x
No items found.
Cruise

Cruise fra Hawaii til Sydney med Ovation of the Seas | Bennett Ferie Asker

Drømmecruise; cruise fra Hawaii til Sydney med Ovation of the Seas 13. oktober 2024. Opplev det vakre og eksotiske Stillehavet med Royal Caribbean.

Bli med på denne spennende seilingen over Stillehavet, fra Hawaii til Sydney, fra ett kontinent til ett annet. Kanskje denne passer inn på akkurat din «bucketlist»? Her får du god tid til å nyte skipets fasiliteter med flere dager i strekk til sjøs – ispedd med stopp på fantastiske steder de fleste kun drømmer om å besøke som f.eks. Tahiti, Fransk Polynesia og New Zealand.  


Reiseforslag | Fly, 5 netter på hotell og 18 netters TransPacific cruise fra Hawaii til Sydney med Ovation of the Seas:


Fly Oslo - Honolulu, Sydney Oslo, 3 netter på 4 - stjerners hotell Prince Waikiki i Honolulu, 18 netters cruise med Ovation of the Seas og 2 netter på 4 - stjerners Novotel Darling Harbour i Sydney.


Cruisets reiserute, 13. oktober 2024:
Honolulu, Hawaii, USA - til sjøs - til sjøs - til sjøs - til sjøs - til sjøs - Papeete, Tahiti - Moorea, French Polynesia - Raiatea, French Polynesia - til sjøs - til sjøs - til sjøs - international dateline - til sjøs - til sjøs - Auckland, New Zealand - Bay of Islands, New Zealand - til sjøs - til sjøs - Sydney, Australia


Fra 69.950,- pr. person i balkonglugar med havusikt (GTY)


Prisene inkluderer:
  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • Fly t/r Oslo – Honolulu / Sydney – Oslo
  • 3 netter før cruiset på Waikiki Beach, 4 - stjerners Hotell Prince Waikiki
  • 2 netter etter cruiset i Darling Harbour, Sydney, 4 - stjerners Novotel Darling Harbour
  • 18 netters cruise i balkonglugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonell
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang, noen har lavere priser, andre har høyere priser. Eventuelle rabatter er trukket fra i priseksemplene ovenfor.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med et fantastisk cruise i Stillehavet med Ovation of the Seas? Kontakt Bennett Ferie Asker for et uforpliktende tilbud. Telefon: 66 76 14 60. E-post:
ferie.asker@bennettnorway.no

Tilbakemeldinger på dette cruiset:

Våre erfarne cruisekunder Petter og Grete har tatt denne seilingen og melder tilbake at dette var en tur de faktisk kunne tenkt seg å gjøre igjen.


Her er deres tilbakemelding:


"Ovation er et veldig fint skip med en veldig hyggelig og profesjonell besetning. Selv om det ble mange sjødager så var det ikke noe problem med å få tiden til å gå. Mye underholdning, foredrag og konkurranser, så det var bare å velge og vrake. Underholdningen var variert og mye var bra og det var både show, diverse musikk og komikere. Spesielt artig var det å krysse ekvator og datolinjen.


Alle stedene i Fransk Polynesia var veldig fine og Royal Caribbean hadde lagt opp til mange fine turer i land. Dessverre ble det ikke noe stopp i Auckland eller Bay of Islands pga en storm som passerte over der de dagene. Dette er steder som er veldig værutsatt og de tåler ikke mye vind før de må avblåses. Det var vi klar over så det kom egentlig ikke som noen stor overraskelse. Isteden ble det et stopp i Wellington som ligger litt lenger syd på New Zealand. Været var fantastisk fint på hele turen og stormen som jeg nevnte over seilte vi rundt.


De mest populære områdene på båten som Solarium og det overbygde bassengområdet ble fort fylt opp tidlig på morgenen så der var det vanskelig å finne plass. Men det var mange andre plasser ombord som man kan slappe av på, både inne og ute, så det var ikke noe stort problem for oss.


Vi hadde en norsk kaptein og vi 6 norske som var med var så heldige at vi ble invitert opp på broen.

En ting man også skal være oppmerksom på er at for 3 av de 5 stedene som det er lagt opp til å besøke så er det tenderbåt i stedenfor at skipet ligger til kai. Det betyr at man ikke kan komme i land dersom man er helt avhengig av rullestol og ikke kan gå noen få skritt. Med tender båt så er det også en stor fordel at man bestiller turer gjennom RCCL da man får prioritet på komme i land."

Se liveopptredener i Two70 Bar. Foto: Royal Caribbean
Om stedene du besøker underveis:

HONOLULU: Cruiset starter i Honolulu, og vi håper du følger vår anbefaling med å tilbringe litt tid på Hawaii i forkant av cruiset. Honolulu er et fantastisk reisemål, med vakre strender, klart vann og et pulserende folkeliv. I tillegg har Hawaii og Honolulu en rik historie og kultur som bør utforskes. Honolulu, med velkjente Waikiki Beach, er ofte første stopp for tilreisende til Hawaii og har blitt et meget populært sted for soldyrkere og windsurfere fra hele verden. Området rundt Waikiki Beach byr på et stort utvalg av restauranter, barer, fornøyelser og shopping. I tillegg til en rekke aktiviteter; du kan for eksempel lære å surfe, padle kano eller snorkle i det klare vannet. Eller spille golf på en av de ca 40 golfbanene på Oahu.


FRANSK POLYNESIA OG TAHITI: Fransk Polynesia og Tahiti er øyer vi forbinder med paradis – hvite strender så langt øyet kan se og krystallklart vann med ett fantastisk frodig landskap i bakgrunnen. Tahiti er kupert og med mange flotte naturopplevelser. Det høyeste fjellet på øya er Mont Orohena på hele 2241. Papetee er hovedstaden og en livlig by med masse gode restauranter, lokale markeder, museer og opplevelser.


AUCKLAND OG BAY OF ISLANDS: Auckland ligger helt nord på nordøya og er New Zealands største by. Dette er en by der den polynesiske tilknytningen skinner igjennom både på kulturen og menneskene. Her kan man i tillegg til storbyen utforske områdets mange vingårder eller ta fergen ut til vulkanen Rangitoto Island.


Bay of Islands er en subtropisk micro-region på østkysten av nordøya og er kjent for sin vakre natur og historie. Området består av over 140 øyer og små landsbyer og tilbyr ett variert utvalg av flotte naturopplevelser.

Bay of Islands, New Zealand. Foto: AdobeStock

SYDNEY: Sydney er en by alle en gang bør oppleve med alle sine kjente attraksjoner. Bli overveldet av vakre Sydney Harbour med ikoniske landemerker som operahuset og Sydney Harbour Bridge. Byen har også mange flotte strender som f.eks. velkjente Bondi Beach hvor du kan nyte solen og kanskje prøve deg på surfing? The Rocks er byens historiske område med sjarmerende brosteinsgater og gode restauranter. Sydney byr på et herlig klima og en unik blanding av naturlig skjønnhet og urban sjarme.


Selv om byen er stor, så er sentrum relativt kompakt og lett å finne frem i. De to siste nettene av denne reisen tilbringes ved Darling Harbour som er ett livlig område ved vannet som brukes av både lokale og turister til rekreasjon og underholdning.

Operahuset i Sydney. Foto: Fotolia
Cruise fra Hawaii til Sydney med Ovation of the Seas

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Cruise fra Hawaii til Sydney med Ovation of the Seas
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.