Skip to main content

Storby og strand i Tel Aviv | Bestill hos Bennett Ferie

tel-aviv-strand-by-kveld
dodehavet-utflukt
jaffa-gamleby-havneby
strand-skyline-tel-aviv
palmer-strand-tel-aviv
haifa-utflukt-storbyferie
utflukt-jerusalem
vindu-tel-aviv-bygning-storbyferie
strand-soloppgang-tel-aviv

Tel Aviv blir kalt Middelhavets svar på Manhatten – by som nesten ikke sover. En urban by med restauranter, barer, butikker og kunstgallerier i fleng, og ikke minst en fantastisk strand som strekker seg over en mil langs byen. Perfekt for å kombinere storbyferien og sydenturen. Tel Aviv har 8 ulike bydeler, men det er en komprimert by, så her kan man ta beina fatt og oppleve ny spennende arkitektur og en unik atmosfære. Fra Tel Aviv kan man ta utflukter til Jerusalem, Dødehavet og Haifa. Eller hva med en kombinasjonstur med noen dager i storbyen og avslapping i badebyen Eilat? 

Reiseforslag og priseksempel | Reise til Tel Aviv, 3. - 8. mars: 

Fly Oslo - Tel Aviv t/r, 5 netter på 3 - stjerners The Bell Boutique Hotel. 

Fra 5.995,-

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen
  • Fly Oslo - Tel Aviv t/r (LH/OS - L), bagasje inkl. 
  • 5 netter i dobbeltrom, ingen måltider (SH) 
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for ekstra netter og hotell med høyere standard. Vi kan også ordne med billetter til utflukter, sightseeing og mye mer. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt - vi hjelper deg!  

The Bell Boutique Hotel - Noen få skritt fra kysten av Tel Aviv, med utsikt over Middelhavet, ligger det praktfulle Bell Boutique Hotel og Healing Salt SPA. Hotellet ble bygget i 1920 i en eklektisk arkitektonisk Bauhaus-stil, og ligger i et av de mest ettertraktede stedene på hotellstripen i Tel Aviv. Like ved finner man noen av de mest berømte Israelske shoppingområdene med markeder, kunstgallerier, gourmetrestauranter og natteliv. Det ligger 250 m fra stranden og 600 m fra Bialik-plassen, ca 2,5 km fra Tel Aviv sentrum og 5,5 km fra Sde Dov flyplass. Fasiliteter og tjenester inkluderer frokostrom, trådløs Internett-tilgang, safe i resepsjonen, spabehandlinger (mot ekstra kostnad), treningssenter, badstue (mot ekstra gebyr), forretningssenter, parkering og 24 timers resepsjon. Rommene har kjøleskap, TV, telefon, kaffe- og tekoker, air condition, trådløs Internett-tilgang, bad og hårføner. Adresse: Hayarkon 50, 63301 Tel Aviv, Israel.


Lukk »

Søk reise