Skip to main content

Reise til forfriskende Lisboa | Bestill fly og hotell hos Bennett Ferie

foto-utsikt-alfama-lisboa
fargerike-hus-alfama-lisboa-portugal
folkeliv-hovedgate-lisboa-storbyferie
strand-baat-by-cascais-lisboa
slott-sintra_palace-portugal
skilt-torg-lisboa-storbyferie
trikk-alfama-lisboa-storbyferie
trikk-nr12-lisboa-storbyferie
cruiseskip-alfama-lisboa-storbyferie
pastellfarger-hus-utsikt-lisboa-storbyferie

Reis på storbyferie til Lisboa. Lisboa ligger på 7 høyder ved havet, og kan skilte med en fantastisk utsikt. I denne flotte sjøfartsbyen finner du trange, intime smug og storslagne åpne plasser, gamle nabolag og moderne arkitektur, små lokale butikker og eksklusive designforretninger, fado-sang på lokale vinstuer og hippe nye dansesteder. I Lisboa kan du kose deg med god mat og vin uten å måtte betale all verdens. Hvis du vil kombinere storby med strand er det kort vei til flotte strender. Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede. 

I Lisboa kan du nå de fleste severdigheter til fots, men er du litt sliten i beina etter å ha gått opp og ned de 7 høydene er en sightseeing med en av de mange Tuk-Tukene i byen et morsomt alternativ. Tap Portugal flyr direkte fra Oslo hele året, og Norwegian har direkteruter i sommersesongen. Vi anbefaler at du kombinerer storbyferien med "sydenferie"; tilbring noen netter i Lisboa, en av Europas billigste hovedsteder og fortsett deretter med noen late dager ved havet like utenfor, i feriebyene Cascais eller Estoril. Cascais ligger 40 minutter med tog fra Lisboa. Her ligger det flere flotte strender. Sentrum av fiskerlandsbyen er bilfri. Her er det små butikker som selger alt fra krimskrams til eksklusivt design. 

Priseksempel på reise til Lisboa: 
Fly Oslo – Lisboa t/r, bo på 4 – stjerners Lutecia Smart Design Hotel, et moderne hotell med flott beliggenhet í Lisboa. Hotellet ligger like ved handlegaten Avenida de Roma og ca. 1,5 km fra Lisboas eldre bydeler. Priseksempel i dobbeltrom med byutsikt. 
Fra 10.050,- pr. person, reise 15. - 19. juli (LH/SN-BBQQ)
Fra 7.995,- pr. person, reise 14. - 19. oktober (TP/UU)


Prisen inkluderer: 

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen
  • Fly Oslo – Lisboa t/r, bagasje inkl. 
  • Overnatting, frokost inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreisesteder. Tillegg for ekstra netter og hotell med høyere standard. Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller og diverse utflukter. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Frister det med en reise til Lisboa? Ta kontakt - vi hjelper deg. 

Lutecia Smart Design Hotel i Lisboa. Foto: WebBeds

Et av rommene på Lutecia Smart Design Hotel i Lisboa. Foto: WebBeds

Sightseeing med Tuk-Tuk, et morsomt alternativ. Foto: Pixabay

Kombiner storbyferie i Lisboa med sydenstemning i Cascais. Foto: Gunn Line, Bennett Molde

Lukk »