Skip to main content

Sør-Afrika og Mauritius | Bestill reisen hos Bennett Ferie

strand-mauritius-safari-sor_afrika
basseng-canonnier_beachcomber_golf_resort_and_spa
basseng-lukimbi_safari_lodge
buffet-canonnier_beachcomber_golf_resort_and_spa-mauritius
gepard-game_drive-lukimbi_safari_lodge
golf-canonnier_beachcomber_golf_resort_and_spa-mauritius
hage-canonnier_beachcomber_golf_resort_and_spa-mauritius
johannesburg-four_seasons_the_westcliff-basseng
terrasse-lukimbi-safari-lodge
lukimbi_safari_lodge
lunsj-buffet-lukimbi_safari_lodge
sebra-game_drive-lukimbi_safari_lodge
strand-palme-mauritius
strandidyll-mauritius

Den ultimate kombinasjonen for en fantastisk familieferie - safari i Sør Afrika etterfulgt av sol og bad på vakre Mauritius. Å dra på safari og oppleve alle "The Big Five" dyrene på nært hold sammen med familien er en stor opplevelse; gode minner man har med seg resten av livet. 

Reiseforslag: 

Fly Oslo - Johannesburg - Mauritius - Oslo, 1 natt i Johannesburg på The Four Seasons Westcliff, 3 netter safari på 5 - stjerners Lukimbi Safari Lodge, 7 netter på Mauritius hvor dere bor på 4 - stjerners Canonnier Beachcomber Golf Resort& Spa

Pris på forespørsel, da prisen vil variere avhengig av antall reisende, reisedato og ønsket standard

Reiseforslaget inneholder: 

 • Flyreise Oslo - Johannesburg - Mauritius - Oslo med Emirates/South African Airways i økonomi klasse 
 • Flyreise Johannesburg - Skukuza t/r med South African Airways 
 • 3 netter på Lukimbi Safari Lodge 5*  i Premium Suite
  • Full pensjon
  • 2 game drives per dag
  • Alle skatter, avgifter og parkavgifter 
  • Utvalgte aktiviteter til barn fra frokost og til og med kl 13:00 hver dag
 • 1 natt i Johannesburg på The Four Seasons Westcliff med frokost inkl.
 • Flyplass transfer i Johannesburg 
 • 7 netter innkvartering på Canonnier Beachcomber Golf Resort& Spa 4* med All Inclusive 
  • Sen utsjekk siste dagen med All Inclusive (dersom sent avreise fra Mauritius). 
 • Flyplass transfer til/fra flyplassen på Mauritius 
 • 24h assistanse tilgjengelig i Sør Afrika

Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter.    

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. 

Vår reisekonsulent Stella fra Bennett Asker er vår Afrika ekspert og har satt sammen dette flotte reiseforslaget. Ta gjerne direkte kontakt med Stella på telefon 66 76 14 60 eller e-post stella.sjoeberg@hrgworldwide.com

Familiesafari i Sør-Afrika
Krügerparken er kanskje den mest kjente parken og er en av verdens største og best bevarte nasjonalparker. Lukimbi Safari Lodge ligger i et privat reservat i den sørlige delen av Krugerparken og safariene foregår både her og i selve parken. Ved å legge safarien til et privat reservat vil du får en mer eksklusiv safari med færre besøkende og færre biler rundt dyrene. Her har du stor sjanse å komme tett på alle dyrene og oppleve The Big Five.

Lukimbi Safari Lodge er en koselig lodge og en av de beste familietilpassede lodgene i Krüger området, med utmerket service, store ”familierom” og fantastisk dyreliv. Lodgen holder et høyt nivå på alle måter. Lodgens interiør gjenspeiler den Afrikanske kulturen og smelter naturlig inn i omgivelsene. Loungen med utsikt over Lwakahle-elven består av spisestue og salong samt en utendørs boma.

Lukimbi Safari Lodge tilbyr 16 koselig telt i østafrikansk stil. Premium Suite rommene har egen terrasse med et lite basseng hvor du kan nyte utsikten og slappe av mellom game drives. Disse rommene tillater deling for 2 voksen og opp til 2 barn. 

