Skip to main content

Elvecruise - Sykkelcruise langs Donau

Sykkelcruise langs Donau.© Michael Baier - Vistatravel

Sykkelcruise er den "hotteste" trenden innen elvecruise. Det settes opp behagelige sykkeletapper langs elvebredden og "hotellet" følger etter deg. På sykkelen får du nærkontakt med livet langs elvebredden.

På dette cruiset kan du oppleve høydepunktene langs vakre Donau fra sykkelsetet! Det hyggelige elvecruiseskipet MS Normandie er en trofast følgesvenn, og skulle du ønske om å slappe av en dag eller to kan du nyte reisen fra soldekket ombord i stedet. Når kvelden kommer er det tid til å fordøye dagens inntrykk og hygge seg med en deilig middag og godt selskap om bord. Sykkelcruise er en utmerket kombinasjon av aktivitet og avslapning!

Noen høydepunkter på reisen er besøk i de tre hovedstedene Bratislava, Budapest og Wien, katedralen i Esztergom, naturskjønne Schlögener Schlinge og den UNESCO-vernede Wachaudalen. 

MS Normandie er et hyggelig mellomklasseskip. På øverste dekk finner du panoramasalong med bar og på hoveddekket ligger restauranten. På soldekk er det både solstoler, vanlige stoler og bord. Alle lugarene er utvendige 

Du trenger ikke ha med egen sykkel - om bord utstyres du med en lett unisex tursykkel med syv gir og sykkelveske. El-sykkel i begrenset antall (kun på forespørsel). Terrenget underveis er flatt og godt egnet for fritidssyklister. Det informeres om dagens tur om bord. Fellesturene ledes av skipets sykkelguide. Det er ingen guiding underveis. Vista Travels reiseleder sykler sammen med de fra gruppen som ønsker å sykle samlet. 

Inkludert i reisen:  

Fly fra Oslo, 7 netters sykkelcruise om bord på MS Normandie. Gruppeturer med avgang 23. juni og 15. september 2018. Priseksemplet gjelder avgang 15. september.

FRA 15.340,- 

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • Fly Oslo - München t/r med Lufthansa 
  • Transport flyplass–skip t/r
  • Syv netters cruise i utvendig lugar på hoveddekk
  • Helpensjon om bord fra middag første dag til frokost siste dag
  • Leie av sykkel
  • Sykkeltur med reiseleder
  • Norsk reiseleder fra Vista Travel
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for tilslutningsfly. Tillegg for valgfrie utflukter (Disse kan kun bestilles og kjøpes om bord.), drikkevarer, tips til skipets besetning, leie av el-sykkel (kr 890), fergebilletter (ca. 1–2 euro pr. ferge) samt avbestilling- og reiseforsikring

Reisen har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. Tekn. arrangør: VistaTravel

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Lukk »

Søk reise