Afrika & Safari

Rovos Rail | Togreise fra Walvis Bay i Namibia til Pretoria i Sør-Afrika

3800 km med unike oppplevelser. Nå har vi spesialtilbud på utvalgte togreiser med Rovos Rail 13. - 26. november 2024

Opplev Namibia og Sør Afrika med Rovos Rail og få en opplevelse for livet. Reis tilbake i tid med gammeldags glamour, nyt livet om bord og det fantastiske landskapet gjennom togvinduet. Denne fantastiske togreisen tar deg gjennom ørkenlandskap, makeløse Sossusvlei sandyner, dyrerike Etosha nasjonalpark, Fish River Canyon, uberørte strender langs Atlanterhavet og Karoo med besøk på den lille gruvebyen Kimberley i Sør Afrika.  Namibørkenen regnes som en av verdens eldste og her finner du sanddyner som er blant verdens høyeste og solnedgnager som er verdens vakreste.

Priser | Rovos Rail - Namibia Collection:

Fra 119.100,- pr. person ved valg av Pullman Suite

Fra 144.011,- pr. person ved valg av Pullman Suite


Prisene inkluderer: 
 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom/kupé
 • Flyreise Oslo - Cape Town - Johannesburg - Oslo (TK), inkl skatter/avgifter og innsjekket bagasje
 • 2 netter innkvartering i Cape Town på et 4* hotell, frokost inkl. samt flyplass transfer
 • 11 netters reise med Rovos Rail, innkvartering i Pullman eller Deluxe Suite
 • Alle måltider og drikkevarer (unntatt Fransk Champagne)
 • 24 timers romservice og minibar
 • Klesvask
 • Utflukter inkl. safari i Etosha, inngangsbilletter og guide på utvalgte turer
  • Inkl. flytur til/fra Sossusvlei inkl overnatting og aktiviteter
  • Safari og overnatting på en flott lodge i Etosha nasjonalpark
 • Fly fra Cape Town til Walvis Bay en vei
 • 2 netter innkvartering i Walvis Bay før togreisen, ved Pelican Point Lodge i Deluxe rom
  • Alle måltider
  • Lokale drikkevarer
  • Beach-dinner en av kveldene (væravhenig)

Reiserute for "Namibia Collection" turen. Foto: Rovos Rail
Reiserute for "Namibia Collection" turen. Foto: Rovos Rail

Tilbudet har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Turen starter i Cape Town, hvor vi har lagt inn 2 netter før dere flyr videre til Walvis Bay og Namibia for 2 netter. Dette kan selvsagt endres, oppholdet kan utvides eller forkortes. Fult mulig å utvide turen med noen dager på safari i Sør Afrika, etter endt togreise.


Ta kontakt for mer informasjon, komplett reisetilbud og bestilling.

Pelican Point Lodge i Walvis Bay har en helt unik beliggenhet. Her tilbringer dere 2 netter. Foto: Pelican Point Lodge
Mektige naturopplevelser. Her ved "Big Daddy Dune". Foto: Rovos Rail
Mektige naturopplevelser i Namibia. Foto: Rovos Rail
Rovos Rail:

Som så mange andre gutter, drømte sørafrikanske Rohan Vos om en modelljernbane. Men da endelig drømmen gikk i oppfyllelse, hadde han et tog i full størrelse, med nylakkerte lokomotiver og gamle jernbanevogner pietetsfullt restaurert til et av verdens mest legendariske luksustog - Rovos Rail.

 

Rovos Rail er ikke en vanlig togreise, det er en opplevelse.  
Siden oppstarten i 1989, har Voss familien tilført noe helt unikt til de som vil oppleve en liten bit av Afrika på skinner. Når toget ruller ut av stasjonen, merker man raskt at dette blir en spesiell opplevelse.

 

Atmosfæren om bord er avslappet. Her har dere tid til å snakke med hverandre og bli kjent med med de andre passasjerene. Tenk deg å sitte bakerst i "Utsikts-vognen", mens du nyter en god kopp te eller annet drikke i et godt selskap mens toget kjører sakte gjennom spektakulært Afrikansk landskap i solnedgangen. Senk skuldrene og kom i herlig feriemodus.

Måltidene er en stor del av Rovos Rail opplevelsen, og det høye nivået på mat og drikke vil virkelig overraske. Du vil bli fascinert av det som trylles frem i den lille kjøkkenvognen. Det er hvite linduker, porselen, sølvbestikk og krystallglass. Ved middagene er dresskoden formell og det forventes skjorte og slips for herrene, og kjole eller pent antrekk for damer. Det er lov å pynte seg og glitre litt ekstra til middagen. Frokoster som oftest tilberedt etter ønske. I tillegg til et rikelig utvalg på buffetbordet har man mange forskjellige valgmuligheter som kan bestilles.

Lunsj og middag består av fire retter; forrett, hovedrett, ost og kjeks, og avsluttes med dessert og kaffe.  Akkompagnert av de beste Sør-Afrikanske viner. Alle måltider og drikkevarer, som inkluderer en omfattende vinliste, er inkludert i prisen. Måltider foregår i den elegante spisevognen og er alltid tilpasset sesongen og inspirert av lokale regioner. 


Helt unike reiser som passer for både togentusiaster, eventyrere, golfentusiaster og mat- og vinentusiaster.

Foto: Rovos Rail
Foto: Rovos Rail
‍Kupeer:  

Suiten velger du selv, ut fra dine ønsker og preferanser. Alle suitene gir gjestene mulighet til privatliv, komfort og luksus. Innredningen er av høy kvalitet og i viktoriansk stil. Alle suiter har et lite skrivebord, klesskap og safe. Eget bad med dusj og toalett er en selvfølge. Vi anbefaler Deluxe Suite for et mest komfortabelt opphold.

 

 • Pullman Suite er på ca 7 kvadratmeter og er utstyrt med en komfortabel sofa som gjøres om til dobbeltseng om kvelden.
 • Deluxe Suite, som er det mest populære valget for 2 personer, på ca 11 kvadratmeter har en stor dobbeltseng og et lite sitteområde med bord og stol.
 • Royal Suite, på ca 16 kvadratmeter er den mest romslige og med badekar på badet. Drømmer du om å ta et bad, mens du nyter det afrikanske landskapet, ja da er dette suiten for deg.
Namibia Collection med Rovos Rail

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk! Vi kontakter deg fortløpende!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bildegalleri

No items found.