Skip to main content

Storbyferie i Bilbao | Bestill reisen hos Bennett Ferie

guggenheim-museum-bilbao
elv-gangvei-bilbao
folkeliv-bilbao-sentrum
gatelangs-bilbao-storbyferie
guggenheim-museum-bilbao
guggenheim-museum-bilbao
pintxo-spania-bilbao
plaza-nueva-bilbao
sentrum-bilbao-storbyferie
kveld-bilbao

Reis på storbyferie til Bilbao - byen i Baskerland med behagelige temperaturer året rundt, nydelig mat, meget gode shoppingmuligheter, fantastisk kultur og arkitektur og flotte utfluktsmuligheter. 

Denne flotte byen er mest kjent for det spektakulære Guggenheim Museumet som er et must å besøke, i tillegg til andre flotte museer. Sentrum av byen er flatt og kompakt og det er enkelt å ta seg rundt. Bilbaos bykjerne er livlig og blomstrende, med brede gater, frodige parker, dristig arkitektur, spennende butikker, mange rimelige og smakfulle restauranter og barer og den sjarmerende, trivelige gamlebyen Casco Viejo. Shoppingen er bra, med stort utvalg i alle prisklasser. 

Til Bilbao er det forholdsvis kort reisevei og det er mindre turister enn i mange andre europeiske storbyer. Ønsker du å reise på utflukter, er både strand- og badebyen San Sebastian og vindistriktet Rioja innen ett par timers avstand. Se reisekonsulent Aina's reisetips til Baskerland. 

Priseksempel | Reise til Bilbao: 

Fly Oslo - Bilbao t/r, 4 netter på 4 - stjerners Abando Hotel, hotell med treningsrom, badstu og tyrkisk bad. I sentrum, i nærheten av gamlebyen.

Fra 6.495,-, eks. reise 8. - 12. april 2021

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Bilbao t/r (AF/NNVV), med bagasje inkl.
  • 4 netter i dobbeltrom, frokost inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreiseflyplasser og med andre bosteder. Tillegg for ekstra netter og singelrom. Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til konserter, utflukter, sightseeing og mye mer. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt. Reisekonsulent Aina i Bennett Ferie Drammen har vært i Bilbao og Baskerland, ta gjerne direkte kontakt på 32 25 10 00 eller bennettferie@hrgworldwide.com

Guggenheim, museum i Bilbao. Foto: Spanias Turistkontor

Den flotte stranden i San Sebastian. Foto: Aina, Bennett Ferie

Høst i Rioja. Foto: Pixabay

Lukk »

Søk reise