Skip to main content

Tilbud med Azamara Cruises | Bennett Ferie

azamara-cruise-skip
balkonglugar-cruise-azamara
basseng-cruise-azamara
karibien-strand-cruise-azamara
lunsj-ute-cruise-azamara
amalfikysten-middelhavet-cruise-azamara
rio-de-janeiro-cruise-azamara
cruiseskip-cannes-middelhavet-azamara

Her er en oversikt over tilbud som gjelder pr. nå på Azamara Cruises, det minste og mest luksuriøse medlemmet av "Royal Caribbean Cruises-familien". Azamara Cruises har 3 mindre, klassiske skip som hver tar i underkant av 700 passasjerer, elegante skip med en avslappende og intim atmosfære om bord. Rederiet har fokus på spennende reiseruter og destinasjoner, mat, vin, velvære og god service. Med mindre skip kan du besøke de små havnene som er utilgjengelige for de større skipene, og ofte ligger skipene som et hotell på spennende steder over natten. 

50% rabatt på gjest nr. 2 

Bestill senest 31. mai og få 50% rabatt på person nr. 2 i lugaren på utvalgte seilinger med Azamara Cruises fra 3. oktober 2020.

Grand Voyages

Et "Grand Voyage" cruise er hvis du tar 2, 3 eller flere cruise rett etter hverandre. Bestill 2 eller flere cruise, så får du fri wifi for en enhet inkludert + on board credit. Jo lengre cruise, jo mer lommepenger til å bruke om bord:

  • $150 OBC for cruise som er 4 netter eller færre
  • $300 OBC for 5 - 8 netter
  • $400 OBC for cruise som er 9 netter eller lenger
     

Azamara Club Cruises 

Azamara Cruises er den minste medlemmen av "Royal Caribbean Cruises - familien" og har tre mindre, klassiske skip som hver tar i underkant av 700 passasjerer; Azamara Journey, Azamara Quest og Azamara Pursuit. Det er en avslappende og hyggelig atmosfære om bord og skipene er meget elegante.

Rederiet har fokus på spennende reiseruter og destinasjoner, mat, vin, velvære og utmerket service. Azamara tilbyr reiseruter over hele verden, så her vil du garantert finne et cruise og destinasjon som passer deg. Med mindre skip kan du besøke de små havnene som er utilgjengelige for de større skipene, og ofte ligger skipene som et hotell på spennende steder over natten.

Kvaliteten på mat og vin om bord er høy og du kan velge å spise i hovedrestauranten og bufferestaurant (inkludert i prisen) eller en av de to spesialrestauranter Aqualina og Prime C. Drikkevarer til alle måltider og i alle skipets barer og spisesteder er inkludert i prisen. Om kvelden er det et godt og variert underholdningstilbud med både show, musikk og dans. På utvalgte seilinger med Azamara Journey er det norske kaptein Johannes Tysse som er sjef på broen.

Målgruppen er par uten barn, 40+; cruisegjester som setter større pris på god service, kvalitet og spennende destinasjoner, kultur og opplevelser enn at skipet nødvendigvis har en rekke spektakulære aktivitetstilbud. 

Alltid inkludert for alle gjester:

• AzAmazing Evenings (på de fleste seilinger) - eksklusiv og autentisk kveldsutflukt i land for å gi deg et unikt perspektiv og smak på kulturen i landet du besøker
• Drikkevarer inkl. flaskevann, brus, spesialkaffe og te, utvalgte alkoholholdige drikker
• Tips til personalet
• Selv service klesvask
• Shuttlebuss på utvalgte destinasjoner
• Concierge service

I tillegg har suite gjester dette inkludert:

• Engelsk butler
• 235 minutter fri internett per gjest
• 1 bag klesvask per suite inkl.
• Afternoon Tea på rommet
• USD 300 pr. person til bruk om bord

Dette er en opplevelse!

For å gjøre det enkelt for deg har vi samlet alle avgangene til Azamara Cruises på ett sted. Her kan du søke på skip, destinasjoner, datoer, pris etc. De fleste priser oppdateres en gang i døgnet. Dessverre er det ikke mulig å vise barnerabatter eller priser for singellugarer. Prisene i søket er ikke inkl. alle kampanjerabatter. Har du barn med eller ønsker singellugar, så legg dette inn i kommentarfeltet så får du en oppdatert pris tilbake fra våre cruiseksperter.

Søk cruise med Azamara Cruises


Lukk »

Søk reise