Sol & Bad

Bestill charterferien hos oss | Bennett Ferie

Ikke bruk timesvis på å lete etter den perfekte charterferien. Vi sjekker priser og sammenligner de forskjellige aktørene og tilbudene og finner ferien som passer for akkurat deg. Alt på ett sted!

Ikke bruk timesvis på å lete etter den perfekte charterferien. Vi sjekker priser og sammenligner de forskjellige aktørene og tilbudene og finner ferien som passer for akkurat deg. Alt på ett sted! Vi har kunnskap, lang erfaring og tilgang til systemene. Hos oss får du de samme prisene som direkte hos charterselskapene. Vi formidler blant annet reiser med Apollo, TUI og Ving.


  • Vi har oversikten over hvor mange rom som er ledig i de forskjellige romtypene på de forskjellige hotellene. Dette er nyttig om dere er mange som skal reise sammen og trenger flere rom.
  • En chartertur (el. pakkereiser) er en organisert feriereise der samme leverandør ordner med både transport og overnatting. De går ofte til sydlige og varme strøk, og kalles da ofte for sydentur. Kilde: Wikipedia.
  • Charterreiser er ikke bare hva det engang var. Du kan fremdeles reise til favoritthotellet ditt på Kreta, Mallorca eller på en av de andre kjente og kjære charterdestinasjonene, men du kan også reise til mer eksotiske reisemål som f. eks. Maldivene og Kapp Verde.  
  • Charteroperatørene tilbyr kombinasjonsreiser - vi hjelper deg med å se mulighetene. Kombiner f. eks. sydenturen med ett cruise eller en spennende og innholdsrik temareise med en ukes opphold på en vakker strand.

"Vanlig" sydentur, en uke her og en uke der, en uke på strand og en uke på cruise, temareiser, leiebil og feriehus. Valgene er mange og blir stadig fler. Felles for alle reisene er at det er gjort enkelt for deg; du bestiller alt på ett sted og får alt i en pakke. Våre reiseeksperter hjelper deg - du tar bare ferie!


Kontakt oss for mer informasjon og bestilling.

Bestill charterferien hos oss

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Bestill charterferien hos oss
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ingen bilder funnet