Skip to main content

Luksus i Sør-Afrika | Bestill hos Bennett Ferie

utsikt-suite-selati_camp-sor_afrika-safari
port-soyler-mount_nelson_hotel-cape_town
rom-belmond_mount_nelson-hotell-cape_town
belmond_mount_nelson-hotell-cape_town
sti-inngang-the_last_word-hotell-franschhoek-sor_afrika
hage-the_last_word-hotell-franschhoek-sor_afrika
poolsuite-the_last_word-franschhoek-sor_afrika
franschhoek-wine-tram-sor_afrika
vinmarker-franschhoek-sor_afrika
leopard-safari-sor_afrika
utsikt-cape_town-fra_lions_head
nesehorn-safari-sor_afrika
elefanter-safari-sor_afrika
sebra-safari-afrika
boma-selati_camp-sor_afrika
ute-badekar-lm_suite-selati_camp-sor_afrika-safari
ute-badekar-luxurysuite-selati_camp-sor_afrika-safari
luxury-suite-selati_camp-sor_afrika-safari
middag-ute-selati_camp-sor_afrika
hage-selati_camp-sor_afrika

Reise til Sør-Afrika - vi har laget et forslag på en skikkelig luksusreise. På denne 10 dagersreisen vil du oppleve noe av det beste Sør-Afrika har å by på. Safari i Sabi Sand Game Reserve, Sør-Afrikas beste safariområde, Cape Town, en av verdens vakreste storbyer, vinsmaking gjennom vindistriktene i Stellenbosch og Franschhoek, fantastisk natur, kulinariske opplevelser, koselige kystbyer og strender langs Cape Peninsula og mye mer! Reis på den den ultimate luksusreisen til Sør-Afrika. 

Høst i Norge er vår i Sør-Afrika, reiser du f.eks. i september - oktober har du mulighet for å reise og oppleve våren, en av de vakreste tidene på året.

Mangfoldige Sør-Afrika byr på fantastiske opplevelser, uendelig kombinasjonsmuligheter, store variasjoner, noen av verdens vakreste vingårder og en fantastisk kulinarisk scene, overveldende natur, The Big Five, flotte golfmuligheter, pulserende byliv med gallerier, shopping og musikk og nydelig strender langs kysten.

Vi lover mye valuta for pengene og uforglemmelig opplevelser! Et stort pluss ved å reise til Sør-Afrika er at det ikke er noen tidsforskjell - du slipper jetlag og ved ankomst er du klar til å starte rett på eventyret! Vi har også et forslag til en 7 - netters rundreise, med litt enklere men fremdeles veldig gode bosteder. 

Reiseforslag | Eksklusiv 9 netters opplevelsesreise i Sør-Afrika:

Pris: kontakt oss for pristilbud, da prisen vil variere avhengig av antall reisende, reisedato, ønsket standard og ledig kapasitet. 

Reiseforslaget inkluderer: 

 • Flybilletter Norge - Johannesburg, Cape Town - Norge, bagasje og flyskatter inkl.
 • Innenriksfly Johannesburg - Kruger Skukuza Airport - Cape Town, bagasje og flyskatter inkl. 
 • 4 netter safari ved Sabi Sabi Selati Camp med helpensjon, drikkevarer (house brands), parkavgifter og safarier
 • 3 netter opphold i Franschhoek ved The Last Word Franschhoek, superior dobbeltrom med frokost
 • 2 netter innkvartering i Cape Town på Mount Belmond Hotel, superior rom med frokost og lunsj
 • Heldags Cape Peninsula Tour med egen guide og bil - en av de vakreste utfluktene i Sør-Afrika. Med egen guide får dere maksimalt utbytte av turen hvor dere lærer mye om historie og lokal kultur.
 • Lunsj på sjømatrestauranten Harbour House i Kalk Bay.
 • Heldagstur langs vinveiene med forskjellige vingårsbesøk inkludert lunsj på Waterford Wine Estate og vinsmaking på Mullineaux & Leeu Family.
 • Billetter til Franschhoek "hop on, hop of Wine tram" - tilbring dagen med å utforske forskjellige vingårder. Hvor ellers i verden kan du ta deg videre fra vingård til vingård med en trikk?
 • Halvdags Cape Town City Tour med egen guide og bil, inkl Table Mountain, Company Gardens, Camps Bay, Kirstenbosch Botanical Garden
 • All nødvendig privat transfer
 • 24h assistanse på telefon

Mulig med ekstra netter, oppgradering av romtyper og singelrom. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Frister det med en luksuriøs reise til Sør-Afrika? Vår Afrika - ekspert Stella fra Bennett Ferie Asker har satt sammen dette flotte reiseforslaget, ta kontakt for mer informasjon, tips, råd og bestilling. Telefon 66 76 14 60 eller epost stella.sjoeberg@bennettnorway.no

