Skip to main content

Tilbud med Azamara Cruises | Bennett Ferie

azamara-cruise-skip
balkonglugar-cruise-azamara
basseng-cruise-azamara
karibien-strand-cruise-azamara
lunsj-ute-cruise-azamara
amalfikysten-middelhavet-cruise-azamara
rio-de-janeiro-cruise-azamara
cruiseskip-cannes-middelhavet-azamara

Her er en oversikt over tilbud som gjelder pr. nå på Azamara Cruises, det minste og mest luksuriøse medlemmet av "RCCL-familien". Azamara Cruises har 3 mindre, klassiske skip som hver tar i underkant av 700 passasjerer, elegante skip med en avslappende og intim atmosfære om bord. Rederiet har fokus på spennende reiseruter og destinasjoner, mat, vin, velvære og god service. Med mindre skip kan du besøke de små havnene som er utilgjengelige for de større skipene, og ofte ligger skipene som et hotell på spennende steder over natten. 

Spar opp til 30% 

Bestill en av mange utvalgte cruise med Azamara Cruises senest 31. august og få opp til 30% rabatt. Gjelder de fleste cruise med avreise i perioden 5. november 2019 - 14. november 2020. Spør oss - vi har oversikt over priser og hvilke cruise tilbudet gjelder for. 

Grand Voyages

Et "Grand Voyage" cruise er hvis du tar 2, 3 eller flere cruise rett etter hverandre. Bestill 2 eller flere cruise, så får du fri wifi for en enhet inkludert + on board credit. Jo lengre cruise, jo mer lommepenger til å bruke om bord:

  • $150 OBC for cruise som er 4 netter eller færre
  • $300 OBC for 5 - 8 netter
  • $400 OBC for cruise som er 9 netter eller lenger

Azamara Club Cruises 

Rederiet har 3 skip, Azamara Journey, Azamara Quest og Azamara Pursuit (nytt august 2018). Skipene er meget elegante og det finnes for eksempel butlerservice og SPA-avdeling om bord. Azamara Club Cruises ønsker alltid å levere enestående service og fantastisk mat, kombinert med reiseruter til spennende destinasjoner over hele verden. Hva med å oppleve karneval i Rio eller Rally Monte Carlo?

Målgruppen er par uten barn, 40+; erfarne og kresne cruisegjester som setter større pris på god service, kvalitet og spennende destinasjoner, kultur og opplevelser enn at skipet nødvendigvis har en rekke spektakulære aktivitetstilbud. 

Lukk »

Søk reise