x
No items found.
Afrika & Safari

Bryllupsreise - sol og safari i Kenya | Bestill ferien hos Bennett Ferie Asker

Reis på en romantisk og uforglemmelig bryllupsreise til magiske Kenya - 4 opplevelsesrike dager på safari etterfulgt av 6 dager med sol, bad og avslapping ved kysten.

Reis på en romantisk og uforglemmelig All Inclusive bryllupsreise til magiske Kenya - 4 opplevelsesrike dager på safari etterfulgt av 6 dager med sol, bad og avslapping ved kysten.


Reiseforslag | Fly fra Oslo, 4 dager på safari og 6 dager sol, strand og bad:


Pris på forespørsel, da prisen vil variere avhengig av antall reisende, reisedato og ønsket standard.


Reiseforslaget inkluderer:
 • Flyreise Oslo - Nairobi t/r, bagasje inkl, økonomi klasse
 • Lokalfly Nairobi Wilson - Masai Mara - Diani Beach - Nairobi Wilson
 • 3 netter safari ved Mara Expedition Camp, med følgende inkludert:
 • Fullpensjon (wake up kaffe/te, frokost, lunsj, afternoon tea, middag og snacks)
 • Alle drikkevarer, inkl. Champagne
 • 2 game drives per dag
 • Conservation og park-fees
 • 5 netter opphold ved Msambweni Beach House i hovedhuset med All Inclusive (husets drikkevarer og alle måltider med fleksible spisetider og sted)
 • Alt nødvendig transfer til/fra flyplasser og hoteller
 • Kontaktperson med tilgang til 24h telefon under hele opphold
 • AMREF flying doctors – umiddelbart hjelp i tilfelle akutt sykdom
 • Bryllupsreise tilbud - 25% avslag på overnatting på Mara Expedition Camp
 • Tilbud Bo 5 netter betal for 4 på Msambweni Beach House


Mulig med tilslutning fra andre norske flyplasser, å bo på andre bostedsalternativer samt å utvide antall netter. Kontakt oss for pristilbud. Prisen vil variere avhengig av reisedato, ønsket standard og ledig kapasitet. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. *Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.


Ta kontakt for detaljert program og tilbud. Fullt mulig å endre sol og bad delen til Seychellene, Mauritius eller Zanzibar.


Safari i Kenya

Dere bor på en førsteklasses camp i hjertet av Masai Mara, helt opp i grensen ved Mara North Conservancy.


Mara Expedition Camp er en intim og eksklusiv safaricamp, bestående av 6 store telt som byr på en herlig blanding av luksus og den tradisjonelle safaristilen. Hvert telt er utstyrt med en privat terrasse som åpner seg til en beroligende utsikt over savannen og den sildrende elven nedenfor. Her finner dere komfortable stoler og et lite bord for avslappende kvelder, og en hengekøye som innbyr til en ettermiddagslur i skyggen.


Badene er utstyrt med to elegante messingvasker og speil, samt en dusj, tilgang til varmt og kaldt vann og toalett.

Det er som om tiden har stått stille i disse omgivelsene.
Åpne stoffvegger inviterer den afrikanske naturen inn og hint av Øst-Afrikas rike safaritradisjoner gjenspeiles i interiøret. All møblementet er håndplukket fra lokale markeder, og bærer med seg en unik historie og karakter.

Dagene tilbringes med safari, fra setet i en åpen safaribil. Mara Expedition Camp sine guider er stolte bærere av kunnskap og lidenskap for naturen og landet sitt, og er blant de beste i bransjen.

Foto: Mara Expecdition Camp. Great Plains Kenya.

Tips: Hopp over safarien en morgen og nyt den fantastiske soloppgangen fra sengen i det bushen våkner.


Fellesområdene på campen består av lounge, hvor dere kan slappe av mellom safariene og spiser alle måltidene. Det finnes også et lite bassengområde og ”Sunset Deck” hvor man kan ta en dukkert mellom safariene. På kvelden pleier alle gjestene å samles rundt bålplassen for en drink før middag.


Et eksempel på en vanlig hverdag på safari:

05h00/06h00 - Tidlig «wake-up call» med rykende varm kaffe/te/sjokolade og litt kjeks på sengen

06h00 - game drive/safari, den friske morgenlukten, gyldne lys og dugg skaper en helt magisk opplevelse! Dyrene er mest aktive om morgenen.

10h00 - tilbake til campen for deilig frokost/brunsj.

11h30 - siesta; avslapping på campen

13h30 -  lunsj

16h00 - game drive med et stop for Sundowner (drink i solnedgangen) - en deilig avslutning på en safari

19h00 - tid for middag

Foto: Great Plains Kenya
Sol og bad ved kysten i Kenya

Etter 4 dager på safari flyr dere direkte til sørkysten av Mombasa, til Diani Beach, hvor det venter dere noen dager med bare avslapping i vakre og romantiske omgivelser.


Beliggenhet i et svært rolig og avsidesliggende område med en høy grad av luksus. Det perfektet stedet for deg som ønsker en personlig opplevelse tilpasset dine individuelle preferanser.

Msambweni Beach House er en skjult perle på Kenya kysten, en oase av eksklusivitet og privatliv, perfekt for deg som søker noe utenom det vanlige.
Foto: Msambweni Beach House

Interiøret er inspirert av swahilikulturen, her er det hvitkalkede vegger, stråtak, mye farger og treverk.


Det finnes flere romtyper på Msambweni. I hovedhuset finner man tre rom fordelt på første og andre etasje, samt en «Havutsikt Suite» som ligger ved siden av hovedhuset, i tillegg til tre fantastiske villaer.


Alle rommene i hovedhuset er utstyrt med air conditon, med fargerike tekstiler, god oppbevaringsplass, kaffemaskin, safe, en deilig sittegruppe og en privat veranda med fantastisk utsikt! Badet har toalett, to servanter, et stort badekar og dusj.


Msambweni’s «Havutsikt Suite» nås via en privat gangvei som tar dere rett til evighetsbassenget. Denne suiten er favoritten blant bryllupsreisende og gjester som ønsker litt ekstra privatliv. Vi elsker at rommet er bygget i «safari stil»! Suiten har en romslig dobbeltseng, nattbord, rikelig med oppbevaringsplass, komfortable sitteplasser og en spiseplass med bord og stoler. Utsikten fra denne suiten er bare magisk!


De tre villaene er i samme design som hovedhuset. Hver av dem har to soverom – ett dobbeltrom og ett tomannsrom. Villaene betjenes av en butler og egen kokk hvis man ønsker å spise på rommet! De har også stort basseng meg fantastisk utsikt over Det indiske hav.

Foto: Msambweni Beach House

Ta gjerne direkte kontakt med Stella på 66 76 14 60 for mer informasjon.

Bryllupsreise - sol og safari i Kenya

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Bryllupsreise - sol og safari i Kenya
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.