Stella, vår Afrika-ekspert, i Krügerparken. Foto: Stella, Bennett Ferie Asker

Luksus rundreise i Sør-Afrika
Turen starter med 4 netter på førsteklasses safari i den beste delen av Krügerparken. Sabi Sand er uten tvil det beste området for å se leopard, som er det dyret av "The Big Five" det er vanskeligst å se. Det blir intense og opplevelsesrike dager, men man har også god tid til å slappe av og nyte omgivelsene og campen mellom safariene. På safari starter dagene tidlig, rundt 06:00 om morgenen med kjeks og kaffe levert på rommet før man setter ut for game drive før solopgangen. Ingenting kan måles med det vakre morgenlyset, den klare luften og bushens stillhet når man skal ut hver morgen på safari. Rundt 09:00 - 10:00 drar man tilbake til campen for frokost/brunch og deretter har man noen timer til avslapping, enten ved bassenget eller på rommet. Kl 15:00 møtes man for “high tea” før det igjen bærer ut på safari. Safarien avsluttes med en Sundowner (en drink i solnedgangen). På vei tilbake fortsetter safarien med lyskaster dersom det blir mørkt. Sterkere lukter og ukjente lyder strømmer på fra alle kanter mens du sitter og venter i spenning på hva som skal vise seg frem.

Om kveldene er det en bedre middag med fantastisk vin fra Sør-Afrika, med bushens lyder rundt deg. Mat og vin er en stor del av opplevelsen her.

Få fantastiske naturopplevelser på safari i Sør-Afrika. Foto: Maj Britt, Bennett Ferie

Deretter flyr dere til Cape Town og tilbringer 3 netter i Franschhoek mens dere opplever vindistriktene.

Vakker vingård i Sør- Afrika. Foto: Fotolia


Franschhoek Wine Tram. Foto: South African Tourism

Cape Town er et must når man først skal til Sør-Afrika og dere avslutter turen ved å bo godt i 2 netter på Mount Nelson hotellet som tilhører den eksklusive hotellkjeden Belmond Hotels. 

Herlige, fargerike Cape Town. Foto: Fotolia


Western Cape og fjellkjeden Twelve Apostles. Foto: South African Tourism

Om reisen og bostedene
Vårt utvalgte hotell i Cape Town er det historiske luksushotellet Belmond Mount Nelson. Hotellet har flott beliggenhet ved foten av Table Mountain og er det perfekte utgangspunkt for å utforske denne vakre byen. Rommene er elegante og alle har utsikt over hotellets vakre hager og Table Mountain. Hotellet har nydelig SPA- og bassengområde, god service og fantastisk frokost!

Du har egen guide og bil disse dagene som tar deg på utflukter langs Cape Peninsula, vinområder og rundt i byen.


Belmond Mount Nelson, ved foten av Table Mountain. Foto: Belmond Mount Nelson

Når du er på safari bor du på Sabi Sabi Selati Camp, en intim 5-stjerners boutique camp som ligger i Sabi Sand konsesjonen som grenser til Krüger nasjonalpark. Sabi Sands er ett av de beste safariområdene i Sør-Afrika og Selati Camp er en av de beste campene i luksuskategorien.

Sabi Sabi Selati Camp byr på en klassisk safariopplevelse med det lille ekstra. Spektakulær safari, utsøkt mat og profesjonell, lidenskaplig service i kombinasjon med luksuriøs innkvartering. Dere har 2 klassiske bilsafarier inkludert hver dag, i tillegg til gå-safari for de som ønsker det. Campen er i klassisk “Out of Africa” stil, men med et moderne preg.

The Last Word er et fantastisk boutiquehotell med perfekt beliggenhet i Franschhoek. Hotellet er luksuriøst, privat og med fantastisk service og er det perfekte valget for de kresne reisende som liker litt luksus. Hotellet er elegant og moderne, med mye naturlig lys og smakfulle møbler av god kvalitet overalt. Hotellområdet er strålende og svært godt vedlikeholdt, med frodige hager, vakre bougainvillea og et lite bassengområde. Personalet her leverer en personlig opplevelse til hver gjest og streber etter å opprettholde de høyeste standardene for service under hele oppholdet.

Noen av landets beste vingårder og restauranter ligger et steinkast unna. Franschhoek er kjent for sin historiske sjarm og ypperlige spisesteder, som ligger i gangavstand fra hotellet. Hotellets concierge hjelper med tips og anbefalinger.

Lounge på The Last Word. Foto: The Last Word

Kanskje frister det å oppgradere til en poolsuite på The Last Word i Franschhoek? Foto: The Last Word

Lukk »