Skip to main content

Las Palmas, både storbyferie og sydentur | Bennett

strand-las_canteras-las_palmas-sydentur
gate-las-palmas-gran-canaria-sydentur
catedral-de_santa_ana-las_palmas-gran_canaria
fjellandskap-gran-canaria
las_palmas-dalside-pastellfargede-hus
katedralen-utsikt-las_palmas-gran_canaria
catedral-de_santa_ana-las_palmas-gran_canaria
strand-by-las_palmas-gran_canaria
utsikt-las_palmas-fjell-by-gran_canaria
utsikt-hav-las_palmas-gran_canaria

Reis til Las Palmas, Gran Canaria's øyhovedstad, og du får to ting på en gang, både storbyferie og sydentur! Til tross for turiststrømmen til Gran Canaria har Las Palmas sin egen identitet, tradisjonell og spansk, men også moderne og internasjonal. En skikkelig storby med deilig klima, og med Las Canteras, en av verdens beste storbystrender. 

Priseksempel | Reise til Las Palmas på Gran Canaria, 8 netter med avreise 19. januar 2022: 

Fly Oslo - Las Palmas t/r, 8 netter på 2 - stjerners Hotel Apartamento Bajamar, et enkelt men meget godt likt leilighetshotell sentralt i Las Palmas. Gangavstand fra Plaza Espana og i nærheten av La Regenta museum for moderne kunst. Dette hotellet ligger rett i nærheten av Gran Canaria Marina og Santa Catalina-park. Leilighetshotellet har 19 rom med gratis wifi, air condition og kjøkken med kjøleskap og komfyrtopp. 

Fra 5.850,- 

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Las Palmas t/r (DY-PT, bagasje inkl.)
  • Overnatting i studioleilighet, ingen måltider (SH) 
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreiseflyplasser og med andre bosteder. Tillegg for ekstra netter og singelrom. Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til konserter, utflukter, sightseeing og mye mer. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Frister det med en reise til Las Palmas? Ta kontakt for tips, råd og bestilling av reise!

Ferie i Las Palmas, Gran Canaria

Las Palmas har i de senere årene utviklet seg til en skikkelig storby, som ikke står noe tilbake for mer kjente spanske storbyer på fastlandet. Her får du shopping i toppklassen i den trendy bydelen Triana, utsøkte restauranter og ikke minst den glimrende stranden Playa de las Canteras midt i byen – kanskje den beste på hele øya. Sjekk ut huset til Columbus i den historiske bydelen Vegueta, og gå for all del ikke glipp av et biffmåltid på restaurant Novillo Precoz i Santa Catalina. Las Palmas er en ekte, spansk storby hvor siestaen midt på dagen er hellig, mens det yrer av liv sent utpå kvelden. 

Flere av charteroperatørene har 1 og 2 ukers turer til Las Palmas. Ønsker du mer valgfrihet, kanskje en 10 dagers-tur eller en langweekend, kan du reise med rutefly. Vi setter sammen reisen som passer deg best! 

Reisetips: Høydepunkter på Gran Canaria. 

Vakker balkong i Las Palmas. Foto: Pixabay

Las Canteras stranden i Las Palmas. Foto: Pixabay

Roque Nublo, i underkant av en times kjøretur fra Las Palmas. Foto: TravelStock

Lukk »

Søk reise