Skip to main content

Tilbud på reise til Sør Afrika | Bennett Ferie

sor-afrika-imbali-safari-lodge-elefant
sor-afrika-imbali-safari-lodge-suite
sor-afrika-imbali-safari-lodge
sor-afrika-leiebil-kyst
sor-afrika-safari-sjiraff
sor-afrika-sunsquare-cape-town-utsikt
sor-afrika-sunsquare-cape-town

Reise til Sør Afrika - nå har vi et unikt tilbud for reise i perioden 10. - 27. desember og 5. - 31. januar! Vi har fått ett supert tilbud med sterkt reduserte priser på utvalgte lodger/hoteller i Sør Afrika. Ta en førjulstur og kombiner fantastisk safari, med storby og julegave shopping, flotte natur og kulturopplevelser. Smak på Sør Afrikas gode viner på en heldags privat tur til vakre vinområder, hvor vinsmaking på den kule og kjente Babylonstoren Wine Estate er inkludert.

Vår vinter er sommer i Sør Afrika og her kan du nyte varme og solfylte dager med opp til 30 grader. Bytt ut kulden og mørket i desember og januar med varme, fantastiske opplevelser og førsteklasses overnatting!

Reiseforslag og priseksempel | Opplevelsesreise i Sør - Afrika, priseksempel med avreise 9. desember, fra 22.255,- . Avreise 13. januar fra 21.100,- pr. person. 

Inkludert i tilbudet:

 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
 • Fly Oslo - Cape Town - Johannesburg t/r 
 • Fly Cape Town - Skukuza - Johannesburg  med South African Airways el lignende
 • 5 netter/ 6 dager i Cape Town på utvalgte hotell med frokost inkl.
  • Sunsquare Cape Town City Bowl 4+ / Southern Sun Waterfront 4+ / Southern Sun The Cullinan 5+
 • Halvdags Cape Town City Tour med egen guide og bil – bli kjent med byen slik at du kan utforske videre på egen hånd
 • Heldags Cape Peninsula Tour med egen guide og bil - en av de vakreste utfluktene i Sør Afrika. Med egen guide får dere maksimalt utbytte av turen hvor dere får fantastisk innside informasjon og lærer mye om historie og lokal kultur
 • Heldags Winelands Tour med egen guide og bil – Stellenbosh og Franschhoek
  • Vin og sjokoladesmaking på Waterford Estate
  • Vinsmaking på Babylonstoren Wine Estate
  • Plukk din egen salat i hagen på Babylonstoren, smak på vinen og nyt de vakre omgivelsene på denne farmen
 • 2 netter/3 dager safari på deres utvalgte lodge/camp med helpensjon
  • Hoyo Hoyo Safari Lodge 4+/ Imbali Safari Lodge 4++ / Hamiltons Tented Camp 5+
 • Alt nødvendig privat transfer
 • 24h assistanse på telefon
 • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser, tillegg for ekstra netter og singelrom. Priseksemplet er med bostedene Souther Sun City Bowl i Cape Town og Hoyo Hoyo Safari Lodge og prisen for reiseopplegget uten fly er fra 11.500,-, med 1.200,- pr. person tillegg ved valg av Souther Sun Waterfront i Cape Town og Imbali Safari Lodge og 3.500,- pr. person i tillegg ved valg av Southern Sun The Cullinan i Cape Town og Hamiltons Tented Camp.    

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg! 

Om Sør Afrika, reisen og bostedene

Mangfoldige Sør Afrika byr på førsteklasses opplevelser. Uendelig kombinasjonsmuligheter, store variasjoner, noen av verdens vakreste vingårder og fantastiske kulinariske opplevelser, overveldende natur, The Big Five, flotte golfmuligheter, pulserende byliv med gallerier, boutiques og musikk og nydelig strender langs kysten. Vi lover god valuta for pengene og uforglemmelig opplevelser for hele familien! Et stort pluss ved å reise til Sør Afrika er at det ikke er noen tidsforskjell - du slipper jetlag og ved ankomst er du klar til å starte rett på eventyret!

Våre utvalgte hoteller i Cape Town har flott beliggenhet for utforsking av byen og i nærhet av det meste, alle har svømmebasseng hvor du kan kjøle ned etter en lang dag i byen og flott takterrasse eller bar før hyggelig førmiddags aperitif. 

Hoyo Hoyo Safari Lodge - Autentisk og avslappet atmosfære i ekstraordinære omgivelser i Kruger nasjonalpark, en av Afrikas mest berømte safari områder og hjem til de 5 store. Tradisjonelle rondawelrom i afrikansk stil, byr på et varmt og hyggelig opphold. Med kun 6 telt er det en virkelig eksklusiv og personlig opplevelse. Passer utmerket for millennials og deg som ønsker noe litt mer ”funky/edgy”.

Imbali Lodge - denne eksklusive lodgen ligger i den verdensberømte Kruger nasjonalpark  og har private suiter, hver med sitt eget private basseng og eget bad med praktfull utsikt over villmarken. Kun 12 rom. Det glitrende svømmebassenget  lover en forfriskende dukkert, samtidig som du får muligheten til å nyte det rike dyrelivet som kommer til Imbali-vannhullet for en kjølig drink. Måltider serveres i den komfortable spisesalen hvor et imponerende Jackalberry tre stiger gjennom dekket og Tsonga-stylet stråtak. Middagen kan du få servert under stjernene mens du hører på de fortryllende lydene av den omkringliggende bushen som blir levende om natten. Safarier utføres på den private Mluwati-konsesjonen med tilgang til den større Kruger nasjonalpark.

Hamilton Tented Camp - eksklusiv camp med seks praktfulle telt, hver med sin egen terasse,  badekar, utendørs dusj og en suveren utsikt over sesongens elv. Klassisk camp i ”Out of Africa” stil med romantisk stemning. Fantastisk opplevelse for den kresne gjesten.

Sør Afrika har en lang vinkultur og har produsert vin i mer enn 350 år. Her er det mange flotte og spennende produsenter og vakre gårder omgitt av flott landskap.

Babylonstoren - en av de meste kjente og populære vingårdene i Sør Afrika akkurat nå! De fleste internasjonale tidsskrifter som Conde Nast Traveler, Elle, Vanity Fair og Forbes har skrevet om denne perlen og kåret den som en av Sør Afrikas fineste. En opplevelse for alle sanser. Herlig hage med økologiske grønnsaker, frukt og planter, restauranter som serverer himmelsk mat og design gårdsbutikk hvor du har mulighet å kjøpe inn de kuleste julegavene.

Lukk »

Søk reise