Skip to main content

Sydentur til trivelige Puerto de Mogan på Gran Canaria

gate-puerto_mogan-gran_canaria
hav-fyr-puerto_de_mogan-sydentur
amadores-stranden-gran_canaria-sydentur
strand-aktiviteter-puerto_de_mogan-sydentur
havne-puerto_de_mogan-sydentur
havn-puerto_de_mogan-sydentur
hus-blomster-puerto_de_mogan-sydentur
kanal-blomster-puerto_de_mogan-sydentur
strand-anfi_del_mar-gran_canaria-sydentur

Legg sydenturen til idylliske Puerto de Mogan på Gran Canaria. Den koselige byen har mange kanaler og trange, stemningsfulle gater som går mellom de små, vakre husene, og med vakre blomster over alt. Reiser du på sydentur til Puerto de Mogan har du strand (flere gode strender innen kort rekkevidde), mange vannsportmuligheter, nærhet til turstier i fjellene rundt og ikke minst en trivelig landsby med et godt utvalg spisesteder og butikker. Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill sydenturen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede. 

Priseksempel | Sydentur til Puerto de Mogan, Gran Canaria, reise 26. november - 3. desember: 
Fly Oslo - Las Palmas t/r, 7 netter på 3+ - stjerners Cordial Mogan Valle i Puerto de Mogan. Leilighetshotell med stort bassengområde (2 basseng oppvarmet november-mars/22 grader) i Puerto de Morgan. Stille beliggenhet 650 m fra stranden og 600 m fra sentrum.

Fra 12.395,-

Prisen inkluderer: 

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Direktefly Oslo - Las Palmas t/r (SK-OH, bagasje inkl.)
  • Overnatting i leilighet med 1 soverom, ingen måltider inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreiseflyplasser og med andre bosteder. Frokost el. halvpensjon mot tillegg. Tillegg for ekstra netter og singelrom. Puerto de Mogan er ikke det rimeligste stedet å bo på Gran Canaria - spør oss gjerne om rimeligere alternativer. Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til konserter, utflukter, sightseeing og mye mer. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Frister det med en reise til Gran Canaria? Ta kontakt for tips, råd og bestilling av reise!

Flere av charteroperatørene har 1 og 2 ukers turer til Gran Canaria. Ønsker du mer valgfrihet, kanskje en 10 dagers-tur eller en langweekend, kan du reise med rutefly. Vi setter sammen reisen som passer deg best! 

Reisetips: Høydepunkter på Gran Canaria. 

Basseng på Cordial Mogan Valle. Foto: WebBeds

Badet i en av leilighetene på Corial Mogan Valle. Foto: WebBeds

Uteområde på Cordial Mogan Valle. Foto: WebBeds

Lukk »