x
No items found.
Familieferie

Disney® Paris i lavsesong | Kjøp reisen hos Bennett Ferie

En reise til Disneyland® Paris er alle barns ønskedrøm, og en ganske så morsom variant av storbyferien for oss voksne også. Reis på familieferie, og nyt noen aktive og fartsfylte dager sammen i Disneyland® Paris.

Vår kollega Ole Vidar på Bennett Ferie Hønefoss er Disney®-ekspert, og så absolutt rette mann til å fikse reisen til Disneyland® Paris for deg. Han er selvutnevnt Disney®-nerd, og er rette mann for å bistå deg i planleggingen; etter utallige besøk vet han hvordan parkene fungerer, og hva det er som skal til for å gjøre ditt parkbesøk komplett.

En reise til Disneyland® Paris er alle barns ønskedrøm, og en ganske så morsom variant av storbyferien for oss voksne også. Reis på familieferie, og nyt noen aktive og fartsfylte dager sammen i Disneyland® Paris. Her finner dere fantastiske Disneyland® Park og Walt Disney Studio® Park med attraksjoner og parader i verdensklasse.


Besøk gjerne parken i midtuke, og helst litt utenfor høysesong. Da får du de beste prisene, og det er litt roligere; du kan kjøre dine favorittattraksjoner uten å måtte stå i lange køer. Et besøk i sentrum av vakre Paris, med Eiffeltårnet som høydepunkt, bør dere også få med dere på turen.


Reiseforslag til Disneyland® Paris, fly Oslo - Paris, 3 netter på hotell:  


2 - stjerners hotell:
B&B Hotel at Disneyland Paris, ligger ved en innsjø, bare få minutter fra temaparken med buss. Pris i rom med 4 senger, frokost inkl.


Fra 3.895,- for reise søndag - onsdag 29. september - 2. oktober (høstferieuke 40) (SK-RO)


4 - stjerners hotell:
Residhome Val d'Europe, leilighetshotell som ligger 700 m fra et kjøpesenter, 1 km fra et akvarium, 2 km fra Disneyland Paris og 4 km fra Montevrain sentrum. Leilighetene har kjøleskap, tekjøkken, luftkondisjonering, oppvarming, trådløs Internett-tilgang, safe, TV, telefon, hårtørker og baderom. Pris i leilighet med 1 soverom, frokost inkl.


Fra 4.750,- for reise søndag - onsdag 29. september - 2. oktober (høstferieuke 40) (SK-RO)


4 - stjerners hotell:
L'Elysee Val d'Europe, et veldig godt likt hotell som ligger 1,5 km fra et kjøpesenter, 2,5 km fra både Disneyland Paris og Serris sentrum, 4,5 km fra en golfbane og 38 km fra Paris. Pris i firesengsrom, frokost inkl.  


Fra 5.450,- for reise søndag - onsdag 29. september - 2. oktober (høstferieuke 40) (SK-RO)

Prisen inkluderer:
  • Pr. person når 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) reiser sammen
  • Fly Oslo – Paris t/r, bagasje inkl.
  • 3 netter på valgte hotell (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg fra andre avreiseflyplasser, tillegg for ekstra netter. Vi tilbyr også transfer flyplass – hotell t/r og inngangsbilletter til parken (udatert endagsbillett fra EUR105 pr. voksen, forhåndsbestilt til bestemt dato fra EUR81. Billigere pr. dag hvis man bestiller inngang for flere dager. Prisene er flytende, dette er FRA priser).


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en morsom reise til Disneyland Paris? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Ta gjerne direkte kontakt med vår Disney®-ekspert Ole Vidar på Bennett Ferie Hønefoss, tlf. 32 17 11 00 eller på e-post.

Disney® Paris i lavsesong

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Disney® Paris i lavsesong
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.