Afrika & Safari

Det Ultimate Masai Mara Safarieventyret | Bennett Asker

Safarien for deg som ønsker en personlig safariopplevelse i Masai Mara, tilpasset dine individuelle preferanser i harmoni med naturen og dens egen rytme.

Den ultimate safarien for deg som ønsker personlig safariopplevelse tilpasset dine individuelle preferanser i harmoni med naturen og dens egen rytme.


Eksklusiv safari-camp, medlem av Relais & Châteaux, med fantastisk og naturskjønn beliggenhet i Greater Masai Mara, ved den nordlige grensen av Masai Mara nasjonalpark i Olare Motorgi-området.


Med en gang man ankommer campen, merker man raskt at dette blir en helt spesiell opplevelse.


For å komme opp til campen må man først gå gjennom et lite skogsområde, over en elv, opp en liten bakke og noen store trapper – for å så blir møtt av en ubeskrivelig vakker utsikt over endeløs savanne så langt øyet kan se, med noen få akasietrær i det fjerne. Hovedområdet i campen vil ta pusten fra deg. Her ligger Mara Plains Camp, som danner rammen for en safariopplevelse du sent vil glemme.


Campen ligger 30 min med bil fra Olare Motorogi flystripe. Kun 7 rom totalt.

Velkommen til Mara Plains! Foto: Great Plains Kenya.
Mara Plains er ikke bare en sted du skal sove i, campen er en destinasjon i seg selv. En fortryllende symfoni av utsøkte smaker, opplevelser, lyder og dufter, i omgivelsene som er et levende maleri av Afrikas natur.

Vi anbefaler å sette av en halv eller hel dag til å nyte selve campen - du vil ikke angre!


Mara Plains er en juvel av sjeldent håndverk, hvor hver av de syv suitene er en unik oase. Åpne stoffvegger inviterer den afrikanske naturen inn og hint av Øst-Afrikas rike safaritradisjoner gjenspeiles i interiøret. Tunge tredører i Lamu-stil, materialer som kobber og lær og unike detaljer tar oss tilbake i tid.  

Ditt hjem for de neste dagene. Foto: Great Plains Kenya

Du har panoramautsikt fra den romslige verandaen, og på verandaen har du også en deilig dag-seng hvor du kan lene deg tilbake og nyte en rykende fersk kopp kenyansk kaffe og høre bushen våkne til liv i soloppgangen. Om kvelden forvandles verandaen til en privat «spisestue» under stjernene. Her venter en smakfull middag, kun for deg og dine nærmeste som kan arrangeres hvis man ønsker det.


Masai-krigere er til stede for å eskortere gjestene trygt til og fra teltene, mens nattens lyder, som flodhestenes karakteristiske brøl og leoparders mystiske bjeffing, gir en ekstra kribling i magen og et spennende akkompagnement til kvelden. Det er ingen tvil om at vi er i dyrenes verden nå.


Naturen som bakteppe, lyden av bushen og det myke lyset fra stearinlyset vil flette seg sammen til et minne du aldri vil glemme.

Foto: Great Plains Kenya

Måltidene er et av dagens høydepunkter her på Mara Plains. Vi undrer alltid på hvordan kjøkkenet klarer å trylle frem så mye god mat her midt i bushen. Alle måltider og drikkevarer, også Champagne, er inkludert.  Det er ikke uten grunn at campen er medlem i prestisjetunge «Relais & Châteaux». Relais & Châteaux er en eksklusiv og anerkjent hotell- og restaurantforening som ble grunnlagt i 1954 i Frankrike og består av håndplukkede boutique hoteller og restauranter som tilbyr eksepsjonell gjestfrihet, service og kulinariske opplevelser. Relais & Châteaux er derfor synonymt med luksus, kvalitet og opplevelser, og det tiltrekker seg reisende som søker det beste innen overnatting, mat og gjestfrihet.

Mara Plains  tilbyr en intim og personlig safariopplevelse, uten faste tidspunkter for hverken aktiviteter eller måltider. Dagene tilpasses gjestenes individuelle preferanser og mulighetene som dyrelivet og naturen presenterer den dagen.

