Skip to main content

Tilbud med Azamara Cruises | Bennett Ferie

azamara-cruise-skip
balkonglugar-cruise-azamara
basseng-cruise-azamara
karibien-strand-cruise-azamara
lunsj-ute-cruise-azamara
amalfikysten-middelhavet-cruise-azamara
rio-de-janeiro-cruise-azamara
cruiseskip-cannes-middelhavet-azamara

Her er en oversikt over tilbud som gjelder pr. nå på Azamara Cruises, det minste og mest luksuriøse medlemmet av "RCCL-familien". Azamara Cruises har 3 mindre, klassiske skip som hver tar i underkant av 700 passasjerer, elegante skip med en avslappende og intim atmosfære om bord. Rederiet har fokus på spennende reiseruter og destinasjoner, mat, vin, velvære og god service. Med mindre skip kan du besøke de små havnene som er utilgjengelige for de større skipene, og ofte ligger skipene som et hotell på spennende steder over natten. 

Dobbel oppgradering - få balkonglugar til prisen av en innvendig lugar

Bestill ditt cruise senest 7. desember og du kan få en balkonglugar til prisen av en innvending lugar på utvalgte seilinger med Azamara Club Cruises. Bo i en balkonglugar, men betal for en innvending lugar. Gjelder på utvalgte seilinger i Europa, Karibien, Asia, samt Australia og New Zealand i 2019 og 2020, vi har oversikten.

  • Azamara Journey: Utvalgte seilinger mellom 1. mars 2019 og 26. april 2020
  • Azamara Quest: Utvalgte seilinger mellom 8. mars 2019 og 28. mars 2020
  • Azamara Pursuit: Utvalgte seilinger mellom 9. mars 2019 og 23. mars 2020

Bestill tidlig tilbud

Hvis du bestiller cruise med Azamara Journey og Azamara Quest minst ett år før avreise, kan du få opp til USD 1.000 i "lommepenger" per lugar som du kan bruke på utflukter, spa og spesialitetsrestauranter om bord. 

  • Club World Owner og Club Ocean Suiter: $1.000 per lugar
  • Club Spa og Club Continent Suiter: $500 per lugar
  • Club Veranda lugarer: $400 per lugar
  • Club Oceanview og Club Interior lugarer: $300 per lugar

Tilbud på singel lugar

På utvalgte seilinger med Azamara Journey og Azamara Quest betaler man kun 125% av prisen når man bestiller singel lugar. Begrenset antall lugarer.

Azamara Club Cruises 

Rederiet har 3 skip, Azamara Journey, Azamara Quest og nye (august 2018) Azamara Pursuit. Skipene er meget elegante og det finnes for eksempel butlerservice og SPA-avdeling om bord. Azamara Club Cruises ønsker alltid å levere enestående service og fantastisk mat, kombinert med reiseruter til spennende destinasjoner over hele verden. Hva med å oppleve karneval i Rio eller Rally Monte Carlo?

Målgruppen er par uten barn, 40+; erfarne og kresne cruisegjester som setter større pris på god service, kvalitet og spennende destinasjoner, kultur og opplevelser enn at skipet nødvendigvis har en rekke spektakulære aktivitetstilbud. 

Lukk »

Søk reise