Skip to main content

Tyrkia er tilbake - gode priser og ledige plasser

Kleopatrastranden i Alanya. Foto: Ving
Tyrkisk bad. Foto: Sembo
Borgen i Alanya
Fossefall i elven Manavgat
Strand i Alanya
Antikt tempel i Side
Side, Tyrkia
Stranden i Side. Foto: Ving
Strand i Antalya. Foto: Ving
Tyrkisk te. Foto: Ving

Tyrkia er tilbake - nå vil nordmenn igjen reise til dette solrike landet! Charterselskapene melder om flere fly til Tyrkia fra Norge i sommer sammenlignet med sist år, så det er fortsatt plass om du har lyst til å reise. Hvorfor vil vi til Tyrkia igjen? Fordi vi vil ha sol, bad og gode hoteller til gode priser! 

Utvalget av reiser til Tyrkia er stort og det finnes direktefly fra Oslo og flere andre norske flyplasser. Reisemålene er mange på Den tyrkiske riviera, for eksempel Side, Alanya, Belek og Antalya. Hvilket reisemål du skal velge er opp til deg. På alle finner man flotte og barnevennlige hoteller med morsomme basseng- og badeanlegg perfekt for familier med små og store barn. Mange hoteller i Tyrkia tilbyr all inklusive hvor rikholdig frokostbuffet, fristende middagsmeny, snacks og all drikke er inkludert. Kjekt om man vil prøve å holde seg innefor feriebudsjettet – her får nemlig lommeboken hvile da alt stort sett er betalt på forhånd.

Tyrkia byr på uttallige flotte strender, herlig badevann, koselige små byer med stort utvalg av spisesteder, spennende butikker samt rikholdige utfluktsmuligheter. Og alt dette til meget gode priser!  I tillegg til stedene langs Den tyrkiske riviera finnes det også flere badebyer langs Egeerhavet, og en storbyferie i Istanbul - byen hvor øst møter vest - er så absolutt å anbefale.

Varmt og solsikkert - god kvalitet

Vi kan nesten garantere at du får strålende sol om du legger ferien din til Tyrkia! Sesongen er lang, prisene gode og kvaliteten høy så alt ligger til rette for en flott ferie på alle måter. I Tyrkia er det investert i mange nye hotell de siste årene og infrastrukturen i landet har fått et løft, alt for å tilrettelegge best mulig for deg som turist. Er man i Tyrkia så bør man absolutt prøve hamam, du kan ikke få en bedre start på ferien en enn skikkelig hamam-behandling! For de som ikke vet det er en Hamam en tyrkisk kurbad hvor man blir skrubbet, massert og badet etter alle kunstens regler. Vi garantere deg en REN fornøyelse!

Snart sommerferie

Sommerferien nærmer seg, og flyene sørover begynner å fylles opp. Men til Tyrkia er det fremdeles mulig å finne ledige plasser til gode priser. Her finner du alt fra de enkle familiedrevne hotellene, til de store resortene med enormt utvalg, alt fra helt enkel standard til all inklusive hoteller i den absolutte luksusklassen. Kort sagt noe for enhver smak! 

Er det fullt hos charterselskapene eller du ønsker noe litt annet setter vi sammen din helt egne pakkereise med rutefly og ønsket bosted. Ved en skreddersydd pakke har du et enormt utvalg og er ikke bundet til faste reiselengder eller avreisedager. Spør oss - så sjekker vi alternativene for deg! 

Noen reiseforslag/priseksempler: 

Charter med Familien: 1 uke på Vings 4+ - stjerners Sunwing Side Beach, et komplett familiehotell som mottok den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset 2018" for beste familiehotell i Tyrkia. Her kan du bade i store basseng, slappe av i komfortable solsenger eller gå den korte turen ned til stranden. Sides østre, lange strand ligger kun 500 meter fra hotellet. Her finner du også Sunwings egen Beach Club. Hotellet har en egen badebuss som kjører deg til og fra stranden. Hotellet tilbyr en rekke aktiviteter og du kan selvfølgelig møte Vings maskoter Lollo & Bernie, som ser til at de minste og viktigste gjester har det ordentlig bra på ferie. Har barna det bra, så har vi voksne det bra også. Du kan velge mellom en rekke forskjellige leilighetstyper. Vårt priseksempel er for 2 voksne og 2 barn som reiser sammen fra Oslo 23. juni og som bor i en 2 - roms family leilighet med balkong mot bassengområdet. Ingen måltider er inkludert, men kan kjøpes mot tillegg. 

Fra 22.134,- for 2 voksne og 2 barn med avreise 23. juni

Charter med kjæresten eller vennegjengen: 1 uke på Vings 4+ - stjerners Sunprime Alanya Beach, et hotell med 16 - års grense. Sunprime Alanya Beach er et av Vings mest populære hotell i Alanya. Du bor direkte på den fine Kleopatrastranden, og flere av hotellets rom og suiter har en fantastisk utsikt mot havet. Det er mange forskjellige leilighet- og romtyper, og mot tillegg kan du få frokost, halvpensjon eller all - inklusive inkludert i prisen. Priseksemplet gjelder avreise 30. juni, opphold i Classic suite, balkong mot omgivelsene, fratrukket rabatt pr. 15. mai.    

Fra 7.445,- pr. person når 2 voksne reiser sammen 30. juni

Skreddersydd reise med rutefly: Fly Oslo - Alanya og bo 1 uke på 3+ - stjerners Kleopatra Dreams Beach Hotel med All Inklusive inkludert (Sembo). Hotellet ligger kun 100 meter fra den fine Kleopatra stranden og 1,5 km fra Alanya sentrum. Hotellet er ett av de best likte hotellene i Alanya (nr. 10 av nesten 700 hoteller i Alanya på Tripadvisor) og har en veldig fin beliggenhet. Her finner du mange fasiliteter og har både mat og drikke inkludert i prisen. Og med såpass lav pris kan man kanskje ta seg råd til å spise noen av måltidene på en av Alanyas mange fine spisesteder. Vårt priseksempel gjelder med reise 20. - 27. august i dobbeltrom med "skrå" havutsikt og all inklusive inkludert. 

Fra 6.600,- pr. person når 2 voksne reiser sammen 20. august, med all inklusive inkludert

  • Fly Oslo - Tyrkia t/r 
  • 7 netter - angitte måltider
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for transport flyplass - hotell t/r og ev. måltider.  

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Lukk »

Søk reise