Skip to main content

Tilbud med Azamara Cruises | Bennett Ferie

azamara-cruise-skip
balkonglugar-cruise-azamara
basseng-cruise-azamara
karibien-strand-cruise-azamara
lunsj-ute-cruise-azamara
amalfikysten-middelhavet-cruise-azamara
rio-de-janeiro-cruise-azamara
cruiseskip-cannes-middelhavet-azamara

Her er en oversikt over tilbud som gjelder pr. nå på Azamara Cruises, det minste og mest luksuriøse medlemmet av "RCCL-familien". Azamara Cruises har 3 mindre, klassiske skip som hver tar i underkant av 700 passasjerer, elegante skip med en avslappende og intim atmosfære om bord. Rederiet har fokus på spennende reiseruter og destinasjoner, mat, vin, velvære og god service. Med mindre skip kan du besøke de små havnene som er utilgjengelige for de større skipene, og ofte ligger skipene som et hotell på spennende steder over natten. 

50% rabatt på gjest nr. 2 i lugaren

Bestill ditt cruise senest 28. februar og få 50% rabatt på gjest nr. 2 i lugaren + Wifi for en enhet inkludert. Gjelder utvalgte lugartyper og avganger i Europa og Alaska med avreise etter 6. april 2019. Spør oss - vi har oversikten. 

  • Azamara Club Cruises 

Rederiet har 3 skip, Azamara Journey, Azamara Quest og nye (august 2018) Azamara Pursuit. Skipene er meget elegante og det finnes for eksempel butlerservice og SPA-avdeling om bord. Azamara Club Cruises ønsker alltid å levere enestående service og fantastisk mat, kombinert med reiseruter til spennende destinasjoner over hele verden. Hva med å oppleve karneval i Rio eller Rally Monte Carlo?

Målgruppen er par uten barn, 40+; erfarne og kresne cruisegjester som setter større pris på god service, kvalitet og spennende destinasjoner, kultur og opplevelser enn at skipet nødvendigvis har en rekke spektakulære aktivitetstilbud. 

Lukk »

Søk reise