Skip to main content

Transatlantisk cruise med Celebrity Cruises

Balkonglugar paa Celebrity Eclipse

Bli med Celebrity Eclipse på et transatlantisk cruise 23. november! Et cruise over Atlanterhavet er herlig og avslappende, man får god tid til å roe helt ned og nyte de fantastiske fasilitetene om bord samtidig som man også besøker spennende destinasjoner i begynnelsen og slutten av cruiset. 

På seilingene over Atlanterhavet vil det velges ruter som gir så behagelige værforhold som mulig. De Transatlantiske seilingene går fra Amerika til Europa på våren og motsatt vei på høsten, når man flytter skipene fra ett seilingsted til ett annet. 

Celebrity Eclipse

Ett cruise med Celebrity Cruises byr på luksus, komfort og vakker design. Om bord på Celebrity Eclipse venter et stort utvalg av aktiviteter, restauranter, barer, underholdning og butikker som du har god tid til å nyte på cruiset over Atlanteren. Nyt havbrisen fra en solseng oppe på dekk, ta et deilig bad i bassenget. Besøk "grøntområdet" The Lawn Club - et grøntområde med ekte gress som er perfekt for både boccia-spill og piknik. Celebrity Eclipse har også et herlig spa, shoppingområder, kasino og kino. Du har mange restauranter å velge mellom – alt fra smakfull italiensk à la carte til velfylte buffeer. Det er også en vinkjeller om bord, der dyktige vinkelnere byr på nye smaksopplevelser. Om bord på Celebrity Eclipse kan du virkelig nyte livet og roen! 

Reiseruten

Cruiset starter i Barcelona, og du besøker Cartagena, Lanzarote og Gran Canaria før turen går videre over Atlanteren. Over på den andre siden kan du oppleve både Rio de Janeiro og Sao Paulo i Brazil før cruiset ender i Buenos Aires. Cruiset kan gjerne kombineres med ekstra overnattinger i enten Barcelona eller Buenos Aires, eller hvorfor ikke begge steder? Vi hjelper deg med det praktiske. 

Inkludert i reiseforslaget transatlantisk cruise med Celebrity Eclipse: 

Fly Oslo - Barcelona, Buenos Aires - Oslo, 16 netters transatlantisk cruise med Celebrity Eclipse. Utreise fra Barcelona 23. november, ankomst Buenos Aires 9. desember. 

Cruisets reiserute: Barcelona - Cartagena, Spania - til sjøs - Lanzarote - Gran Canaria - 7 dager til sjøs - Rio de Janeiro - Sao Paulo - til sjøs - til sjøs - Buenos Aires

Fra 20.050,- i innvendig lugar

Fra 22.450,- i utvendig lugar

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • Fly Oslo - Barcelona, Buenos Aires - Oslo 
  • Cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Ha god tid til å nyte livet om bord Celebrity Eclipse

 

Bassengområdet på Celebrity Eclipse. 

Las Canteras stranden i Gran Canaria

Tango i Buenos Aires.

Skyline i Sao Paulo, Brasil

Utsikt over Rio de Janeiro, Brasil.

 

Lukk »

Søk reise