Skip to main content

Weekend i København | Bestill reisen hos Bennett Ferie

fargerike-nyhavn-kobenhavn-storbyferie
amalienborg-slott-storbyferie-kobenhavn
hus-christiania-fristad-kobenhavn-storbyferie
hage-frederiksborg-slott-kobenhavn-storbyferie
sightseeing-kanaler-kobenhavn-storbyferie
nordhavn-bade-brygge-kobenhavn-storbyferie
royal-library-garden-kobenhavn-storbyferie
berg_og_dal_bane-tivoli-kobenhavn-storbyferie
tivoli-gardens-kobenhavn-storbyferie
isbjorn-kobenhavn-zoo-storbyferie

Reis på storbyferie til København - byen hvor det er så masse å gjøre. Sett deg på en av byens mange koselige kaféer og nyt den trivelige atmosfæren. København byr på bra shopping, spennende design, gode restauranter, et herlig kroliv, tivoli og mange interessante museer. Bestill reisen av erfarne reisekonsulenter hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede. 

Priseksempel | Reise til København, med fly Oslo - København t/r og 2 netter på hotell: 
Bo 2 netter på 4 - stjerners Absalon, et meget godt likt familiedrevet hotell hotell bare noen minutter fra sentralbanestasjonen og Tivoli. Hotellet passer for familier. Frokost inkl. 
Fra 4.795,- for reise fredag - søndag, 26. - 28. mai (SK/OO)
Fra 4.495,- for reise fredag - søndag, 21. - 23. juli (SK/TT)
Fra 3.595,- for reise fredag - søndag, 20. - 22. oktober (SK/TO)

Bo 2 netter på 4 - stjerners Copenhagen Island, rolig beliggenhet på Kalvebod Brygge med fantastisk utsikt over vannet og med gangavstand til Tivoli og Rådhusplassen. Havnebadet ligger rett ved siden av – topp om sommeren. Copenhagen Island er både en av Ann-Elisabeth fra Bennett Måløy og Siri fra Bennett Asker sine favoritter i København. Frokost inkl. 
Fra 4.250,- for reise fredag - søndag, 26. - 28. mai (SK/OO)
Fra 4.050,- for reise fredag - søndag, 20. - 22. oktober (SK/TO)


Bo 2 netter på 5 - stjerners Skt. Petri, et meget godt likt hotell sentralt i København. Medlem av Design Hotels og Anders fra Bennett Asker sin favoritt i København. Ingen måltider inkl. 
Fra 5.150,- for reise fredag - søndag, 26. - 28. mai (SK/OO)
Fra 5.295,- for reise fredag - søndag, 21. - 23. juli (SK/TT)
Fra 4.995,- for reise fredag - søndag, 20. - 22. oktober (SK/TO)

Prisen inkluderer: 

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen
  • Fly Oslo - København t/r, bagasje inkl.
  • Overnatting i dobbeltrom, måltider som nevnt ovenfor (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreisebyer. Tillegg for ekstra netter, singelrom og hotell med høyere standard.

Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til konserter, utflukter, sightseeing og mye mer. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Frister det med en reise til København? Ta kontakt med våre reiseeksperter

Storbyferie i København
Københavns bykjerne er ikke større enn at du i løpet av en halvtime kan krysse den til fots. Sentrum byr på en rekke attraksjoner, flotte plasser og gater, og de korte avstandene og byens beliggenhet ved sjøen gjør København til en populær by å dra på storbyferie til.

Nyhavn
Nyhavn er en av de flotteste havnene i Skandinavia, og er et populært sted både for Københavnere og turister. Om sommeren er de mange sjarmerende uterestaurantene langs havnen ideelle for å slå seg ned og nyte livet samtidig som man slapper av med god mat og en kald pils.

Strøget
Strøget er den lengste gågaten i Europa med et enormt utvalg av butikker, som gjør dette til et populært sted for nordmenn som elsker shopping. Shoppinggaten er vel 1,1 kilometer lang, og gir shoppingglade nordmenn mulighet til å frotse i et tilbud av butikker som virker uendelig.

Få også med deg de spennende nisjebutikkene.

Uforsk en mathall
København har mye god mat, og på en mathall kan du prøve masse forskjellige retter. Noen av de mest populære mathallene er Papirøen, Torvehallerne og WestMarket. 

Andre ting å få med seg i København:

  • Statuen Den lille Havfrue
  • Flotte slott, som Christiansborg Slott , Kronborg Slott og ikke minst vaktskiftet på Amalienborg Slott 
  • Tycho Brahe Planetariet
  • Zoo og akvariet Den Blå Planet
  • Tivoli midt inne i sentrum og fornøyelsesparken Bakken litt utenfor byen
  • Fristaden Christiania

Noen av de mange flotte museene, for eksempel Glyptoteket og Nationalmuseet inne i sentrum og Louisiana Museum of Modern Art litt utenfor byen.

​​​​​​København har også blitt en gastronomisk by. Sjekk ut følgende steder:

Den økologiske pizzarestauranten BÆST har surdeigsbunner, eget mikrosalumeria og mikromeieri. Pizzaen er så god at The Guardian rangerte den på 8. plass over Europas beste pizzaer. Verdt å prøve!

Københavns nye kulinariske sentrum ligger på en halvøy ut fra Nyhavn: Det bærekraftige gatematmarkedet Reffen har 37 restauranter som selger variert gatemat ut fra fargerike Maersk-containere.  På menyen står alt fra saftig gyros og grillet fisk til thaimat og taco.

Dra på en kulinarisk vandring med Foods of Copenhagen:
Selskapet Foods of Copenhagen arrangerer ulike typer kulinarisk vandringer. Stedene varierer og følger byens trender og du får med deg både mathistorie og godbiter. 

Se byen fra en sykkel
I København er det svært tilrettelagt for enkelt å komme seg rundt på en sykkel. Har du mange ting du ønsker å rekke i løpet av en dag er sykkel perfekt. Ikke bare kommer du deg raskt fra A til B men du har det morsomt samtidig. 

Ta en rolig tur med robåt i vakre Frederiksberg Hage. Foto: Wonderful Copenhagen

Nyhavn, København. Foto: Fotolia

Lukk »