Sol & Bad

Reise til Maldivene | Vi skreddersyr din drømmereise

Maldivene - et paradis i Det indiske hav. Et reisemål som er helt unikt og helt ulikt noe annet sted i verden.

Maldivene - et paradis i Det indiske hav. En reise til Maldivene byr på fantastiske kritthvite strender, krystallklart vann og noen av de beste hotellene i verden. Det er et reisemål som er helt unikt og helt ulikt noe annet sted i verden. Her kan du nyte en deilig avslappende ferie. Selv om Maldivene er mest kjent for sol, bad og avslapping, byr mange av hotellene et godt utvalg av aktiviteter og underholdningen både på land og under havoverflaten.

Vi har et godt utvalg hoteller i vårt portefølje, fra de ultra luksuriøse til de mer tradisjonelle, sjarmerende hotellene. Basert på dine ønsker og hvem du reiser med vil vi kunne komme med våre anbefalinger, enten du ønsker en stor øy med en rekke fasiliteter for hele familien eller en bitteliten palmeøy uten noe "forstyrrelser", hvor stillheten kun er brutt av bølgeskvulp. Det finnes et hotell for de fleste. Blant de mange hotellene hjelper vi deg å finne DIN drømmereise.


Kuredu Island Resort & Spa:

Kuredu Island er én av Maldivenes største øyer og en av de få som har beholdt Maldivisk stil og sjarm. Kuredu ligger ca 45 minutters flytur fra hovedstaden Male. Her kan du ta av skoene ved ankomst og gå barbeint resten av oppholdet. En meget familievennlig resort.


Enten du ønsker å slappe av på vakre strender eller være aktiv, byr Kuredu Island Resort& Spa på mange flotte opplevelser, både til par, voksne og barnefamilier. Spør oss - vi har vært her.

Velkommen! Å ankomme med sjøfly er en fantastisk opplevelse i seg selv! Foto: Kuredu Island Resort & Spa.
Foto: Kuredu Island Resort & Spa
Helt nydelig strender på Kuredu. Foto: Kuredu Island Resort & Spa

Nika Island Resort & Spa:

Nika Island Resort & Spa  er et av de eldste og mest veletablerte resorter i tradisjonell stil på den nordlige Ari-atollen, bare en kort 20 - 25 minutters flytur med sjøfly fra Malé. Et område som er spesielt kjent for sin imponerende undervannsverden, vakre korallrev og rikt marineliv. Nika har et lett tilgjengelig husrev og flere lokale dykkesteder.


Stedet representerer Maldivene «som det pleide å være», en idyll midt i Det indiske hav, fremdeles uendret til tross for den raske utviklingen på Maldivene de siste førti årene. Alle de 44 villaene er bygget i henhold til den tradisjonelle maldiviske arkitektoniske stilen, sjarmerende og rustikk. En samling av antikviteter og unike maldiviske kunstverk dekorerer interiøret i alle villaene.

Deluxe Beach Villaer har "privat strand". Foto: Nika Island Resort & Spa
Tropisk sjønnhet. Nika Island er bygget på autentisk Maldiviansk vis, både når det gjelder interiør og arkitektur. Foto: Nika Island Resort & Spa
Deluxe Beach Villa. Foto: Nika Island Resort & Spa

LUX* South Ari Atoll: 

En fantastisk resort med stor utvalg av aktiviteter for både barn og voksne. Et dykkeparadis, med egen dykkesenter og snorkleutflukter til husrevet. Området rundt øya byr på yrende maritimt dyreliv - havskilpadder, delfiner, manta og hvalhai. Moderne luksus for hele familien som garantert vil overgå alle forventninger! Meget bra All Inclusive tilbud med innhold av høy kvalitet. Kun 25 minutter sjøflyreise fra flyplassen.

Beach Rouge-strandbar. Foto: LUX* South Ari Atoll
Romatic Water Villas. Foto: LUX* South Ari Atoll

Frister det å reise til Maldivene? Ta kontakt, så hjelper vi deg.


Reise til Maldivene

Maldivene er en klynge av små øyer i Det indiske hav, og landet består for det meste av vannet mellom dets 1.190 øyer, hvorav ca 90 er utviklet som turiststeder. Maldivene består av 26 atoller som har levende korallrev med et variert og rikt liv under vann, med tropisk fisk i alle farger, havskillpadder, hvaler og delfiner. Det er det lavest beliggende landet i verden, med en gjennomsnittlig høyde på bare ca 5 meter over havet. Maldivene byr på fantastiske laguner beskyttet av korallrev og andre atoller, flotte strender og er kjent for sine gode dykke- og snorkle muligheter og andre vannsportaktiviteter.


Maldivene har tropisk klima og kan besøkes hele året. Den tørre sesongen med lite regn og lavere luftfuktighet varer fra desember til april, og den "våte sesongen" preget av mer vind og regn varer fra mai til oktober. Men det beryt ikke at det regner konstant og regnsesongen kan også være en fin tid å besøke Maldivene, spesielt for deg som ønsker litt lavere priser.


Man flyr inn til "hovedøya" Male, og derifra kommer man seg videre til sin resort med enten speedbåt, sjøfly eller innenlandsfly i kombinasjon av båt. Beliggenheten er en viktig ting å tenke på. Noen av hotellene som ligger nærmest flyplassen og er tilgjengelig med båt kan ha mer støy fra fly og båttrafikken, samt man kan oppleve "lysstøy" på kvelden fra Male og naboøyer.


Vi anbefaler alltid å velge All Inclusive ved reise til Maldivene. Prisene er meget høye (godt over norske priser) da alt av varer er importert. Det finnes flere pakkeløsninger for All Inclusive, vi anbefaler å velge den som inkluderer alt, så slipper man å tenke på lommebok og hvor man kan spise, hva som er inkludert og hva som er ikke. Om mat og vin er ekstra viktig for dere, hjelper vi med å finne hoteller med ekspesjonelle "All Inclusive" pakker.


Maldivene byr på en rolig og avslappende ferie i billedskjønne, varme omgivelser og er for deg som liker å slappe av og roe helt ned. Hvis du ønsker deg litt mer opplevelser i ferien så kan vi foreslå at du kombinerer et opphold på Maldivene med f.eks. en stopover i Dubai eller med en opplevelsestur på Sri Lanka. På Sri Lanka kan vi anbefale en rundreise som byr på vakker natur og safari i en nasjonalpark, spennende kultur, deilig mat og besøk på en teplantasje. Sri Lanka byr på magiske opplevelser og fantastiske hoteller og er kun et kort flytur unna Maldivene.

Vi hjelper deg med å sette sammen drømme-kombinasjonen.

Maldivene

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk! Vi kontakter deg fortløpende!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bildegalleri

No items found.