Skip to main content

Storbyhopping høstferien 2018

Colosseum, Roma
Par på sightseeing i Roma
Sacre Coeur, Paris
Slottet i Disneyland Paris
Louvre, Paris
Palace of Luxembourg, Paris
Eiffeltårnet - sommer
Peterskirken, Roma
Spansketrappen i Roma
Piazza Navona, Roma

"Hopp" fra storby til storby med fly i høstferien - opplev flere av Europas storbyer på en og samme reise! Et tips fra oss er å ikke gape over alt for mye på for kort tid, husk at du skal ha tid til å nyte byene du besøker. 

Mange hopper fra øy til øy i den greske øyverdenen om sommeren og nyter sol og bad. Er du mer glad i byliv enn strandliv kan vi anbefale å oppleve flere byer på en ferie. Ønsker du en kombinasjon av by og strand, så finner vi kombinasjoner på dette også. Reis mellom alle byene med fly. Ønsker du litt variasjon kan du fint fly inn til en by og hjem fra en annen og benytte f. eks tog eller leiebil i mellom. Mulighetene er uendelig mange! 

I dette reiseeksemplet har vi kombinert to av Europas mest kjente storbyer, Paris og Roma. Andre gode kombinasjoner i Europa kan være storbyliv i Paris og strandliv i Nice (ta toget i mellom), storbyliv i Roma og både strand- og byliv i Venezia, Madrid og Barcelona, Amsterdam og Brüssel, Barcelona og Nice, Lisboa og Paris, Lisboa og Barcelona eller kombinasjonen Wien, Budapest og Bratislava. Spør oss, så finner vi gode kombinasjoner sammen! Det er også gode muligheter for "storbyhopping" hvis du ønsker å reise utenfor Europa.  

Inkludert i vårt reiseforslag: 

Fly Oslo - Paris - Roma - Oslo, 3 netter på 3 - stjerners Belta Hotel Residence i Paris og 4 netter på 3 - stjerners Kent Hotel i Roma. Belta Rescidence Hotel er et bekvemt hotell i Hausmann-stil og ligger bra til i et av byens siste landsbylignenede kvartaler. Det er kun et kort stykke til Saint-Martin kanalen, nær Gare du Nord og Gare de l’Est, Republique-plassen og kun 2 km fra Operaen og Notre Dame. Når du bor på Hotel Kent i Roma (Nomentano), er du bare et par minutter unna Romas museum for moderne kunst og Porta Pia, og ikke så langt fra Forum Romanum og Colosseum. 

Priseksemplet gjelder reise i skolens høstferie, 30. september - 7. oktober.  

Fra 9.860,-

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen
  • Fly Oslo – Paris - Roma - Oslo (SK-VG-DY, TAS-cl, 5.070,-), bagasje inkludert
  • 3 overnattinger i dobbeltrom i Paris, frokost inkludert  (SH)
  • 4 overnattinger i dobbeltrom i Roma, frokost inkludert (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter 

Tillegg fra andre avreisesteder. Tillegg for ekstra netter. 

Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller og diverse utflukter. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg! 

Lukk »

Søk reise