Skip to main content

Reise til forfriskende Lisboa | Bestill fly og hotell hos Bennett

foto-utsikt-alfama-lisboa
folkeliv-hovedgate-lisboa-storbyferie
skilt-torg-lisboa-storbyferie
trikk-alfama-lisboa-storbyferie
trikk-nr12-lisboa-storbyferie
cruiseskip-alfama-lisboa-storbyferie
pastellfarger-hus-utsikt-lisboa-storbyferie

Reis på storbyferie til Lisboa, en by hvor du får mye for pengene. Lisboa ligger på 7 høyder ved havet, og kan skilte med en fantastisk utsikt. I denne flotte sjøfartsbyen finner du trange, intime smug og storslagne åpne plasser, gamle nabolag og moderne arkitektur, små lokale butikker og eksklusive designforretninger, fado-sang på lokale vinstuer og hippe nye dansesteder. Støtt opp om lokale arbeidsplasser, bestill ferien hos Bennett. 

I Lisboa kan du nå de fleste severdigheter til fots, men er du litt sliten i beina er en sightseeing med en av de mange Tuk-Tukene i byen ett morsomt alternativ. Tap Portugal flyr direkte fra Oslo hele året, og Norwegian har også direkteruter. Vi anbefaler at du kombinerer storbyferien med "sydenferie"; tilbring noen netter i Lisboa, en av Europas billigste hovedsteder og fortsett deretter med noen late dager ved havet like utenfor, i feriebyene Cascais eller Estoril. Cascais ligger 40 minutter med tog fra Lisboa. Her ligger det flere flotte strender. Sentrum av fiskerlandsbyen er bilfri. Her er det små butikker som selger alt fra krimskrams til eksklusivt design.  

Priseksempel på reise til Lisboa:     

Fly Oslo – Lisboa t/r, bo 4 netter på 4 – stjerners hotell Mundial, et godt hotell i sentrum av Lisboa, med gangavstand til det meste og med kort vei til offentlige transportmidler. 

Fra 4.295,- for reise 11. - 15. september 2021

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen
  • Direktefly Oslo – Lisboa t/r (TP/E), bagasje inkl. 
  • Overnatting i dobbeltrom, frokost inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreisesteder. Tillegg for ekstra netter og hotell med høyere standard. Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller og diverse utflukter. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt - vi hjelper deg. 

Lukk »

Søk reise