 

Sundowner. Foto: Great Plains Kenya

Mara Plains er ikke bare et sted for eventyrlystne voksne, men også et perfekt valg for de som ønsker å oppleve Kenyas dyreliv sammen med familien. Mara Plains aksepterer barn fra 6 år. Det er mulig for et barn å dele et rom med to voksne ved forespørsel. Den private Jahazi Suite kan ta opp til to voksne og tre barn i alderen 6 - 15 år. Great Plains Young Explorers - program er et spesielt utviklet, morsomt og lærerikt program for barn som byr på rekke opplevelser og aktiviteter som f.eks. fugletitting, matlaging, kreative oppgaver og sporing av dyreliv. 

Foto: Great Plains Kenya.

Dagene tilbringes med safari, fra setet i en åpen safaribil.  Mara Plains guider er stolte bærere av kunnskap og lidenskap for naturen og landet sitt, og er blant de beste i bransjen. Her har du også mulighet til å teste deg som naturfotograf. Hvert rom er utstyrt med profesjonelt kikkert- og kamerautstyr. Ved avreise får du en minnepinne med alle bilder du har tatt.

Olare Motorogi Conservancy er kjent for å ha den laveste tettheten av safaribiler i Masai Mara regionen og den største konsentrasjon av rovdyr i hele Afrika. Med kun én gjesteseng per 35 000 kvm får naturen muligheten til å trives og blomstre uforstyrret, i tråd med sitt opprinnelige formål.
Foto: Great Plains Kenya

Tilbud, safari i Masai Mara. «Bo 4 betal kun for 3 netter» :

Fra 52.598,- pr. person i dobbeltrom i perioden 1. november - 19. desember 2024


Prisen inkluderer:
 • Fly Nairobi Wilson - Olare Orok t/r inkl. 15 kg bagasje i myke sekker/vesker
 • 4 netter / 5 dager opphold og safari ved Mara Plains Camp
 • Alle måltider, anerkjent av «Relais & Châteaux» inkludert bushfrokoster, lunsjer og – middager. Fleksible spisetider
 • Alle diettbehov blir ivaretatt – husk å gi beskjed ved booking
 • Alle drikkevarer, inkludert Champagne
 • Profesjonell kamerautstyr, inkl. 100-400mm og 24-70mm linser. Minnepinne med alle bilder ved avreise
 • Høykvalitetskikkert som gjestene kan bruke på safari
 • Safari/game drives, både dag og kveldsturer med komfortable Toyota Landcruisere, med åpne sider og fullt utstyrt minikjøleskap fylt med drikkevarer og snacks
 • Parkavgifter
 • Great Plains Conservation & Community Contribution – går til støtte til  for en velfungerende sameksistens mellom dyrene og lokalbefolkningen
 • Vaskeriservice
 • Transfer mellom flyplassene i Nairobi


Flyreise t/r Norge kommer i tillegg. Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.


Ta kontakt for mer informasjon og bestilling. Vi har lang erfaring med Kenya og å skreddersy reiser til det Afrikanske kontinentet. Alle bostedene er kvalitetssikret av oss.


Det er fullt mulig å forlenge safarituren med sol og badeferie på eksotiske Zanzibar, Kenya kysten, Seychellene eller Mauritius. Destinasjoner som er kjent for sine fantastiske strender, krystallklart vann, luksuriøse resorts og avslappede atmosfære.

Et eksempel på en vanlig hverdag på safari:

05h00/06h00 - Tidlig «wake-up call» med rykende varm kaffe/te/sjokolade og litt kjeks på sengen

06h00 - game drive/safari, den friske morgenlukten, gyldne lys og dugg skaper en helt magisk opplevelse! Dyrene er mest aktive om morgenen.

10h00 - tilbake til campen for deilig frokost/brunsj.

11h30 - siesta; avslapping på campen

13h30 -  lunsj

16h00 - game drive med et stop for Sundowner (drink i solnedgangen) - en deilig avslutning på en safari

19h00 - tid for middag

Den ultimate safariopplevelsen i Masai Mara

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk! Vi kontakter deg fortløpende!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bildegalleri

No items found.