Skip to main content

Cruise med MSC i vinter - Middelhavet og Atlanterhavet

cruise-middelhavet-msc-sinfonia
cruise-madeira
cruise-middelhavet-sinfonia-basseng
cruise-middelhavet-sinfonia-casino
cruise-middelhavet-sinfonia-hovedrestaurant
cruise-middelhavet-sinfonia-teater
cruise-middelhavet-valencia
cruise-tenerife-teide
cruise-middelhavet-marokko
cruise-middelhavet-sinfonia-lugar

Bestill ditt cruise med MSC Sinfonia senest 28. februar og få 50% rabatt på person nr. 2 i lugaren. Gjelder avreiser til 17. april 2019. Ta et lengre cruise, så får du opplevd masse og samtidig hatt tid til å slappe skikkelig av! Med ett lengere cruise, fra 10 til 13 dager, kan du kombinere fornøyelsen av å oppleve flere destinasjoner samtidig som du har tid til å slappe av og nyte skipets fasiliteter. Du har tid til en deilig spabehandling eller å bare sitte på dekk og nyte en god bok - du har flere dager å ta av. 

MSC Cruises skip MSC Sinfonia tar deg med på litt lenger cruise i de mørke høst- og vintermånedene. De tilbyr flere forskjellige ruter og datoer, vi hjelper til med å finne det som passer best for deg. 2 flotte ruter "bare" i Middelhavet og 1 rute hvor du får destinasjoner i både Middelhavet og Atlanterhavet - mange spennende og varierte destinasjoner hvor du kan oppleve masse forskjellig. Kunst, kultur, historie, arkitektur, flotte naturopplevelser, sol, strand, shopping og byliv - alt på en ferie!

Reiseforslag og priseksempel | Cruise i vinter med MSC Sinfonia: 

11 netters cruise "Glimt av Parthenon fra Genovas Caruggi" med MSC Sinfonia fra Barcelona. Avganger 11. februar , 16. mars og 6. april (fullbooket). Vårt priseksempel gjelder avreise 16. mars. 

Reiserute: Barcelona - til sjøs - Valletta - Korfu - Katakolon - Heraklion - Pireaus/Athen - til sjøs - Civitavecchia/Roma - Genova - Marseille - Barcelona

Fra 9.280,- i utvendig lugar

12 netters cruise "Madeira: vingårder og vulkanske klipper" med MSC Sinfonia fra Barcelona. Avreise 30. januar og 4. mars. Vårt priseksempel gjelder avreise 4. mars.  

Reiserute: Barcelona - til sjøs - til sjøs - Madeira - Tenerife - til sjøs - Tanger - Cartagena - til sjøs - Civitavecchia/Roma - Genova - Marseille - Barcelona

Fra 8.595,- i innvendig lugar

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen, rabatt for person nr. 2 er trukket fra 
  • Cruise i valgte type lugar 
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for fly t/r Barcelona. Transfer flyplass - havn, drikke om bord, obligatorisk tips (10 Euro pr. passasjer pr. døgn) samt frivillige utflukter kommer i tillegg. Tillegg for ev. ekstra døgn i Barcelona, høyere lugarkategorier og singel lugar. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

MSC Sinfonia

MSC Sinfonia er ikke av MSC Cruises sine nyeste skip, men det er nylig oppgradert og med et imponerende utvalg av nye funksjoner og fasiliteter er det vakre skipet nå enda bedre utstyrt for å tilfredstille alle behov. MSC Sinfonia er for deg som setter pris på at skipet du cruiser med ser ut som ett "skikkelig skip".  

Etter oppgraderingen har MSC Sinfonia fått flere romslige nye lugarer med balkonger og flott panoramautsikt. Restauranten og bufféområdene har blitt større, slik at de kan servere et enda større utvalg deilig mat. Det er satt av større områder til underholdning, og ved hjelp av prestisjetunge partnere som Chicco, LEGO® og Namco®, har skipet nå flotte nye lekeområder for barn i alle aldre, for eksempel en spennende "sprutepark" full av morsomme vannaktiviteter. Og for at du skal kunne slappe enda bedre av, så har de forbedret det flotte MSC Aurea Spa med mer plass til massasje.

San Carlo-teatret er et ultramoderne teater i klassisk stil. Merk at adgangen til teatret for kveldsshowene kun er tilgjengelig ved bestilling (ikke nødvendig på de andre skipene) - enkel bestilling om bord. Dette er bare en smakebit av hva et cruise på MSC Sinfonia kan tilby. Det er en verden av nye opplevelser å oppdage om bord, dag etter dag, øyeblikk etter øyeblikk. Fordi MSC Sinfonia er skipet som passer for deg.

Kombiner gjerne cruiset med ett opphold i Barcelona - vi hjelper deg med å skreddersy reisen! 

Buffetrestauranten om bord på MSC Sinfonia.

Spaavdelingen om bord på MSC Sinfonia. 

Lukk »

Søk reise