:

Celebrity Apex er søsterskipet til Celebrity Edge og sto klart for å begynne cruiselivet sitt i april 2020. Celebrity Apex er det andre skipet i den flotte Edge-klassen, cruiseskip med fantastisk design og innovativ teknologi. Enestående luksus hvor designen forener innendørs- og utendørsarealene på en fantastisk måte.


Om bord på Celebrity Apex finner er det mange fantastiske og lekre områder og fasiliteter med lekker design og spennende kunst. Blant annet finner du «the Magic Carpet», en gigantisk bevegelig glassveranda som flytter seg mellom dekk 2 og 16, og hvor verandaens funksjon og innhold vil endres avhengig av hvilket dekk den benyttes på. "The Magic Carpet" brukes som spesialrestaurant, forlengelse av bassengområdet, utendørs bar, eller som en plattform for ilandstigning. Herfra bringer nye, luksuriøse tenderbåter, «Edge Launches», gjestene i land på en raskere og mer komfortabel måte enn noen gang før.


Celebrity Apex har 29 serveringssteder om bord hvorav 12 barer, kafeer og lounger, 7 spesialrestauranter (mot ekstra kostnad), 4 hovedrestauranter, 4 andre inkluderte spisesteder samt 2 spesialrestauranter for suite- og aquaclass gjester. Her er det mye å velge mellom - fra uformelle buffetrestauranter til gourmet. Det er mye herlig mat og drikke å velge mellom som er inkludert og hvis man ønsker seg det lille ekstra kan man betale litt ekstra for å spise på en av spesialrestaurantene (blant annet Steakhouse, sjømat, fransk bistro og grillrestaurant).


Få en liten rundtur på søsterskipet Celebrity Edge:

Cruise med Celebrity Apex i Karibien

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Cruise med Celebrity Apex i Karibien
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.