x
No items found.
Cruise

Cruise med Celebrity Silhouette - Frankrike, Portugal og Spania | Bennett Asker

Cruise med Celebrity Silhouette fra Rotterdam til Barcelona byr på spennende byer, kunst og kultur, god mat og vin i f.eks. Bordeaux og Lisboa.

Reis på cruise med flotte Celebrity Silhouette fra Rotterdam til Barcelona, 12 netter, 28. august - 9. september. På dette cruiset får du alt du måtte ønske deg både når det gjelder spennende byer, kunst og kultur, god mat og vin. Med overnatting både i Bordeaux og Lisboa får du ekstra god til til å utforske og komme tett på disse byene. Vi har satt sammen et reiseforslag med fly og cruise.

Celebrity Cruises har vunnet flere priser og utmerkelser for sitt kjøkken, servicenivå og elegante skip og har i flere år blitt kåret til "Best premium cruiseline". Og de har gjort det enkelt - det er "All inclusive" med både mat, drikke og wifi inkludert i grunnprisen. Men, man kan også velge å kjøpe "cruise only", uten drikke og wifi inkl.


Reiseforslag | Fly fra Oslo, transfer og cruise med Celebrity Silhouette fra Rotterdam til Barcelona, 12 netter, 28/8 - 9/9:  


Reiserute:
Rotterdam, Nederland - til sjøs - Pauillac/Bordeaux, Frankrike - Pauillac/Bordeaux, Frankrike - til sjøs - Leixoes, Portugal - Lisboa, Portugal - Lisboa, Portugal - Sevilla/Cadiz, Spania - Gibraltar, Storbrittannia - Malaga, Spania - til sjøs - Barcelona, Spania


Fra 28.250,- i prime-innvendig lugar


Prisen inkluderer:
 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
 • Direktefly Oslo-Amsterdam (SK-O), Barcelona-Oslo (DY-M), inkl. innsjekket bagasje
 • 12 netters cruise i valgte type lugar  
 • Helpensjon om bord ( alle måltider og de fleste spisesteder er inkludert)
  • Classic Drikkepakke
  • Basic wi-fi pakke
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonell
  • Alle kjente skatter og avgifter
  • Housekeeping 2 ganger om dagen
  • Strandhåndkle ved forespørsel


Tillegg for ev. overnattinger i for- og/eller etterkant av cruiset, bedre lugartype og singel lugar. Velger man "cruise only", uten drikke og wifi inkl. er prisen lavere. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er allerede trukket fra i priseksemplene ovenfor.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med et cruise med Celebrity Silhouette? Ta kontakt - vi hjelper deg!


Celebrity Silhouette

Celebrity Cruises er en del av Royal Caribbean "familien" og  har skip av høy standard. Om bord på Celebrity Cruises lever man etter mottoet "exeed expectations", noe som innebærer at gjesten alltid skal føle seg ekstra godt ivaretatt. Celebrity Cruises tilbyr førsteklasses cruise i et stort format som passer for deg som søker uformell og avslappet luksus. Om bord kan du blant annet nyte nydelig mat og vin. Skipene har ett stort fokus på SPA og velvære og har et fantastisk servicenivå med en ansatt pr. to gjester.


Celebrity Silhouette ble bygget i 2011 og er det fjerde skipet i Solstice-klassen. Selv om denne skipsklassen er litt eldre, bærer skipene alderen sin veldig godt. Celebrity Silhouette fremstår som moderne og smakfullt designet.


Skipet er  315 meter lang og 37 meter bredde og hun rommer 2.885 passasjerer og hele 90% av lugarene er utvendige og 85% har balkong.


Ombord er det en avslappet behagelig atmosfære som vil passe de  som ønsker å unnslippe hverdagens mas og kjas.

Cruise med Celebrity Silhouette - Frankrike, Portugal og Spania

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Cruise med Celebrity Silhouette - Frankrike, Portugal og Spania
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.