Cruise

SeaDream Yacht Club cruise i Middelhavet | Bestill hos Bennett Asker

Et cruise med SeaDream Yacht Club gir deg følelsen av å ha din egen private yacht, det er personlig og intimt. SeaDream er et norskeid rederi som består av to store yachter i luksussegmentet.

Et cruise med SeaDream Yacht Club gir deg følelsen av å ha din egen private yacht, det er personlig og intimt. SeaDream er et norskeid rederi som består av to store yachter i luksussegmentet. I sommersesongen har de varierte, fantastiske reiseruter på sine cruise i Middelhavet. Et cruise med SeaDream Yacht Club er en "once in a lifetime" opplevelse! Skipene tar kun ca 100 gjester, så det gjelder å bestille i tide! Begge yachtene gjennomgikk en renovering før sesongen 2022. Bestill cruise av erfarne reisekonsulenter hos reisebyrået Bennett Ferie Asker, partner i verdens største reisebyråkjede.

Vi er flere her hos Bennett Ferie Asker som har vært på cruise med SeaDream Yacht Club, og det er bare helt fantastisk.


Pris- og reiseeksempler på cruise med SeaDream Yacht Club i Middelhavet:


Den franske riviera | 7 netters cruise med SeaDream I, t/r Nice, avreise 5. oktober 2024:  


Cruisets reiserute: Nice, Frankrike - Portofino, Italia - Monte Carlo, Monaco - Cassis, Frankrike - Sanary-sur-Mer, Frankrike - Cavalaire-sur-Mer, Frankrike - St. Tropez, Frankrike - Nice, Frankrike


Fra EUR 5.914  

Yachting the Greek Isles | 7 netters cruise med SeaDream I, t/r Athen, avreise 6. juli 2025:  


Cruisets reiserute: Athen (Pireaus) - Kythnos - Ios Island - Santorini - Patmos - Symi - Folegandros - Milos - Athen (Pireaus)


Fra EUR 6.006


Prisen inkluderer:
  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • Cruise i lugar med utsikt, dekk 2 el. 3
  • Alle måltider, servert fra ett 5 - stjerners kjøkken
  • Drikkevarer er inkludert, "premium brands"
  • Tips til personalet om bord
  • Vannaktiviteter
  • Fitness center (inkl. Yoga og Thai Chi)
  • Underholdning om bord
  • Havneavgifter


Fly t/r kommer i tillegg. Tillegg for suiter, singel lugar og ev. hotellopphold før/etter cruiset.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Ev. kampanjerabatter er fratrukket. Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Høres det fristende ut med et cruise i Middelhavet med SeaDream Yacht Club? Ta kontakt med våre reiseeksperter og få ett uforpliktende tilbud.


SeaDream Yacht Club i Middelhavet

Skipene besøker både kjente og ukjente havner hvor de store cruiseskipene ikke kommer til, og de blir ofte liggende over natten slik at gjestene også kan nyte nattelivet i byen man besøker. Seil innom noen av de mest berømte havnene på den Franske og Italienske Riviera, på de Greske øyer og langs den Spanske Middelhavskysten, men også til de ikke så kjente, rolige men vakre havner rundt Middelhavet. Ønsker du å oppleve Middelhavet finnes det ingen bedre måte å gjøre det på, enn som gjest om bord en av SeaDreams 2 fantastiske yachter.


SeaDream tilbyr sine gjester et stort utvalg destinasjoner i sine mange forskjellige reiseruter. En del av cruisene tar deg med gjennom Corint Kanalen og andre steder hvor omgivelsene, arkitekturen og historien tar pusten fra deg, på andre destinasjoner kan du slappe av på vakre strender. Du kan få en perfekt blanding av aktiviteter, opplevelser, kunst, kultur, sol og strand. På et SeaDream cruise handler det like mye om selve reisen som reisemålene underveis, det er reisen som gjør dette til en spesiell luksuriøs cruise opplevelse.


Klientellet om bord er internasjonalt og består stort sett av par. Skipene er luksuriøse, tar kun ca 100 gjester, men samtidig er det en uformell og vennlig stemning om bord. Besetningen inviterer til mange spennende utflukter og opplevelser underveis. Før 2022 sesongen gjennomgikk begge yachtene en renovering hvor blant annet lugarene er totalrenovert og uteområdet har fått ny teak, nye jacuzzier og nye Balinese Beds (luksuriøse solsenger).


SeaDream Yacht Club tilbyr en rekke forskjellige reiseruter i Middelhavet sommersesongen 2024 og 2025; spør oss så finner vi cruiset som passer for deg.

SeaDream Yacht Club cruise i Middelhavet

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk! Vi kontakter deg fortløpende!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bildegalleri

No items found.