Afrika & Safari

Bryllupsreise - sol og safari i Kenya | Bestill ferien hos Bennett Ferie Asker

Reis på en romantisk og uforglemmelig bryllupsreise til magiske Kenya - 4 opplevelsesrike dager på safari etterfulgt av 7 dager med sol, bad og avslapping ved kysten.

Reis på en romantisk og uforglemmelig bryllupsreise til magiske Kenya - 4 opplevelsesrike dager på safari etterfulgt av 7 dager med sol, bad og avslapping ved kysten. Bestill reisen hos vår Afrika-spesialist Stella fra Bennett Ferie Asker.


Reiseforslag | Fly fra Oslo, 4 dager på safari og 7 dager sol, strand og bad:


Pris: kontakt oss for pristilbud, da prisen vil variere avhengig av antall reisende, reisedato, ønsket standard og ledig kapasitet.


Reiseforslaget inkluderer:

 • Flyreise Oslo - Nairobi t/r, bagasje inkl.
 • Lokalfly Nairobi - Masai Mara - Diani Beach - Nairobi (kun 20kg innsjekket bagasje i kun myke vesker/sekker)
 • 3 netter opphold ved Ol Seki Mara Camp med følgende inkludert:
 • Full pensjon (wake up kaffe/te; frokost; lunsj, afternoon tea; middag)
 • Alle husets drikkevarer
 • 2 game drives per dag
 • 1 bush frokost per opphold
 • 1 natt safari per opphold
 • Wi-fi i loungen
 • Conservation fees
 • 6 netter opphold ved Sands At Nomad i Sea Breeze rom med frokost inkludert
 • Alt nødvendig transfer til/fra flyplasser og hoteller
 • Kontaktperson med tilgang til 24h telefon under hele opphold
 • AMREF flying doctors – umiddelbart hjelp i tilfelle akutt sykdom


Mulig med tilslutning fra andre norske flyplasser, å bo på andre bostedsalternativer samt å utvide antall netter. Prisen vil variere avhengig av antall reisende, reisedato og ønsket standard.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Ta kontakt for detaljert program og tilbud. Fullt mulig å endre sol og bad delen til Seychellene, Mauritius eller Zanzibar.


Vår reisekonsulent Stella fra Bennett Ferie Asker er vår Afrika ekspert og har satt sammen dette flotte reiseforslaget. Ta gjerne direkte kontakt med Stella på telefon 66 76 14 60 eller e-post stella.sjoeberg@bennettnorway.no.


Safari i Kenya

Dere bor på en førsteklasses camp i hjertet av Naboisho Conservancy, som grenser til Masai Mara Reserve. I Mara Naboisho får dere oppleve den genuine safarien, med færre turister og biler (det er kun gjestene som bor på en av campene i området som har adgang), noen av de beste guidene, bushfrokoster, romantiske "sundowners" i solnedgangen og gåsafarier, aktiviteter som ikke er tillatt inne i Masai Mara.


Campen er liten og eksklusiv og består av kun 10 store og lyse telt, som er bygd på treplattformer, alle med fantastisk utsikt og egen terrasse, omgitt av acaccia tre og bushens-lyder. Interiør er veldig safari-chic.


Tips: Hopp over safarien en morgen og nyt den fantastiske soloppgangen fra sengen i det bushen våkner. Vi bestiller kaffe eller champagne i sengen for dere.


Felles områdene på campen består av biblioteket, hvor dere kan slappe av mellom safariene, med utsikt over nærliggende vannhull med en GT i hånden. Under biblioteket finner dere et flott bassengområde og ”Sunset Deck” med stor bålplass, hvor man kan slappe av og ta en dukkert mellom game drives. På kvelden pleier alle gjestene å samles der for en drink før middag.


70% av de ansatte på campen kommer fra det lokale Maasai-samfunnet og alle safariguider har gått på Koiyaki Guiding School, som er etablert av Naboisho Conservancy for å gi mulighet for lokale Maasaier å bli safariguider.


Sol og bad ved kysten
Etter 4 dager på safari flyr dere direkte til sørkysten av Mombasa, til Diani Beach, hvor det venter dere noen dager med bare avslapping i vakre og romantiske omgivelser. Dere bor på Sands at Nomad, en av de beste boutique hotellene ved Diani, i stilfull og lokal design med topp beliggenhet og egen strandbar. På hotellet kan dere velge mellom tre restauranter, en veldig god pizzeria, en japansk restaurant og hovedrestauranten hvor det serveres frokost, lunsj og middag (inkludert i halv/helpensjon).


Vårt forslag er basert på Sea Breeze rom kategorien, som ligger i hotellets hovedbygning. Disse rommene har privat balkong som vender mot hage og havet. Hotellet tilbyr flere romtyper, ønsker man å bo rett på stranda, kan man velge en av strandbungalowene.

Bennett Ferie Logo
Bryllupsreise - sol og safari i Kenya

Ta kontakt for bestilling. Denne reisen kan bestilles hos:

Til toppen
No items found.