Campen er veldig barnevennlig og gir ekstra fokus på de minste gjestene og har spesielle aktiviteter tilpasset barn. Måltidene er et av dagens høydepunkter og serveres i hotellets restaurant og noen kvelder serveres middagen i boma (boma = utendørs spiseplass med bål) under åpen himmel med alle bushens lyder rundt dere. 

Et eksempel på en vanlig dag på safari:
0500/0530 -  Tidlig «wake-up call» med rykende varm kaffe/te/sjokolade og litt kjeks. 
0600 - gamedrive. Den friske morgenlukten, gyldne lys og dugg skaper et helt magisk opplevelse! På morgenen er dyrene mest aktive
1000 - deilig frokost/brunsj
1130 - siesta, avslapping ved bassenget eller annet aktivitet 
1330 - lett lunsj 
1630 - gamedrive med et stop for Sundowner, en deilig avslutning på safarien
1900 - tid for bedre middag

Sundowner = en viktig del av safari. Det går tilbake til den store safari tiden på 1920 tallet da elegante cocktails alltid ble servert mens safari gjester så på den spektakulære afrikanske solnedgangen. Det gjøres vanligvis på et egnet sted ute i bushen eller på et høyt punkt med utsikt eller i campen hvor vil det blir dekket til en full bar med drinker og snacks.

Sundowners - coctail med flott utsikt til solnedgangen. Foto: Rikki Hibbert Photography, Lukimbi

Rom, Lukimbi Safari Lodge. Foto: Lukimbi

Bad, Lukimbi Safari Lodge. Foto: Lukimbi

Johannesburg - før dere fly videre til Mauritius, får dere 1 dag i Johannesburg. Overnatting på Four Seasons Westcliff. Johannesburg en pulserende by som har mye å tilby; historiske og kulturelle severdigheter, museer, kunstgallerier, håndverksmarkeder og shopping. Oppdag Sør-Afrikas tradisjonelle røtter, ulike kulturer, smak deg gjennom de nye foodie stedene eller få med deg det nyeste fra Sør-Afrikansk mote. Sandton og Rosebank er de områdene hvor man finner mange severdigheter.

Four Seasons The Westcliff, Johannesburg. Foto: Four Seasons The Westcliff

Rom, Four Seasons The Westcliff. Foto: Four Seasons The Westcliff

Mauritius
Vakre Mauritius er et perfekt reisemål for hele familien. Her er det utrolig vakre strender, god mat inspirert av fransk, kreolsk og indisk kjøkken, koselig byer med litt shoppingmuligheter og stort utvalg av aktiviteter med blant annet zoo og vannpark for barn. På Mauritius er det akkurat like vakkert som det ser ut til på bildene. 

På Mauritius kan vi anbefale følgende hotell:   
Canonnier Beachcomber Hotel
- Canonnier er en av de mest populære hotellene på Mauritius, spesielt for familier. Hotellet ligger i en 17 hektar stor tropisk hage hvor du blant annet finner restene av en festning og dens kanoner. Hotellet har 3 restauranter, et unikt spa, et utvalg gratis vannaktiviteter, attraktiv All Inclusive pakke, tilgang til fasiliteter på søsterhotellet og adgang til 18 hulls golfbane Mont Choisy Le Golf mot et tillegg. Hotellet byr på familievennlig innkvartering i forskjellige romkategorier, blant annet familieleiligheter med 2 soverom. Hotellet har Kids Club for barn mellom 3-11 år og Teens Club for tenåringer mellom 12-17 år med spennende program og aktiviteter hver dag. I tillegg godt utvalg av gratis land- og vannaktiviteter. 

Cannonier Beachcomber Golf Resort & Spa. Foto: Cannonier Beachcomber Golf Resort & Spa

Flott utsikt fra restauranten. Foto: Cannonier Beachcomber Golf Resort & Spa

Flotte rom. Foto: Cannonier Beachcomber Golf Resort & Spa

Lukk »

Søk reise